AILE FACIASı! KARıSı VE OğLUNU öLDüRüP INTIHAR ETTI

Aile faciası! Karısı ve oğlunu öldürüp intihar etti

Tekirdağda Şenol Şirin (41), tartıştığı eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emreyi (5) tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay gece yarısı Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100üncü Yıl Mahallesi Cevat Kurtuluş Sokaktaki Gür Apartmanında meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğünde teknisyen olarak görev yapan Şenol Şirin, henüz belirlenemeyen sebeple eşi Duygu Şirin ile tartıştı.

KARISI VE OĞLUNU VURUP İNTİHAR ETTİ

İddiaya göre yaşanan gerginlik sırasında Şenol Şirin, eşi Duygu Şirin ve ardından oğlu Ali Emreyi tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Silah sesleri üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık görevlileriyle birlikte adrese gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı.

EKİPLER 3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

DHAnın haberine göre; sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kanlar içerisinde bulunan anne, baba ve çocuğun hayatını kaybettikleri belirlendi.

Polis evde kapsamlı inceme yaparken, 3 kişinin cansız bedenleri Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

#mansethaberresim#3683643#

2024-05-07T03:17:53Z dg43tfdfdgfd