Trending:


Bu manzara yılın sadece 10 günü görülebiliyor

Yılın sadece 10 gününe münhasır Karanlık Kanyondaki gün batımını görmek için dünyanın birçok ülkesinden turist Erzincan’ın Kemaliye ilçesine geliyor.


Özel okullar cep yakacak... En düşük 300 bin TL en yüksek 1 milyon TL

LGS puanlarının açıklanmasıyla birlikte aileleri okul seçme telaşı sardı. Özel okul arayışı içerisindeki ailelerin ortak derdi ise eğitim masrafları. Kimi okullarda servis, kırtasiye ve yemek gibi ek hizmetlerin eklenmesiyle yıllık maliyet 1 milyon TL’yi buluyor.


Çocuk parkında çimlere uzanıp kendini tatmin etti! Mahallelinin tepkisi hayli sert oldu

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs, çimlere uzanıp parkta çocuğuyla oynayan kadına bakarak dakikalarca kendini tatmin etti. Mide bulandıran olayı fark eden mahalleli telefonla görüntüleri kaydettikten sonra şahsı yakalayıp tekme tokat dövdü.


Rüştü Onur Atilla ile Nez ilk kez birlikte görüntülendi: Bu işlerin zamanı yok

Eşinden 20 gün önce ayrılan Rüştü Onur Atilla ile aşk yaşayan Nez, 10 yıllık evliliğin kendisi yüzünden bittiği iddialarını yalanladı: “Zamanı yok bu işlerin. İhanet falan çirkin şeyler. Hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım."


Ayvalık'ta "kanalizasyon" sorunu

Balıkesir Ayvalık'taki Altınova Mahallesi sakinleri "kanalizasyon" sorunuyla mücadele ediyor. Denizin içindeki rögarın zaman zaman taştığını söyleyen tatilciler, kirli su nedeniyle hastalık kapmaktan korkuyor.


Nadir bir hastalıkla dünyaya gelen bebeğin ayakları kontrolsüz bir şekilde büyüyor

T24 Dış Haberler İrlanda'da iki yaşındaki Axel Horgan isimli bebeğe, vücudun bazı kısımlarının diğerlerinden çok daha hızlı büyümesine neden olan konjenital lipomatöz aşırı büyüme adı verilen genetik bir rahatsızlık teşhisi kondu. Axel, dünyada damar, cilt, omurga, kemik veya eklem anormalliklerinin bir arada görüldüğü bu rahatsızlığa sahip sadece ...


Zeynep Bastık, ünlü ismin oğluyla çılgınlar gibi oynadı! Sevgilisinin bakışlarına dikkat

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisinin bakışları da dikkat çekti.


İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Olay dün akşam saatlerinde Çankaya ilçesinde bağlı olan Naci Çakır Mahallesinde meydana geldi. İnşaat mühendisi Murat Keklik, çocukları Yağız ve Doğa Keklik’i tabancayla rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Keklik, rehin aldığı iki çocuğunu tabancayla vurup, ardından aynı silahla kendisini de vurdu. Eve giren ekiplerce yapılan kontrolde 3 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi. Çocukların annesi Cemile...


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Uzmanlar tartışıyor: Aldatmanın haklı nedenleri olur mu?

Uzmanlara göre aldatmanın haklı nedenleri var mıdır ve en yaygın nedenler nelerdir?


(Düzeltme) Antalya’da halk ekmek fabrikasının deposu alev alev yandı

Antalya'da halk ekmek fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.


İhsan Yılmaz Alaçatı sanatla anılacak

İZMİR’İN en popüler tatil beldesi Alaçatı artık yalnızca pahalı plajları, gurme restoranları ya da çılgın eğlence hayatıyla değil dünya çapında sergileriyle ve kültür sanat etkinlikleriyle de anılacak.


Belarus'un Ankara Büyükelçiliğince "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi

Belarus'un Ankara Büyükelçiliği tarafından "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi.


Hangi birini yazayım?

Gelin bir özeleştiri yapalım. Önce iğneyi süreci iyi yönetemeyenlere batıralım. Sonra çuvaldızı hak edenlere, istismarcılara, algı operasyonları yürütenlere saplarız. Çünkü... Bütün yükü Erdoğan'ın üzerine yüklemekle ya da 'Acaba ne diyecek?' diye Bahçeli'nin ağzına bakmakla olmaz. Üzerinde ölü toprağı bulunanların silkinmesi, harekete geçmesi, ger...


Yürüyüşe çıkan Rus turistler kayboldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Karia Kültür Yolunda yürüyüşe çıkan ve kaybolan 3 Rus turist, UMKE ve AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı.


TÜRKİYE - HOLLANDA ÇEYREK FİNAL MAÇI NE ZAMAN, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye EURO 2024 çeyrek final maç tarihi

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Romanya karşısında kazanan Hollanda, Türkiye’nin rakibi oldu. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. .Peki Hollanda - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, EURO 2024 Türkiye çeyrek final maç tarihi…


Acun Ilıcalı sosyal medyada aşka geldi! Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü böyle kutladı! 'Onu ilk kez beyaz gömlekle gördüm'

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı. Ünlü televizyoncunun paylaşımına düştüğü romantik not gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı beğenilerini dile getirdi. Acun Ilıcalı’nın beyaz gömlek tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. “Acun’u ilk defa beyaz gömlekle gördüm” gibi yorumlarda yapıldı.


Tüfek ve satırla ev basıp haraç isteyen şahsa meydan dayağı! Yaptıklarına bin pişman ettiler

Aksaray'da haraç istediği akrabasının evine tüfek ve satırla giden şahıs meydan dayağı yedi. Baba ve oğul tarafından darp edilip kanlar içinde kalan ve ağır yaralanan şüphelinin üzerine oturan adam, polis ekipleri gelene kadar bekledi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı şahsı sedyeye koyarken çevredekilerden yardım istedi ancak kimse bunu kabul etmedi ve "Bırakın ölsün" dedi.


La Casa de Papel'in yıldızı TRT'de... Marsilya ‘Fetih'e geldi

‘Mehmed Fetihler Sultanı' dizisine ‘La Casa de Papel'in yıldızı Luka Peros dahil oldu. Oyuncu, yapımda kuşatma ustası Giovanni Giustiniani'yi canlandıracak.


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Yavrularını yiyen kargaya hayatının şokunu yaşatan şahinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Ağaç içine sakladığı yavrularını koruyup kollayan anne şahin, avlanmak için çıktığı sırada karga yavrulardan bazılarını yedi. O anlarda şahinin intikamı ise işte böyle görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/yavrularini-yiyen-kargaya-hayatinin-sokunu-yasatan-sahinin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-357526


Madımak ateşi hâlâ yakıyor... 31. yıl karanfili

Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin konakladığı Madımak Oteli’nin ateşe verilmesi sonucu hayatını kaybeden 33’ü aydın ve sanatçı, 2’si otel çalışanı 35 kişi, olayların 31’inci yılında düzenlenen programlarla anıldı.


Düzce Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerinin ikinci gününde; Fen Edebiyat Fakültesi, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Akçakoca Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri mezuniyet mutluluğu yaşadı.


The Girl in the Pool Fragman


Bilecik'te çeyrek final coşkusu

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avustralya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırmasının ardından Bilecik'te binlerce taraftar sevinç yaşadı. Bilecikliler, Atatürk Parkına kurulan dev ekranda izledikleri maçta büyük heyecan yaşadılar. Maçın bitiminde taraftarlar galibiyeti coşkuyla kutladılar. 'Türkiye' tezahüratları atan taraftarlar, araçlarını binerek konvoy yaptılar, camlardan Türk Bayrağı salladılar. Bozüyük ilçesinde taraftarlar maçı Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranda izlediler. Maç boyunca Türkiye tezahüratları yapan taraftarlar, heyecanla maçı izlediler. Maçın bitmesinin ardından büyük bir sevinç yaşadılar. Taraftarlar araçlarıyla cadde de konvoy yaptılar. Araçların camlarından Türk bayrağı sallayan taraftarlar, 'En büyük Türkiye' tezahüratta bulundular.


Aksaray’da zabıta ve polis tır denetiminde

Aksaray’da cadde ve sokaklarda tır parkı denetimine çıkan polis ve zabıta ekipleri park yasağına uymayan tırlara ceza kesti.


Tansiyon hastalarına 'deniz' uyarısı! Uzun süre kalmayın

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Harikasınız çocuklar

2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda turnuvanın önemli takımlarından Avusturya ile karşılaştık. Müthiş mücadele sonucunda 2-1'lik skorla maçı kazanmayı başardık. Artık çeyrek finaldeyiz. Rakibimiz ise Hollanda... Herkes karşılaşma öncesi Avusturya'nın gücünden bahsediyordu. Takım oyunu ve yüksek tempoları öne çıkan özellikleriydi. Ancak biz maça...


Citi, DR Horton’un hisselerinin notunu düşürdü: Satış zamanı mı?

Salı günü Citigroup, bu yaz konut faaliyetlerinde beklenen yumuşamayı gerekçe göstererek DR Horton Inc.’in (NYSE: DHI) notunu Satın Al’dan Nötr’e düşürdü. Bu düşüş, DHI’nin fiyat hedefinin 181$’dan 156$’a düşmesiyle birlikte geldi; bu durum, ekonomik belirsizlikler ve yılın ilerleyen dönemlerinde beklenen faiz indirimleri nedeniyle konut inşaatı se...


Krize neden olabilir... Konut fiyatları artabilir!

Son dönemde konut alım satımındaki düşüş devam ediyor. Bu durum inşaat alanında faaliyet gösteren diğer sektörleri de etkiliyor. Uzmanlar uzun vadede kira fiyatlarının daha da arttırabileceğini belirtiyor.


MasterChef yarışmacısı Maria kimdir? Maria Ghaedi nereli?

MasterChef yarışmacısı Maria daha önce yapmadığı ve yemediği bir yemek için mücadele verdi. Maria'nın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Maria hakkında bilgiler...


Türkiye siparişte ilk 10 arasında! Dünyaya gemi yetiştiremiyoruz

Türk yapımı gemilere dünyadan yoğun talep var. Siparişe yetişebilmek için tersaneler aralıksız çalışıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tersanelerimiz gemi siparişinde dünyada 7'nci dedi.


Mehmet Üstündağ Herkes unuttu ama o unutmadı

Sosyal medyanın ünlü ismi Mehtap Algül ve Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, depremde ailesini kaybeden 22 yaşındaki Nazlı’ya yardım eli uzattı.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


Haziran'da yağan lapa lapa karın ardından yeni dalga Trakya'dan geliyor! İstanbul dahil çok sayıda il için 'Perşembe' uyarısı yapıldı

Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kavurucu sıcaklar sonrası hava tersine döndü. Haziran ayı biterken lapa lapa kar yağdı. Sabah uyandıklarında beyaz örtüyle karılaşanlar büyük şaşkınlık yaşadı. Yoğun kar yağışının ardından Meteoroloji ve uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Yeni yağış dalgası Trakya'dan yurda giriş yapıyor. İstanbul, Çanakkale, Balıkesir dahil çok sayıda il için uyarı...


Kuruyemiş dükkanında terör estirdi… Cam parçası ile dükkan sahibini rehin aldı

İstanbul Kadıköy'de bir kuruyemiş dükkanına elindeki cam parçasıyla giren genç terör estirdi. Dükkan sahibini rehin aldı. İşte yaşananlar.


Retinada saklı gerçek: Gözleriniz ne kadar ömrünüzün kaldığını ele veriyor

British Journal of Ophthalmology tarafından yayınlanan bir çalışma gözlerin yaşam süremiz hakkında bilgiler verdiği ortaya kondu.


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Yalçın BAYER Sağlıklı beslenmenin gizli kahramanı: Yumurta

Yumurta, sağlıklı ve doğal beslenme için yaratılmış bir gıdadır.


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


Meteoroloji saat verdi: İstanbul dahil birçok il için sağanak uyarısı

Meteoroloji 3 Temmuz hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; İstanbul, Kırklareli, Edirne, Ankara, Eskişehir, Artvin, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis, Van ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan rüzgarın, İç Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.


Tarkan ÖZVARDAR Dostunuzun sağlığı için bunları günlük takip edin

Köpekler, sıkıntılarını ve rahatsızlıklarını konuşarak dile getiremeyen canlılardır. Onların dile getirmek istediklerini bizler takip ederek, izleyerek anlayabiliriz.


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Doluluk düşünce oteller indirime gitti: Yüksek fiyat sezonun tadını kaçırdı

Turizmin en yoğun sezonunda gözde tatil lokasyonlarında mekânlar boş kaldı. Fiyat yükselten oteller tatilciye pahalı gelince doluluklar yüzde 70-80’de kaldı. Oteller boş kalan odaları doldurmak için yabancı turiste yüzde 10 ila 20 arasında indirime gitti. Sosyal medyada ise boş Bodrum sokakları paylaşılıyor. Turizmciler, “Artık Bodrum’da tahmin edilebilir bir fiyat algısı yok” yorumunu yaptı.


Havuç sertleştiren bu taktiği manavlar sır gibi saklıyor; İşin sırrı patates ve buzlu su

Pazardan aldığınız havuçlar kısa bir süre sonra yumuşak hale gelir. Manavlar bu işe kesin çözüm bulsa da bu sırrı müşterilerden saklıyor. İşte yumuşayan havuçları taş gibi yapan tüyo.


Erzurum'da doğal yaşam

Erzurum'daki park ve bahçelerde, farklı kelebek, karınca ve böcek türleri görüntülendi.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


3 Temmuz canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek altın ne kadar, kaç TL?

Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında 3 Temmuz altın fiyatlarını araştırmaya başladı. Temmuz ayının ilk gününe göre gram altın 3,46 TL artarak yüzde 0,14 değer kazanırken bugün 2.439 TL'den işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte canlı altın fiyatları...


Kova: Günlük Burç Yorumları - 3 Temmuz

Kova: 3 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Eski eş dehşet saçtı

Adana’da Ramazan Yener (32), bir süre önce boşandığı 2 çocuğunun annesi İklim Altınsoy (28) ile konuşmak için dün sabah saatlerinde evine gitti.