DIYARBAKıR'DA 11 GüNDüR KAYıP OLAN NARIN'IN AMCASıNA GöZALTı!

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan Narin'in (8) mahalle muhtarı amcası S.G. gözaltına alındı. Aracında Narin'e ait DNA örnekleri bulundu.

Diyarbakır Bağlar'a bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü Kur'an kursundan çıkıp eve giderken ortadan kaybolan Narin Güran'la (8) ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Küçük kızın hem amcası hem de mahallenin muhtarı olan S.G. gözaltına alındı.

DNA'LAR EŞLEŞTİ

Daha önce de kolunda 2 ayrı ısırık izi saptanan Narin'in ağabeyi E.G. (18) İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirilmiş; ancak izlerin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı. Yapılan inceleme sonucu S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneğinin eşleştiği belirlendi.

TELEFONUNU KAPATMIŞ

Şüpheli amcanın, Narin kaybolduktan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve 1 saat sonra telefonunu kapattığı belirlendi. Soruşturma kapsamında Narin'in tüm aile fertleri de çapraz sorguya alındı. Küçük kızın annesinin gözaltına alındığı iddialarını yalanlayan baba Arif Güran, 'Bunlar gözaltı değil, sadece ifade için bizi çağırıyorlar' dedi.

11 GÜNDÜR BİR İZ YOK

Narin'i arama çalışmalarında toplam 12 bin 565 araç arandı, 130 kişinin ifadesi alındı. 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı.

2024-09-01T06:53:28Z dg43tfdfdgfd