SEVGILISINI öLDüRDü! İşTE VILLADAKI DEHşETIN AYRıNTıLARı!

Sevgilisini öldürdü! İşte villadaki dehşetin ayrıntıları!

İstanbulda olay dün akşam, saat 21.10 sıralarında Büyükçekmece Pınartepe Mahallesinde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlunun haberine göre, Musa G. (54), Özbek asıllı sevgilisi Zebiniso Dayıyarovanın (49) bakıcı olarak çalıştığı villaya gitti.

VİLLADA DEHŞET SAÇTI

Sevgilisi ile tartışan Musa G., villada dehşet saçtı. Defalarca bıçaklanan Dayıyarova olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı ardından ev sahibi 87 yaşındaki M.Ö.yü 8, 86 yaşındaki eşi T.Ö.yü de 2 bıçak darbesiyle yaraladı.

OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Katil zanlısı daha sonra olay yerinden kaçtı. Sesler üzerine komşular, polis ve sağlık görevlilerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki yaralıyı hastaneye kaldırdı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri de çalışma başlattı. Olayı gerçekleştiren Musa G.nin olay sonrası görüntüleri elde edildi.

KÜÇÜKÇEKMECEDE YAKALANDI

Yapılan çalışmaların ardından şüpheli Musa G., Küçükçekmecede yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen katil zanlısı Musa G., cinayeti itiraf etti. Olayda kullandığı bıçak ve üzerindeki kanlı gömleği ise denize attığını söyledi.

"BENİ ALDATIYORDU" İDDİASINDA BULUNDU

Cinayet Büro Amirliğinde soruşturması sürdürülen katil zanlısı verdiği ifadede, öldürdüğü Zebiniso Dayıyarovanın gönül ilişkisi olduğunu, maktulenin kendisini aldattığını iddia etti.

Villaya giderek onunla tartıştığını daha sonra bıçakla defalarca bıçakladığıın söyledi. Soruşturmanın ardından 2 suç kaydı çıkan katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

2024-09-14T11:03:21Z dg43tfdfdgfd