TEKNE BATTı, FACIA YAşANDı!

Tekne battı, facia yaşandı!

Konyada Beyşehir Gölünde alabora olan teknedeki Yakup Kılıç (36) yaşamını yitirdi.

DHAnın haberine göre Dudu A. ile kızları A.A. (12) ve E.A (8) ise çocuklardaki can yelekleri sayesinde su yüzeyinde kalıp, arama- kurtarma ekiplerince bir gün sonra kurtarıldı.

ANNE VE ÇOCUKLARI KURTULDU

İnşaat sektörüyle uğraşan Yakup Kılıç, beraberinde Dudu A. ve onun çocuklarıyla birlikte cuma günü Beyşehir Gölünün kıyısındaki Kuşluca Mahallesine geldi. Aracını burada park eden Kılıç, daha sonra teknesiyle göldeki Aygır Adasına geçti. Saat 10.00 sıralarında geri dönmek isterken 4 kişinin içinde bulunduğu tekne, alabora oldu. Çocuklar giydikleri can yelekleri sayesinde su yüzeyinde kalırken, anneleri ise onlara tutundu. Yakup Kılıç ise suda kayboldu.

BABANIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Aileler cumartesi günü saat 01.00 sıralarında kayıp başvurusunda bulununca, yapılan arama çalışmasında Kılıçın aracı gölün kıyısında bulundu. Jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, gölde arama çalışması başlattı. Dün çalışma sonucu Dudu A. ve 2 kızı kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Kılıçın bulunması için bugün askeri helikopter çağrıldı. Helikopterden alınan görüntüler sayesinde saat 13.00 sıralarında Kılıçın cansız bedenine ulaşıldı. Yahya Kılıçın cesedi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2024-06-23T12:18:58Z dg43tfdfdgfd