BIBER TOHUMLARı BU YöNTEMLE BIR çıRPıDA DöKüLüYOR! BU KADAR BASIT OLDUğUNU KIMSE TAHMIN EDEMEDI

Biberin içerisindeki çekirdeklerden kurtulmak öyle kolay değildir. Küçük oldukları için çok zahmetlidir. Ancak bu tüyo biberlerin içinde bir tane bile çekirdek bırakmıyor.

Biber doğrarken çekirdeklerinden de kurtulmak ister misiniz? Basit bir yöntemle tertemiz biberler elde etmek mümkün. Yemeklerde ve salatalarda dilediğiniz gibi bu formülü kullanın.

Biberin tohumları yemek yerken rahatsız eder. Tohumları gidermek için kullanılan yöntem ilgi çekiyor. Sebzeleri ve biberleri zahmetsiz bir şekilde doğramanın püf noktası var.

Biberi tohumlarından ayırmak için önce biberin üstünü ve altını keserek işe başlanıyor. Sonra biberi düz bir şekilde açmak için zarın dilimlenmesi gerekiyor.

Kalan kısmı da doğrayabilirsiniz. Üst kısmını basit bir şekilde çıkarın. Bu yöntem hiç de zor değil.

Bu tekniği uyguladığınızda tabağınızda yalnızca biberin taze parçaları olacaktır. Biber doğrama hilesi sayesinde birçok kullanıcı kolay yöntemi sonunda keşfettiğini söyledi.

Dikey kesme yöntemi de biberi kolay dilimlemek için kullanılır. Biberi uzunlamasına ikiye bölünür. Çekirdekler ve damarlar bıçakla kazınır. Bu daha çok dolmalık biberler için yapılır.

Biberin içini bir kaşık yardımıyla kazıyarak tohumlardan kolayca kurtulabilirsiniz. Bazı tüyolar kullandığınız biber çeşidine göre değişiklik gösterebilir.

2024-06-23T10:08:33Z dg43tfdfdgfd