BÖYLE OLUNCA GİY!

Zeynep Bastık, Harbiye tarzı ile tam not aldı. Konseri için iki kostüm giyen güzel şarkıcı ilk tercihi siyah kostümü ve ikinci buz mavisi tül taş detaylı kostümüyle böyle fiziğin varsa giy dedirtti. Öyle güzel görünüyordu ki esmer Barbie dedirtti.

EN GÜZEL EN ZARİF GELİN DİYEBİLİRİZ

Zeynep Mayruk amp; Tolga Sarıtaş çifti bu hafta dünyaevine girdiler. Genel olarak nedense gelin beğenilmemiş. Ben tam tersi gördüğüm en güzel ve zarif gelinlerden biri diyebilirim. O kadar yakışmış ki gelinlik su gibi görünüyor. Bir kusur bulacaksak illa makyaj çok sade neredeyse sıfır makyaj gibi görünüyor o kadar...

KIRMIZI DEYİNCE DE DEMET

Demet Özdemir; kendine en yakışan rengi biliyor. Bu kırmızı saten elbiseyle ışıldıyor. Öyle iyi bir askı ki modellere taş çıkartır. Elbiseye de boynuna taktığı kırmızı gül detayı, sade ve doğal makyaj ve saçı ile baştan ayağa mükemmel görünüyor.

PARLIYOR

Alina Boz zaten çok güzeldi evlilikten sonra daha da güzelleşti. Bu ışıl ışıl kostümüyle uzun zamandır gördüğümüz sade kadın yerine bambaşka biriyle karşılaştık. Alina yurtdışında olsa çok iyi bir model bile olabilirdi. Her şekilde farklı ve parlıyor.

BU TARZ SENİN YAŞIN İÇİN UYGUN DEĞİL DAHA

Su Burcu Yazgı Coşkun; daha yaşına uygun stili bulamadı. Bu elbise de renk dışında ne onun fiziğine uygun olmuş ne de doğru beden bir elbise olmuş. Elbise askıları olmasa üzerinden düşecek gibi. Bu tarzı bir beş sonra giyersen hem yakışacak hem de oturacak üzerine.

2024-07-05T06:02:06Z dg43tfdfdgfd