Astroloji HP

Trending:


Kova: Günlük Burç Yorumları - 7 Temmuz

Kova: 7 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Dijital çağda çocukların "hareketsiz sosyalleşmesi" omurga sağlığını etkileyebilir

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.


Çilekte yeni moda: Kendin topla

Yıllarca idarecilik yaptıktan sonra çilek yetiştiriciliğine başlayan Yılmaz Keleş, diktiği çilekleri özenle yetiştiriyor ve çilek almak isteyenlere hasadını yaptırıyor. Vatandaşlar, hem çileklerin tadına bakıyor hem de kendi topladıkları çilekleri satın alıyor. Keleş'in çilekleri, Düzce çileği olarak bilinmeye başladı.


Dağ yöresi alternatif turizmin gözdesi olacak

Uludağ'ın güney yamaçlarında yer alan Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Baraklı Mahallesi'nde bulunan gölet çevresine bungalovlardan oluşan bir tesis yapılacak.


Evinde komşuları tarafından ölü bulunmuştu, son yolculuğuna uğurlandı

Bolu’da evinde komşuları tarafından ölü bulunan Mehmet Bengüboz, son yolculuğuna uğurlandı.


Fethiye’de 17 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan lastik bot içinde 17 düzensiz göçmen yakalandı.


Faili meçhul cinayet 19 yıl sonra aydınlatıldı, sevincini "yeniden doğdum" diyerek anlattı

Kastamonu'da 2005 yılında öldürülen şahsın katil zanlıları 19 yıl sonra yakalandı. 2005 yılından beri kardeşinin katil zanlılarını arayan Bahriye Çamyaran Erol, “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz” dedi.


Erdek'te deniz çayırlarının söküldüğü alan su altı kamerasıyla görüntülendi

Balıkesir'in Erdek ilçesinde 7 ev sahibi tarafından plajın kıyı kesiminde temizlik yaptırmak için kiralanan iş makinesiyle koruma altındaki deniz çayırlarını söküldüğü alan su altı kamerası tarafından görüntülendi.


Bir devam filmi gelebilir mi?

Yıllar sonra tekrar bir araya gelmişken Elif Dağdeviren ve Cenk Sezgin bir devam filmi için adım atarlar mı onu konuşmadık ancak Bodrum'da sinema sanatına değer katacak Uluslararası bir film festivali için atılacak gayretli bir adım nasıl olur?


Çınarlı kubbeli mavi bir limandan arta kalan

Şimdilerde o keşmekeş içinde olamıyor ama geçmişte Ayasofya'nın üst katına çıkıp bir köşeye oturduğunuzda, neredeyse görünür olan bir sessizlik fanusu içinde hikâyelerini fısıldardı size şehir. Yazarların ve şairlerin de İstanbul'u anlatan eserlerinin hep bu fısıltılarla yazıldığına inanmışımdır. Çünkü o büyüyü keşfeden, o saklı büyücüyü bulan anlatabilir ancak İstanbul'u


Bodrum’da yelkenli teknede 68 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı

Bodrum’da yelkenli teknede 68 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA’nın Bodrum ilçesi açıklarında, yelkenli tekne içerisinde aralarında çocuklarında bulunduğu 68 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi Sahil Güvenlik tarafından yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı, 4 Temmuz'da saat 07.40'ta Bodrum açıkla...


At ile arkadaşlık yapan köpek

At ile arkadaşlık yapan köpek


Topkapı Sarayı gece başka güzel...

Topkapı Sarayı'nı bilmeyen yoktur. Birçoğumuz da hayatımızda en az bir kez gezmişizdir. Ama Osmanlı İmparatorluğu ve İstanbul'un kalbi olan bu özel mekânı bir yaz akşamı adımlamak, yenilenmiş bölümleri, ilk kez sergilenen eserleri gecenin serinliğinde ve sükûnetinde görmek çok özel bir deneyim.


Termometreler 41 dereceyi gördü! Kentte herkes denize koştu

Hava sıcaklığının gün ortasında 41 dereceyi bulduğu Antalya'da nem oranı yüzde 23, deniz suyu sıcaklığı 29,5 derece ölçüldü. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler de Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Sahile gelenlerden bazıları denizde yüzüp, dalış ve kürek sörfü yaparken, bazıları da güneşlenmenin yanı sıra gölgede denizi izlemeyi tercih etti. Çocuklarıyla beraber sahile gelen aileler, denizin içinde oynayıp eğlendi. KAYALIK MANZARASI...


FUYAPI Kuşadası’na değer katmaya devam ediyor

Modern mimari tasarımlarla sürdürülebilir, çevre dostu, dayanıklı, lüks villa ve konutlar inşa eden FUYAPI; mavi bayraklı plajları, temiz doğası ve yemyeşil ormanlarıyla dört mevsim ilgi çeken Kuşadası’na değer katmaya devam ediyor. Davutlar bölgesinde yapımı tamamlanan 52 villadan oluşan Green Concept Villaları projesinde yaşam başladı.


Kulu’da plakasız, ruhsatsız ve belgesiz motosikletler toplanıyor

Konya’nın Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından plakasız, ruhsatsız, evrak ve belge eksikleri bulunan motosikletler toplanıyor.


Kars'taki "kale köy" yıllardır Tunçkaya köyü sakinlerini ağırlıyor

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Tunçkaya köyü sakinleri yaşamlarını Keçivan Kalesi'nde sürdürüyor.


Bahçede bulduğu bitkin düşen tilki yavrusunu bakın nasıl besledi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir çiftçi, fındık bahçesinde bulduğu bitkin haldeki tilki yavrusunu kendine getirebilmek için su içirmek istedi. Ancak suyu koyacak bir kap bulamayan çiftçi, poşet geçirdiği ayakkabısına doldurduğu su ile yavruyu beslemeye çalıştı. Yavru tilki su içmeye çalışırken tekrar yere düştüğünde ise çiftçi yardımcı oldu ve bu anları cep telefonu ile kaydetti.


Çökme riskine karşı Kumla iskelesine mühür vuruldu

Gemlik Küçükkumla Mahallesinde bulunan iskele çürük olduğu ve çökme riski bulunduğu için kapatıldı.


Genç kızdan sevgisine "Gülücük atıyordun" dayağı! Önce dövdü sonra bıçakladı

İstanbul'da genç bir kız, yakın arkadaşıyla kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti sonrada bacağından bıçakladı. "Gülücük atıyordun ya" diyerek kafa atan kadının o anları kameralara yansırken hastaneye kaldırılan adam, kadından şikayetçi olmadı.


Rusya'da geleneksel olarak kullanılan tedavi yöntemi Türkiye'de! Buraya gelenler arıyla şifa buluyor

Bursa'da bir tıbbi aromatik bahçede yer alan terapi yöntemi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görüyor. Kabin içerisinde yer alan arı kovanın üzerinde uzanan insanlar daha dinç kalkıyor.


Devrek’te alışveriş stantları kurulmaya başlandı

Devrek’te yaz sezonu alışveriş stantları kurulmaya başlandı.


Bursa’da 3 katlı binanın en üst katı alev alev yandı: 2 kişi yaralandı

Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın bir anda büyüdü. Evde bulunan 2 kişi yangından etkilendi.


Bursa ve Yalova'da Görülen Işık Hüzmesi Heyecan Yarattı

Türkiye'nin birçok bölgesinde gece saatlerinde görülen ışık hüzmesi, Bursa ve Yalova'dan da görüldü. Şehir merkezleri ve ilçelerinde vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülenen ışık hüzmesi, heyecan yarattı. Vatandaşların merakla takip ettiği ışık hüzmesi, bir süre sonra gözden kayboldu.


Uzmanı, yılan ve akrep sokmasında yapılması gerekenleri anlattı

Tunceli Devlet Hastanesi acil hekimi Dr. Celal Oktay Karataş, yılan ve akrep sokmasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yılan ve akrep zehrinin etkilerinin türlerine, etkilenen bölgenin konumu ve kişinin metabolik yapısına göre değişiklik gösterdiğini belirten Dr. Karataş, panik yapmamayı, etkilenen bölgenin yıkanmasını, bandaj uygulamasını ve buz uygulamasını önerdi.


Şiddetli yağış Tokat’ta hayatı durma noktasına getirdi

Tokat'ta şiddetli yağmur ve dolu su taşkınlarına neden oldu.


Serdivan Trafik Park’ta yaz tatili heyecanı başladı

Serdivan'da çocuklara trafik eğitimi ve eğlencenin bir arada sunulduğu Trafik Park, yaz tatili için yenilenen yüzüyle minik ziyaretçilerini bekliyor. Parkta yapılan tadilat ve yenilikler sayesinde çocuklar hem trafik kurallarını öğrenebilecek hem de keyifli zaman geçirebilecekler.


Afyonkarahisar’da yeşil fasulye kalite ve fiyatıyla altın çağını yaşıyor

Türkiye'nin önemli yeşil fasulye üretim merkezlerinden birisi olan Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde fasulye piyasası bu yıl kalitesi ve fiyatı ile üreticisinin yüzünü güldürürken, üretici ve satıcılar bu sene adeta ‘altın çağı' yaşadıklarını belirttiler.


Uluslararası Bursa Festivali, ‘Flamenko’ ile başladı

Uluslararası Bursa Festivali, ‘Flamenko’ ile başladı Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)-ULUSLARARASI Bursa Festivali, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde dünyaca ünlü Siudy Garrido Flamenko Topluluğunun konseriyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Festival boyunca sergilenecek her eser, Bursa’nın zengin kültürel dokusuna işle...


Dünya Değişim Günü 7 Temmuz’da kutlanıyor

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her sene 7.7 tarihinde kutlanan “Dünya Değişim Günü”, 7 Temmuz Pazar günü yurt içi ve yurt dışı 100’ün üzerinde şehirde kutlanacak.


İstanbul'da aldatan sevgilisini darbedip bıçakladı

Kağıthane'de genç bir kız, yakın arkadaşıyla kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti sonrada bacağından bıçakladı. Dehşet anları kameralarda yansırken, hastaneye kaldırılan genç, sevgilisi kızdan şikayetçi olmadı.


Diyarbakır’da bin 500 yıllık kilise kalıntısında yeni buluntular

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yürütülen arkeolojik kazıda, içinde 55 mezarın olduğu bin 500 yıllık kilise kalıntısının dördüncü sezon kurtarma kazısında "amfora" ve "deniz yıldızı" fosili bulundu.


Mevduat faizlerinde sınırlı artış

Merkez Bankası (TCMB) verileri, 1.5 aydır gerileyen mevduat faizi oranlarının yeniden yükselişe geçtiğini ortaya koydu. Buna göre, 1-3 aylık mevduat faizi oranları 28 Haziran haftası itibarıyla yüzde 0.7 puan artışla yüzde 59.17’ye yükseldi. Ancak TCMB’nin açıkladığı bu oranlar daha çok yüksek hacimli döviz dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat’tan (KKM) standart TL mevduata geçişlerde geçerli. Bu nedenle vatandaşın bankaya gittiğinde karşılaştığı...


Bu yaşa dikkat! Hamile kalma ihtimali giderek düşüyor!

Kadınların çocuk sahibi olmasında zorluk yaşamasına neden olan en önemli faktörün yaş durumu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, “Kadınların doğurganlığı 35 yaşından itibaren büyük ölçüde azalır. 37 yaşından itibaren yumurtaların yüzde 90’ı tükenir. 30 yaşın altındaki kadınların her ay gebe kalma şansı yaklaşık yüzde 20’dir. 40 yaşındaki kadınların şansı ise yaklaşık yüzde 5’e düşer” dedi.


Başkentte sağanak ve dolu etkili oldu

Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu. Bazı ilçelerdeki yoğun yağış yaşamı olumsuz etkiledi.


Milli sporcu Eda Tuğsuz, Paris 2024'e kota aldı

Türkiye Atletizm Federasyonunun açıklamasına göre Eda Tuğsuz, Dünya Atletizm Federasyonunun yaptığı olimpik sıralamaya göre Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı elde etti.


Suriyeli sanılmaktan korktu, motosikletine yazdı: 'Artık önümü kesmiyorlar'

Kocaeli'de kağıt toplayıcısı olan Barış İrgen, Suriyeli sanılarak saldırıya uğramaktan korktuğu için motosikletine 'Suriyeli değilim' yazısı yazdı. Bu durum sosyal medyada gündem oldu ve İrgen, işini daha rahat yapabildiğini belirtti.


Yolda karşılaşan husumetlilerin kavgasında 15 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan şahısların yolda karşılaşmasıyla çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, babası ağır yaralandı.


Aydın, yeni haftaya sıcakla başlayacak

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın'da son günlerde mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları, Pazartesi'den itibaren 40 derecenin üzerine çıkacak.


Bankada parası olanlar dikkat! Anapara+faiz kazancı artıyor, oranlar değişti

Bankada parası olana güzel geldi. Düşüş sona erdi. Mevduat faizlerinde görülen 1.5 aylık düşüş serisi sona erdi. Merkez Bankası tarafından haftalık verilerde mevduat faizlerinde yükseliş dikkat çekti. Peki şu anda 1 milyon TL’nin net getirisi ne kadar? Mevduat faizlerinde yükseliş devam eder mi? İşte ayrıntılar...


Sefer LEVENT Bakmadan girme incelemeden ödeme

MALUM, son dönemde restoran kafe vs işletmelerin fiyatlarını, boş ya da dolu olmasını çok tartışıp duruyoruz.


YÜZDE 92'Sİ SU! Yiyen sıcaklardan olumsuz etkilenmiyor!

Uzmanlar, Türkiye'nin en sıcak bölgeleri arasında yer alan Akdeniz iklimine sahip bölgelerde bolca yetişen karpuzun, yaz sıcaklarında tüketilmesi halinde yiyenleri serinlettiği gibi aynı zamanda vücudun elektrolit dengesini de koruduğunu açıkladı. İçeriği yüzde 92 oranında sudan oluşan karpuzun faydaları üzerinde yaptığı araştırmanın ardından çöl sıcaklarından olumsuz etkilenmemek için karpuz tüketilmesini önerdi.


Sivas sucuğunun lezzetini bilimsel çalışmayla kanıtladı

Sivas sucuğu kalitesiyle yabancı öğrencileri adeta mest etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda Sivas, Kayseri ve Afyonkarahisar'dan alınan sucuklar yabancı öğrencilere tattırıldı, öğrenciler ise hangi ile ait olduğunu bilmeden güzel olan sucuğu seçerken Sivas açık ara önde oldu.


Malatyalılardan Büyükşehir Belediyesine Otobüs Tepkisi

Malatya'da Büyükşehir Belediyesi'nin Orduzu Mahallesi'ne çalışan otobüs hattını kaldırması üzerine mahalle halkı çöp konteynerleri ile yolu kapatıp tepki gösterdi.


Depremde evi ve 2 katlı iş yeri yıkılan kadın, 12 metrekarelik mağazasında hayata tutundu

Hatay'da depremde evi ve 2 katlı işyeri yıkılan depremzede Fatma Bakır, bir yıldır yeni taşındığı mahallede açtığı 12 metrekarelik işyerinde hayata tutundu. Azmiyle takdir toplatan başarılı kadın, hayatını kendi ayakları üzerinde durarak idame ettiriyor.


Beypiliç tırı dehşet saçtı: Anne, baba ve çocukları yaralandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında Beypiliç'e ait bir tır, bir kamyon, bir pikap ve başka bir tır karıştı. Kazada anne, baba ve çocukları yaralandı. İtfaiye ekipleri tır içerisinde sıkışan anne ile çocuğunu kurtardı. Kaza sonucunda bölgede uzun araç kuyrukları oluştu ve havadan görüntülendi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Kan Çiçekleri 354. Bölüm - Elti Dayanışması (Sezon Finali)

Dilan ve Baran, Cevahir meselesinin sona ermesiyle birlikte uzunca bir tatil yapmak üzere hazırlıklara başlarlar. Cevahir hastanede can çekişmektedir ve artık Karabeyler için sorun olamayacaktır. Bütün sorunların çözülmesinin ardından tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Dilan’ın içi kıpır kıpırdır, çünkü bu tatil oğulları Miran ile beraber çıkacakları ilk tatil olacaktır. Baran da ailesinin artık güvende olmasından memnundur. Çok sıkıntılı ve kayıplarla dolu bir yıl olsa da Baran’ın korumaya ve birlikte tutmaya çalıştığı aile, sapasağlam, güçlü ve yıkılmaz bir şekilde yerinde durmaktadır. Karabey ailesi, Fırat ve Gül başta olmak üzere gelecekle ilgili artık ümitlidir. Genç çift, yeni doğacak bebekleri için hayaller kurarken korkunç bir kabusun ortasına düşeceklerinden habersizlerdir. Çünkü Hasan’ın içi henüz soğumamıştır. Alınması gereken bir intikamı vardır. Bu mutlu aile tablosunu bozmak için büyük bir kumpas kurar. Bu kumpasın kurbanları Gül ve Fırat olacaktır. İki aşık, bebekleri için çıktıkları alışverişin ardından kötü bir sona doğru sürüklenirlerken, Baran ve Dilan ise Hasan’ın çirkin planlarından bihaber çoktan yola çıkmışlardır. Hasan, Fırat ile Gül’ü kaçırır ve onları zor bir seçim yapmak durumunda bırakır. Kendi hayatlarına karşılık Baran ve Dilan’ın hayatı … Genç çift ya Baran ve Dilan’ı tuzağa çekeceklerdir ya da kendi hayatlarından olacaklardır. Baran ve Dilan havaalanına giderlerken Fırat ve Gül, Hasan’ın tehditleri sonucu Dilan ve Baran’ı aramak zorunda kalırlar. Bu telefon konuşması Karabeylerin kaderini belirleyecek olan telefon konuşmasıdır. Fırat ve Gül, kendi hayatlarını ve ve doğacak çocuklarını mı yoksa Baran, Dilan ve Miran’ın hayatlarını mı seçecektir ? Hasan intikamını almaya adım adım yaklaşırken, Baran ve Dilan için bambaşka ve acılarla dolu bir sonun da kapısı aralanmaktadır. Karabeyler tekrar bu kez çok daha büyük acılarla sınanacaktır. Demir ailesinde ise büyük bir veda yaşanmaktadır. Cevriye ve Cevdet’in aldıkları karar, herkesin hayatını tamamen değiştirecektir. Oyuncular: Barış Baktaş - Baran Karabey Yağmur Yüksel - Dilan Karabey Nalan Örgüt - Azade Karabey Erol Yavan - Kudret Karabey Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey Göksel Kayahan - Cihan Karabey Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey Nazan Bayazıt - Sabiha Emiroğlu Dilan Düzgüner - Havin Yıldırım Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir Dilek Güler - Cevriye Demir Buse Bedir - Gül Soysal Oğuz Okul - Seyis Ahmet Alp İlkman - Cevahir Hacı Bayram Dalkılıç - Şair Mertcan Öztürk - Harun Künye: Yapım: Unik Film / Rains Pictures Yönetmen: Ömer Baykul, Halil İbrahim Ünal Görüntü Yönetmeni: Halil Uzun, Yasin Tüzün Senarist: Münevver Yıldız, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Günce Miraç Dizman, Simge Akovalıer, Banu Ocak, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yoldaş, Gülden Şahbaz, İnan Güngören, Nur Araboğa Sanat Yönetmeni: Zülfi Ataş Kostüm Tasarım: Gülkcan İnce Müzik: Minör Tür: Drama #AşkDolu #kançiçekleri #baran #dilan #DilanBaran


Kayalıklardan düşen şahıs ortak operasyon ile kurtarıldı

Likya Yolu Çoban Koyu mevkiinde yaralanan bir kişi ve yanında bulunan 2 turist Sahil Güvenlik, AKUT ve AFAD ekiplerinin ortak çalışması ile kurtarıldı.


Bugün vizyona giren 10 yeni film! Emma Stone'dan Kevin Costner'a! 'Sinemaseverler buraya, listede yok yok!'

Sinemaseveler için bu hafta 10 yeni film vizyona girdi. Kevin Costner, Sienna Miller ile Sam Worthington'ın başrolleri paylaştığı 'Horizon: An American Saga Chapter 1' haftanın öne çıkan yapımları arasında yer alırken Mehmet Demir Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği Kum Zambağı ise; tercihini yerli filmden yana kullanmak isteyenlere göz kırpıyor. İşte (5 Temmuz - 11 Temmuz 2024) vizyona giren 10 film...


Yengeç Yeni Ayı, 5 Temmuz 2024'te Sirius Geçidi'nin kalbine ulaşacak

Koç: Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar, gökyüzü aileniz arkadaşlarınızla ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir hafta da olduğunuza işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü durumdan uzaklaşacak ve doğru kararlar alıp başarıyla uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği ...