BESTE AçAR: BENI YORAN HERKESI HAYATıMDAN çıKARDıM

Son şarkısı ‘’Başımı Döndürdün’’ ile müzik sektöründeki iddiasını daha da güçlendiren Açar, klibiyle ile de çok konuşuldu. Bir ilke imza atan Beste Açar, tamamı yapay zekâ ile yapılmış klipte, ''Beste'nin Harikalar Diyarı'' ismini verdiği kendi renkli dünyasını izleyici ile buluşturdu. Sonuçtan oldukça mutlu olduğunu anlatan şarkıcı, ''Müzik sektörüne neden bu kadar geç girdin? Pişman oldun mu?'' sorusu karşısında ''Ben pişman olmadım ama çevremdekiler sorguladı. Bence her şey olması gerektiği zamanda olması gerektiği şekilde olur'' diye yanıt verdi.

Ayda Mosharraf: O Ses Türkiye benim hayatımın dönüm noktası

Son günlerde eşi Evren Bölek ile ilgili çıkan ayrılık iddialarını ise, ''beni yoran ve aşağı çeken herkesi hayatımdan çıkarmaya karar verdim'' sözleriyle doğruladı. Hayatımda belirsizlik istemiyorum diyen Açar, mahkeme sürecinin başladığını da sözlerine ekledi.

KAYAHAN’A SAYGI ALBÜMÜ GELİYOR

Beste Açar, 2015’te hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan için yapılacak saygı albümünün detaylarını da anlattı. Geçtiğimiz albümde yer alan şarkıların yer almayacağı, bu kez farklı şarkıların yer alacağı albümde genç isimlerin olacağını da kaydetti.

Keremcem: Sakinliğimle delirtirim

Beste Açar, Kayahan’a saygı albümünde ''Aşk bayrakları, Sarı şekerim ve Yağmur'' şarkılarını seslendirecek.

2024-09-18T12:13:37Z dg43tfdfdgfd