DUDAK KıRışıKLıKLARıNı üTü GIBI DüMDüZ YAPAN TüYO; BIR KAşıK TOZU YETIYOR

Cilt üzerinde zamanla oluşan lekeler ve çizgiler cilt bakım rutininde değişikliklere gitmeniz gerektiğinin habercisidir.

Yüz çizgileri zamanla daha da belirginleşir. Bu görünüm cilt bakım rutininde değişimlere gidilmesi gerektiğini hatırlatır.

Dudak çevresine bakım yapmak için yüksek nemlendirici kullanmanız gerekir. Bazı yağlar yaşlanmayı geciktiren özellikler taşıyabilir. Üzüm çekirdeği veya Hindistan cevizi yağı uygulayabilirsiniz. Dudak üstündeki çizgilere az miktarda sürmek yeterli olacaktır.

Limondaki asit deri hücrelerine nüfuz ederek sıkılaştırır. Kozmetik alanında kullanılan C vitamini içerikli ürünler bu nedenle tercih edilir.

Yaş aldıkça azalan kolajen üretimi vücuttaki çizgilerin belirgin olmasına yol açar. Bu nedenle kolajen içeren besinleri diyetinize dahil edebilirsiniz. Kolajen içerikli gece serumlarını kullanarak cildinize masaj yapın.

Salatalığın dahil olduğu etkili bir karışım hazırlayın. İlk olarak yumurta akı ve zeytinyağını karıştırın. Ardından salatalıkları dilimleyip karışıma batırın.

Orta yağlı bir süt ile dudak çevresindeki kırışıklıkları azaltmak mümkün. Bir miktar salatalık suyu ve orta yağlı sütü karıştırın. Hazırladığınız karışımı çizgilerin üzerine sürüp kurumasını bekleyin.

Kan dolaşımını hızlandırdığı bilinen tarçının bu özelliği cildiniz için de işe yarayacaktır.

Keten tohumu cilt üzerindeki kırışıklıklara adeta savaş açar. Ciltte peeling etkisi sağlayan bu tohum bakım ve onarımı da destekleyecektir.

2024-09-18T09:59:42Z dg43tfdfdgfd