ALTıN FIYATLARı IçIN KRITIK TAHMIN UZMAN ISIMNDEN GELDI: SADECE 5 GüN KALDı

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.

İslam Memiş, geçtiğimiz ayın başında temmuz ayı altın tahminlerini açıklamış ve ay içerisinde de sık sık altına yönelik banda ilişkin konuşmuştu.

Temmuz ayının sonuna yaklaşılan şu günlerde Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten bir açıklama daha geldi. İslam Memiş, bu kez, altın fiyatlarının ağustos ayı rakamlarını açıkladı.

Peki altın fiyatları ağustosta ne kadar, kaç TL olacak? İşte İslam Memiş’in ağustos ayı altın fiyatı tahmini…

ŞİMDİLİK DALGALI HAREKET EDİYOR

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimlerden biri olan İslam Memiş, Youtube kanalından yapmış olduğu yayında, “Gram altın yatırımcılarının ons altını takip etmeleri gerektiğini, ‘ons altın nereye, gram altın oraya’ şeklindeki uyarıların geçerli olduğunu söyledik.

Yaklaşık bir aydır bu durum böyle devam ediyor. Gram altın fiyatlarının 2.580 – 2.680 TL aralığında dalgalanacağını belirtmiştim ve bu bantta hareket etmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı. Uzman ismin açıklamalarının devamında ise, ağustos ayı altın fiyatlarına ilişkin rakamlar yer aldı.

AĞUSTOSTA ARTIŞ YAŞAYACAK

Açıklamalarının devamında altının birkaç hafta daha bu bantta devam edeceğini öngördüğünü belirten İslam Memiş, altının harekete geçtikten sonra gram bazda ulaşacağı ağustos ayı fiyatını açıkladı.

Yeni ay için tabanı 2 bin 700 TL’ye koyan Memiş, altın fiyatlarına ilişkin, “Muhtemelen bir iki hafta daha bu aralıkta kalacak.

Aynı şekilde ons altının da 2.380-2.480 dolar aralığını takip edeceğiz. Ancak ağustos ayında gram altında 2.700 TL veya üzerini göreceğimizi öngörüyorum” tahminlerini takipçileriyle paylaştı.

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT!

Açıklamalarının devamında gümüş yatırımcılarını ilgilendiren ifadeler de kullanan İslam Memiş, gümülün gidişatına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“‘Gümüş konuşabilseydi ve benimle konuşsa, şu soruyu sorardı: ‘Altınım var ama senden yok, altınımla senden alayım mı?’ O da ‘Al, görmedin mi hâlâ benim gücümü, ilk yarıda indirmedim mi onu tahtından’ derdi. Dolar, TL ve altın karşısında ben bugün ucuz kaldım.’"

2024-07-26T15:42:48Z dg43tfdfdgfd