Video

Trending:


Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Kıyafeti eleştirmek tacizdir" diyen Aleyna Tilki, sahneye süper mini bir şort ve kısa bluzla çıktı. Tilki'nin tarzını hiç beğenmeyen birçok kullanıcı "İmkanın varken insanların içine bu kıyafetle nasıl çıkarsın" yorumu yapıldı.


Babel, Ajax'a Galatasaray'ın yıldızını önerdi

Türkiye kariyerinde Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen Ryan Babel'den Ajax'a transfer önerisi geldi. Hollandalı eski futbolcu, Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'a Ajax' önerdi.


31. İstanbul Caz Festivali'nde Parklarda Caz Konserleri

İstanbul Caz Festivali kapsamında Beyoğlu Hasköy sahilinde düzenlenen 'Parklarda Caz' konserleri caz severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Ünlü caz sanatçılarının sahne aldığı konserlerde, özgün müzikler ve keyifli atmosferle katılımcılar eğlendi.


Sadece Adanalılar anlıyor! Toros'ların eteklerinde duyarsanız şaşırmayın: Mavrayı kes

Adana yeme içme kültürüyle olduğu gibi doğal güzellikleri ve sıcak kanlı insanlarıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak destilasyonları arasında yer alıyor. Adana ayrıca günlük hayatta kendine özgü konuşma dili ile de dikkat çekiyor. İşte yalnızca Adana'da duyabileceğiniz o kelimeler...


Kütahya’da yerli arpa çeşidi ’Ayrancı’nın hasadı yapıldı

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde yerli arpa çeşitlerini çiftçilere tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından geliştirilen yerli “Ayrancı” arpa çeşidi hasat edildi.


Prof. Dr. Cenap Ekinci: Covid döneminde hastalar üzerinde "Türk ışını" cihazı denendi, ölenler oldu

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cenap Ekinci, Haziran 2020’de bir tıbbi cihaz üreticisi firmanın, Covid-19 hastaları üzerinde izinsiz ve etik dışı olarak ‘Türk ışını’ adlı cihazlarını denediklerini öne sürdü. Ekinci, “Üç gün boyunca cihazın yüklendiği özel uçakla Ankara’dan her sabah geldiler ve akşam geri döndüler. Araştır...


Günlük kiralık evdeki ölüm randevusunda şoke eden ifade! 'Eterle ağzını kapattı, elinde şırınga vardı'

İstanbul Bahçelievler'de 27 Temmuz 2023'te günlük kiralık bir dairenin apartman boşluğunda Murat Arpapay'ın cansız bedeni bulunmuştu. Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede 3'ü firari 5 sanığın toplamda 36 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Hazırlanan iddianame kapsamında sanıkların yargılanmasına başlandı. Bakırköy 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Muhterem Perçikli ve Serpil Demir hazır bulundu....


Uludağ'da aç kalan ayı yemek ararken böyle görüntülendi

Uludağ'ın Sarılalan bölgesine inen karnı aç ayı, çöp konteynerlerini devirerek yemek aradı. Bir süre yemek arayan ayı, daha sonra geldiği ormanlık alana giderken o anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.


SGM miniklerinin tabiatın kalbinde unutulmaz yolculuğu

Sakarya Büyükşehir SGM'de bu yaz açılan ‘Gezi Atölyesi' gezgin ruhlu öğrencileriyle her hafta şehrin farklı destinasyonlarını keşfediyor. Atölyenin ilk haftasında keşif tutkunu minikler İl Ormanı Tabiat Parkı'nda tabiatla buluştu. Minikler bir yandan eğlendi, bir yandan ise doğanın derinliklerinde yolculuğa çıktı.


Bolu'da Roma dönemine ait kalıntılar bulundu

Bolu'da bir inşaat alanında yapılan temel kazma çalışmaları sırasında tarihi bir hamamın kalıntıları ortaya çıktı. Kazı alanında yapılan incelemeler sonucunda hamamın Roma dönemine ait olduğu düşünülüyor. Ayrıca, çevrede sıcak su kanalları da bulunmaktadır. Kazı çalışmaları devam ederken, bulunan değerli parçalar Müze Müdürlüğüne teslim edilecektir.


Komşuları öldü diye endişelendiği kadın kuaförde bulundu

Aydın'ın Efeler ilçesinde S.T.'den (80) haber alamayan komşularının ihbarı üzerine ekipler seferber olurken, yapılan incelemede yaşlı kadının kuaför randevusuna yetişme telaşıyla telefonunu evde unutup gittiği ortaya çıktı. Telefonlara cevap vermediği için hayatından endişe edilen 80 yaşındaki kadının kuaförde saçını boyattığını öğrenen mahalle sakinleri derin bir nefes aldı.


Ukrayna şehirlerini yerle bir eden Rusya'dan açıklama: Biz vurmadık, kendileri vurdu

Rus ordusunun, Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki bir çocuk hastanesi başta olmak üzere çok sayıda Ukrayna kentine füze saldırısı yapmasını yankıları hala sürerken, Moskova yönetiminden çarpıcı bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna topraklarına yapılan ve çok sayıda sivilin ölümüne yol açan geniş çaplı füze saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada Kiev yönetimini suçladı. Rus yetkililer, Kiev'de yıkıma neden olan füzenin, Ukrayna hava savunma sistemine ait olduğunu öne sürdü.


Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas'ın babasının tek isteği var

Adana'da narenciye bahçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 5 yaşındaki Abbas Casim'in babası Hasan Casim, geniş arazide çok sayıda köpek bulunduğunu ifade ederek hayvanların toplatılmasını istedi.


Tarihi hamamın bulunduğu inşaat kazısında hummalı çalışma

Bolu'da inşaat alanındaki temel kazma çalışmaları sırasında tarihi hamamın bulunduğu 3. derece sit alanında hummalı çalışma yürütülüyor. Bolu'nun tarihine yönelik araştırmalar yapan Ufuk Ak, "Dikkatlice kazılıyor. Ateşte pişirilmiş tuğlalar ve taşlarla örülmüş sıcak suların içeride gezebileceği kanallar da mevcut" dedi.


Muğla'da evini yakıp, gelen jandarmayı görünce kuyuya atladı

Bodrum ilçesinde evini ateşe verip, başkasına ait motosiklete zarar veren, gelen jandarma ekiplerini görünce kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atlayınca bacağı kırılan Fahri Anıl I. (40), hastanedeki tedavisi sonrası gözaltına alındı. İfadesinde hiçbir şey hatırlamadığını öne süren Fahri Anıl I., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Hem eğlendiler hem yardım topladılar

Darıca Yardım Ekibi Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen etkinlik, çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatırken, kimsesiz miniklere maddi yardım topladı.


Zonguldak'ta korkutan görüntüler! Otoparktan 2 metrelik yılan çıktı

Zonguldak'ta bir apartmanın otoparkına giren 2 metrelik yılan paniğe neden oldu.


Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyor

Büyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle bu akşam Kanal D’de olacak. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son fragmanına, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu.


Tüfekle tekel bayisine girip sigara aldı

Tüfekle tekel bayisine girip sigara aldı Olay, öğle saatlerinde Mutlukent Mahallesi, 2432inci Sokakta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, elinde tüfekle tekel bayisine girerek, sigara istedi. Sigarayı alan şüpheli, çıkarken tüfeği iş yeri sahibine doğrultup, tehditte bulunduktan sonra uzaklaştı. Aynı bölgede başka bir iş yerine de tüfekle gir...


Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat!

Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat! Kocaelinde olay, Kandıra ilçesi Çalköy Seyrek Mahallesinde yaşandı. Arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y.den (45) bir süre sonra haber alınamadı. 4 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU AAda yer alan habere göre arkadaşları ve yakınlarınca Ferhat Y.yi arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 sa...


Uzmanından güneş yanığına karşı uyarı

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Kozan, güneş yanığı oluşursa ilk etapta soğuk uygulama yapıp, ağrı kesici ve antibiyotikli kremler kullanılmasını önerdi.


Singapur'da çekirge ve süper solucanlar dahil 16 böcek türü yiyecek olarak onaylandı

Singapur’da aralarında çekirge, cırcır böceği ve süper solucanların bulunduğu 16 böcek türünün yiyecek olarak onaylandığı bildirildi.


Kız arkadaşıyla birlikte gittiği gümüşçü dükkanından katil olarak çıktı

İzmir'de kız arkadaşıyla birlikte gümüşçüye giden bir kişi, elindeki pompalı tüfekle gümüşçü Hasan Çınar'a ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan Çınar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan katil zanlısının, Çınar'ın işlettiği dükkanın karşısındaki başka bir gümüşçü dükkanında çalıştığı, psikolojik sorunlar nedeniyle işten ayrıldığı ortaya çıktı.


32 yıl sonra kendi mezarını buldu! Filmlere konu olacak hikaye

Olay, 32 yıl önce Nevşehir'de gerçekleşti. Yasak ilişki sonrası dünyaya gelen Ayşe Neşeli daha bir günlükken cami avlusuna bırakıldı. Vatandaşlar tarafından bulunan Ayşe Neşeli daha sonra bir aileye evlatlık olarak verildi. 12 yaşına kadar bir ailede evlatlık olarak büyüyen Ayşe Neşeli üvey annesinin ölümünden sonra evden kaçtı. Polis ekipleri tarafından bulunan Ayşe Neşeli, üvey babasına teslim edilirken, üvey babası ve polisin kendi...


Aracıyla Kızılay metro istasyonuna uçtu

Ankara’nın merkezinde bulunan Kızılay metro istasyonuna bir sürücü araçla girdi.


Muş’un doğa harikası doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, doğal yapısıyla ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.


Baba Cihantimur televizyonda program yapacak

İstanbul Eyüpsultan'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan ve annesi Eylem Tok ile kaçtığı ABD'de yakalanan Timur Cihantimur'un estetik cerrahı babası Bülent Cihantimur yeniden TV programına başlıyor. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü cerrah, programını Fashion TV'de yayınlayacağını duyurdu.


Altın fiyatları yılın ikinci yarısında yükselecek mi?

Altın yeni haftaya yükselişle başladı. Bu yüzden gözler bir kez daha güvenli limana çevrildi. Peki düğün sezonu altını etkiledi mi? İlerleyen günlerde seyri ne yönde olur? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli ve kameraman Ümit Sertabiboğlu, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’e sordu.


Zeytinburnu İzci Evi 2 yılda 14 bin çocuğu izcilik faaliyetleriyle tanıştırdı

Zeytinburnu’nda ikamet eden çocuk ve gençlere izcilik eğitimi vermek amacıyla iki yıl önce faaliyete geçen ve Türkiye’nin ilk uygulamalı izcilik eğitimini sunan Zeytinburnu İzci Evi bugüne kadar 14 bin çocuğa ulaştı.


MasterChef 2024 yarışmacısı Serap kimdir? Serap Küçük nereli?

MasterChef yarışmacısı Serap ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Serap'ın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Serap hakkında bilgiler...


Balık tutmaya gitti, boynuna kene yapıştı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinden Kırşehir ilçesinin Akçakent ilçesine bağlı Yetikli barajına balık tutmak için giden vatandaşın boynuna kene yapıştı.


Fethiye’de deniz altında romantik evlilik teklifi

İzmir’den Fethiye’ye tatile gelen tatile 2 kişi kız arkadaşlarına su altında evlilik teklifinde bulundular.


Şile'de okul müdürünün acı ölümü! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu

Olay saat 09.00 sıralarında Şile Sofular Plajında meydana geldi. Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müdür olarak görev yaptığı öğrenilen Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), kamp yapmak için dün sabah saatlerinde arkadaşlarıyla mesire alanına gitti. Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve 3 arkadaşı sabah saatlerinde denize girdi. Bir süre sonra arkadaş grubundan biri boğulma tehlikesi geçirdi. Muğla'da şoke eden anlar! Evini yakıp kuyuya...


zamaninkapilari9


Bodrum’da yerli turistte düşüş, yabancı turistte artış görüldü

Turizm cenneti Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl yerli turistte azalma, yabancı turistte ise artış görüldü.


Kanal D'de yaz sezonu sürprizleri bitmiyor... Yeni tanıtım filmi merak uyandırdı

Yaz sezonuna Turnike yarışması ve ara vermeden devam eden Yalan dizisiyle hızlı bir başlangıç yapan Kanal D’de sürprizler bitmiyor. Kanalın yeni yayınlandığı tanıtım filmi merak uyandırdı. Sosyal medyada yeni programın ne olacağı ile ilgili çok sayıda yorum yapıldı.


Son dakika... İstediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz'ı öldüren sanığa müebbet

Kadıköy’de istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz’ı bıçaklayarak öldüren şahıs, yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


Gülüklü Çorba, UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri’ne girmek için gün sayıyor

Alanya Belediyesi, Alanya’nın coğrafi işaretli lezzeti Gülüklü Çorba’nın, UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri’ne alınması için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortak bir çalışma başlattı.


Antalya’da teknesinde yaşayan adam ölü bulundu

Antalya'da balıkçı barınağında bir kişi teknesinde ölü olarak bulundu. Şahsın bir gün önce rahatsızlandığı, gelen ambulans görevlilerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmediği öğrenildi.


Yuvadan düşen leylek yavrusu doğaya salındı

Denizli’de yuvasından düşen leylek yavrusu, duyarlı bir esnaf tarafından bakıma alındı. İhtiyaçları karşılanan leylek, durumunun iyileşmesinin ardından doğaya bırakıldı.


Kızı 1 ay önce kaçarak evlendi! Babası dehşet saçtı!

Kızı 1 ay önce kaçarak evlendi! Babası dehşet saçtı! Amasyada olay, saat 10.00 sıralarında merkeze bağlı Yıldız köyündeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Şengül ailesinin kızı İnci Eser (35), iddiaya göre ailesinin rızası olmadan 1 ay önce kaçarak Halil Eser (45) ile evlendi. DAMADI VE KIZINA ATEŞ AÇTI DHAda yer alan habere göre baba Dursun Ş...


Polisten kaçmaya çalışan hırsızlar bina boşluğuna düşerek ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de bir binada hırsızlık yapan şahıslar polis ekiplerini görünce kaçmaya çalıştı. Çıkan kovalamacada çatılardan atlayarak kaçmaya çalışan 2 şahıs bina boşluğuna düşerek ağır yaralandı.


Kapsüle yerleştirildi! Türksat 6A için geri sayım

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzay yolculuğunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Türksat 6A fırlatılma hazırlıkları kapsamında kapsülün içine yerleştirildi. Fırlatılma işlemi hava koşulları nedeniyle sürekli erteleniyor.


Yaz sıcağına ‘kronik hasta’ uyarısı

Memorial Kayseri Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Köse; kronik rahatsızlığı bulunan hastaların sıcağa çok fazla maruz kalmamaları gerektiğini söyleyerek, “Yazın havaların aşırı sıcak olması, kronik hastaların problemlerini artırıyor” dedi.


Flört dönemini bitiren hatalar neler?

Bazı davranışlar ilişkileri olumsuz etkiliyor. Hayatımızdaki insan ile anlaşmazlıklara yol açabiliyor. Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre de flört dönemindeki hatalar sıralandı. Bu hataların başında fazla çabalamak, sürekli eleştirmek, aşırı kıskançlık yer alıyor. CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Caner Emre Kınacı da Kırmızı Mikrofonla vatandaşa bu konuyu sordu. Bakın ne cevaplar geldi.


İstanbul Başakşehir'de sokak köpekleri vatandaşa saldırdı

İstanbul Başakşehir'de sokak köpekleri vatandaşa saldırdı


Kuşadası’nda denizde erkek cesedi bulundu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu.


Esaret Dizisi 377. Bölüm Fragmanı - 9 Temmuz Salı

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Esaret'in 377. bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Esaret ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. 2. Sezon Hikayesi Hira’nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Yasın derin kederi içinde boğulurken, çevresindekiler de onunla birlikte kaybolmaktadır. En çok da Hira’ya annesi gibi bağlanan küçük Ali! Her şey Orhun’un elinden kayıp giderken, konağa geçmişten bir misafir gelir. Hem Ali’nin hem de Hira’nın hatırasının üzerine, iyilik kılığında karanlık bir gölge gibi çöker. Orhun zor bir karar vermek zorunda kalır. Ali için; canı gibi sevdiği küçük yeğeninin sağlığı ve mutluluğu için, asla girmem dediği bir yola bir kez daha girecek, gönlündeki aşka ihanet mi edecektir? Fakat Orhun’un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir. Fakat gölgelerin ardında başka gölgeler, kötülüğün maskelerinin ardında başka maskeler vardır. En büyük düşman ise Demirhanlı ailesinin geçmişinden çıkıp gelir. Orhun ve Hira, bir kez daha, aşkları ve sevdikleri için el ele bu düşmanın karşısında durmak zorunda kalırlar! Her şeyin; aşkın ve güvenin, ailenin ve sadakatin hiç olmadığı kadar sınandığı bir hikaye başlar. Yönetmen: Ayhan Özen – Serkan Mut Senaryo: Başak Yazı Odası Oyuncular: Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban, Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın Tür: Drama Yapım Şirketi : Karamel Yapım


Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi Sultan San evlendi

Hasan Can Kaya ile yaşadığı uzun dönemle ilişkiyle tanınan yönetmen Sultan San, evlendi. Aynı hafta içinde isteme, nişan, kına ve düğün yapan San'ı Güldür Güldür Show ekibi de yalnız bırakmadı.


İş Yatırım bir bankayı en çok önerilenler listesinden çıkardı

İş Yatırım’dan yapılan açıklamada Yapı Kredi Bankası’nın listeden çıkartıldığı yerine Garanti Bankası’nın alındığı belirtildi. Garanti Bankası için hedef fiyatın 165 TL’ye çıkartıldığını vurgulayan İş Yatırım, “Bankanın var olan yüksek karlılığının özellikle bu senenin son çeyreğinde başlayıp 2025 boyunca devam etmesini beklediğimiz faiz oranlarınd...