Müzik Video

Trending:


Kayseri'de Şimşek Işıklarının Etkisiyle Gökyüzüne Türkiye Haritası Yansıdı

Kayseri'de dün akşam saatlerinden itibaren sağanak etkili olurken, gece yer yer çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Bir vatandaşın çektiği görüntüde, şimşek ışıklarının Türkiye haritasına benzer şekil oluşturduğu görüldü.


Dişisini etkilemek için şekilden şekle giren kuşun hareketleri kahkahaya boğdu: "Maket olduğunu...

Dişisini etkilemek için şekilden şekile giren kuşun görüntüleri kahkahaya boğdu. En sonunda onun için fare avlayan kuş onun maket olduğunu asla anlamadı. İşte o güldüren anlar... https://haberglobal.com.tr/gundem/disisini-etkilemek-icin-sekilden-sekle-giren-kusun-hareketleri-kahkahaya-bogdu-maket-oldugunu-asla-anlamadi-358265


Tenekeye adanmış bir ömür... 84 yaşındaki usta 65 yıldır tenekecilik yapıyor

Gaziantep'te yaşayan 84 yaşındaki Mehmet Aydın Erkabalcı, 65 yıldır teneke ustalığı yapıyor. Mesleğini severek yapan Erkabalcı, işini yapmazsa huzur bulamadığını belirtiyor. Tarihi 15. yüzyıla dayanan tenekeden pek çok nesnenin yapımını gerçekleştiren Erkabalcı, çevredeki vatandaşların dikkatini çekiyor. Ürettiği ürünleri değerine göre satan usta, fiyatların 5 TL ile 100 TL arasında değiştiğini ifade ediyor.


Kağızman'da Sarı Altın Hasadı Başladı

Kağızman'ın meşhur kayısısının hasat dönemi başladı. Bu yıl yağmurların bolluğuyla birlikte kayısı verimi oldukça fazla oldu. Aroması ve sofralık olmasıyla diğer kayısılardan ayrılan Kağızman kayısısı, yurtdışına kadar birçok yere gönderiliyor. Üreticiler, kayısı çiçeklerinin açmasıyla birlikte bütün Türkiye'ye yetecek kayısıları olduğunu belirtti ve fiyatların da oldukça makul olduğunu söyledi.


Şiddetli yağış Tokat’ta hayatı durma noktasına getirdi

Tokat'ta şiddetli yağmur ve dolu su taşkınlarına neden oldu.


Avcılar Sahili'nde Ölü Balıklar Kıyıya Vurdu

Avcılar Sahili'nde yüzeyde görülen balıklar dalgalarla birlikte kıyıya vurdu. Çevre sakinleri durumdan tedirgin oldu.


Eyüpsultan'da 3 Katlı Binanın Çatısında Çıkan Yangın Söndürüldü

Alibeyköy Vardar Bulvarı'nda bulunan 3 katlı binanın çatısında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü ancak çatıda hasar meydana geldi.


Kova: Günlük Burç Yorumları - 7 Temmuz

Kova: 7 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Nesli 200 milyon yıl öncesine dayanıyor: Ordu’da denizde nesli tehlike altında olan ‘Mersin balığı’ görüntülendi

Nesli tükenmekte olan, 200 milyon yılı aşkın geçmişe sahip olduğu tahmin edilen ve yumurtalarının yaban mersininin meyvelerine benzemesinden dolayı ‘Mersin balığı' olarak adlandırılan balık türü, dalış eğitmeni ve sualtı fotoğrafçısı tarafından Ordu'da kendi yaşam alanında görüntülendi. Suyun 10 metre derinliklerinde kaydedilen görüntülerin uzmanlara gönderilmesi üzerine, balığı yaşam alanında gözlemlemek için çok sayıda kişinin bölgede dalış...


Antalya'da orman yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını başladı.


4 il için sarı kodlu alarm: Meteoroloji'den birçok il için sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde öğle saatlerinden sonra görülecek yağışların yer yer kuvvetli olacağını belirterek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.


Eşim 'kayalıklardan düştü' demişti... Yalova'daki korkunç ölümde detaylar ortaya çıktı

Yalova'nın Altınova ilçesinde 24 Ocak 2023 tarihinde fotoğraf çektirmek için çıktığı kayalıklardan düşerek ölen Semiha S.'nin eşi E.N.S, karısını uçurumdan iterek öldürdüğü iddiasıyla olaydan 15 ay sonra tutuklanmıştı. İddianamede E.N.S.'nin telefon kayıtlarına ulaşılırken M.E.'yle, 'İzmit'teyim, özledim seni. Baya oldu, sana gelmek istiyorum.' şeklinde konuştuğu belirlendi. Semiha S'nin arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerde ise "evlendikten sonra...


Fındık dallarını gören fındık üreticisi yeni sezon öncesi hem umutlu ve hem temkinli konuştu

Giresun’da fındık bahçelerini dolaşan ve dalların dolu olduğunu gören fındık üreticileri yeni sezon öncesi hem umutlu hem temkinli konuştu. Üreticiler, fındığın çuvala girinceye kadar riskinin devam ettiğini ifade ederek sevinmek için erken olduğunu söylediler.


Erzurum yaylalarındaki göçerler yüzlerce koyunu imece usulü kırkıyor

Erzurum'un Dumlubaba Yaylası'nda hayvancılık yapan göçerler, yüzlerce koyunu imece usulü kırkıp dayanışma örneği gösteriyor.


Kayalıklardan düşen şahıs ortak operasyon ile kurtarıldı

Likya Yolu Çoban Koyu mevkiinde yaralanan bir kişi ve yanında bulunan 2 turist Sahil Güvenlik, AKUT ve AFAD ekiplerinin ortak çalışması ile kurtarıldı.


Büyükçekmece’de satırlı bıçaklı gürültü kavgası

Büyükçekmece’de gece saatlerinde sokakta gürültü yaptığı iddia edilen gençlerle bir adam arasında satırlı, bıçaklı, sandalyeli çıkan kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Yolda karşılaşan husumetlilerin kavgasında 15 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan şahısların yolda karşılaşmasıyla çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, babası ağır yaralandı.


Galatasaray'da futbolcular sağlık kontrollerinden geçti

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da futbolcular, sağlık kontrolünden geçti.


İhlas Pazarlama’nın Anadolu yakasındaki 20’nci şubesi Çekmeköy’de açıldı

İhlas Pazarlama, Anadolu yakasındaki 20'nci mağazasını Çekmeköy'de açtı.


Türkiye’nin 23. doğa harikası Güney Şelalesi ziyaretçilerini bekliyor

Türkiye'nin 23. doğa harikası Güney Şelalesi, doğan güzellikleri ve Cindere Baraj Gölünde yapılan tekne turlarıyla yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanlarından birisi haline geldi.


İnci kefalinin tatlı su göçü başladı: Ekipler 7 gün 24 saat teyakkuzda

Van Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tatlı sulara göç etmeye başlayan inci kefalini kaçak avcılara karşı korumak için yoğun mesai harcıyor. Bütün ekipler 7 gün 24 saat nöbet tutuyor. https://haberglobal.com.tr/gundem/inci-kefalinin-tatli-su-gocu-basladi-ekipler-7-gun-24-saat-teyakkuzda-video-342457


Meteoroloji’den Muğla için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla'nın iç kesimleri için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.


Bahçede bulduğu bitkin düşen tilki yavrusunu bakın nasıl besledi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir çiftçi, fındık bahçesinde bulduğu bitkin haldeki tilki yavrusunu kendine getirebilmek için su içirmek istedi. Ancak suyu koyacak bir kap bulamayan çiftçi, poşet geçirdiği ayakkabısına doldurduğu su ile yavruyu beslemeye çalıştı. Yavru tilki su içmeye çalışırken tekrar yere düştüğünde ise çiftçi yardımcı oldu ve bu anları cep telefonu ile kaydetti.


Dijital çağda çocukların "hareketsiz sosyalleşmesi" omurga sağlığını etkileyebilir

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.


Caretta carettalar Kuşadası’nda 3 ayrı noktaya yumurta bıraktı

Yuvalama alanı dışında olmasına rağmen Aydın'ın Kuşadası ilçesi sahillerine gelen caretta carettalar, 3 ayrı noktada yumurtalarını bıraktı. Gelen haberlerin mutluluk verici olduğunu ifade eden EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü; "Yumurtlama alanı tel kafeslerle koruma altına alındı" dedi.


Mutfakta çıkan yangın evi kullanılmaz hale getirdi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde çıkan yangın nedeniyle bir ev kullanılamaz hale geldi.


Serdivan Trafik Park’ta yaz tatili heyecanı başladı

Serdivan'da çocuklara trafik eğitimi ve eğlencenin bir arada sunulduğu Trafik Park, yaz tatili için yenilenen yüzüyle minik ziyaretçilerini bekliyor. Parkta yapılan tadilat ve yenilikler sayesinde çocuklar hem trafik kurallarını öğrenebilecek hem de keyifli zaman geçirebilecekler.


Edirne’de uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheliye gözaltı

Edirne’de uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheliye gözaltı Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis tarafından üzerinde bir miktar uyuşturucu ele geçirilen 4 şüpheli, gözaltına alındı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları denetimlerde durumundan şüphelendikleri H.K.’yi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler Konutları mevkisinde du...