Astroloji HP

Trending:


Aslan: Günlük Burç Yorumları - 26 Haziran

Aslan: 26 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Kocasinan’da küçük dostlar için büyük hassasiyet

Kocasinan Belediyesi, hava sıcaklıklarından dolayı su ve yem bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve diğer canlılar için ilçenin muhtelif yerlerine yerleştirilen beslenme noktalarına su ve mama bırakıyor. Sosyal belediyeciliğin her alanında belediyenin şefkat elini yansıttıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgedeki sokak hayvanlarının yaşam şartlarını daha da iyileştirmek ve sıcak yaz günlerinde olası bir...


Sis denizinde gün batımı mest etti

Kocaeli'nin kış turizmiyle ünlü ilçesi Kartepe'deki Kuzuyayla Tabiat Parkı, gün batımında gökyüzünde oluşan kızıllıkla birlikte farklı bir güzelliğe büründü. Bulutların üstünden güneşin batışını izleyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekti.


Rengi solan çamaşırları sakız gibi beyazlaştırıyor; Ev hanımları bu yöntemi tahmin bile edemedi

Giysiler yanlış yıkama nedeniyle rengi solabilir. Kıyafetlerin renginin solması da can sıkıcıdır. Ancak bunun bir tüyosu var. Herkesin de evinde kolayca bulunan malzemelerle yapılabiliyor.


Dekoratif amacıyla diktiği muz ağacı 5 yıl sonra meyve verdi

Karabük'te bir vatandaşın bahçesine dekoratif amaçlı diktiği muz ağacı meyve vermeye başladı. Şehirde nadir yetişen bu meyve, bahçe sahibini oldukça şaşırttı.


4 çocuk annesiydi... Yaşamak için her şeyi yapmış!

4 çocuk annesiydi... Yaşamak için her şeyi yapmış! Konyada olay, önceki gün saat 10.00 sıralarında, Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokaktaki bir sitenin girişinde meydana geldi. EKMEK ALIP EVİNE DÖNÜYORDU DHAda yer alan habere göre ev kadını Ümmü Döğer (42), marketten ekmek alıp evine döndüğü sırada, apartman girişinde Karayollarında ...


Kabus evi! Zengin çift evlatlık çocuklarını ahıra kilitleyip tarlada köle olarak çalıştırmış

Mahkeme salonunda anlatılanlar herkesin kanını donduraca kadar korkunç detaylara sahipti. ABD’nin Batı Virginia eyaletinde yaşanan olayların merkezinde sevgi dolu bir aile evi gibi görünüp bir kabus ve işkence evine dönüşen bir ev vardı…


Sarıgöl’de bağlarda özenli çalışma

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümün yetiştirildiği Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzüm üreticileri ağustos ayında gerçekleştirilecek hasat öncesi üzüm salkımlarında tane tane bakım gerçekleştiriyor.


Nazilli Belediyesi’nden parklarda temizlik seferberliği

Nazilli Belediyesi; yaz aylarında ilçe sakinlerinin vazgeçilmez dinlenme durağı olan yeşil alan ve parklarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.


Cildin en büyük düşmanı! Yaz aylarında bunu sakın yapmayın

Güneş ışınlarının etkisinin direkt olarak hissedildiği yaz ayları, cilt bakımına en fazla dikkat edilmesi gereken dönem. Özellikle güneşe çıkmadan önce mutlaka geniş spektrumlu (UVA ve UVB) güneş koruyucu kremler kullanılması öneriliyor. Ayrıca yapılan bazı hatalar da cilde yazar veriyor. Pek çok kişi farkında olmadan bu hataları yapıyor.


Muhtardan köylüye sitem: Cami hoparlöründen seslendi

Muhtardan köylüye sitem: Cami hoparlöründen seslendi Çorumun Alaca ilçesine 25 kilometre mesafedeki 126 haneli 400 nüfuslu Gazipaşa köyünün Muhtarı Muttalip Gül, aşırı su tüketimi olduğunu fark edince camiye giderek hoparlörden köylülere seslendi. Muhtar Gül, "Köyde su tüketimi çok fazla, su yetmiyor. Yazık günah, namaz kılıyor, oruç tutuyorsunuz. ...


“Rüzgârlı havada daha uzun süre güneşlenmek UV riskini artırır”

Yaz aylarında zararlı güneş ışınlarından korunulması gerektiğine dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer Elli, “Güneşten korunmada en önemli basamak, yazın güneş ışınlarının en dik olduğu öğle vaktinde (saat 10.00-16.00 arası) güneşten sakınmaktır. Gölgede kalındığı zaman da yansıyan ışıktan (asfalt, kum, deniz, kar) korunulmalıdır. Bulutlu ve rüzgârlı havalar, sıcak hissi oluşturmadığından daha uzun süre UV altında kalma yanılgısına yol...


Yıldız Çağrı Atiksoy sosyal medyayı salladı: Hemen güzelleşiyorsunuz!

2022'nin ilk aylarında evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de düğün yapmış, bir gün de önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. İkili, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikili, 21 Mayıs'ta kızlarına kavuşmuştu. Sosyal medya sayfasından geçtiğimiz yıl çekilen tatil fotoğraflarını paylaşan...


Taşıma sırasında arttırılan fiyatı kabul etmeyen kadının eşyaları sokak ortasında kaldı

Denizli’de evini Antalya’ya taşımak için bir nakliye firmasıyla anlaşan kadın, eşyalarının taşınacağı sırada arttırılan ücreti kabul etmeyince eşyaları sokak ortasında kaldı.


Rize’de fıkra gibi olay: Bisikleti banka kapısına kilitleyip gidince içeridekiler mahsur kaldı

Rize'de bir vatandaş, bisikletini bankanın kapısına kilitleyince içeride bulunan müşteriler ve çalışanlar içeride kilitli kaldı.


Güzellik uzmanına sevgilisi dehşeti yaşattı

İstanbul'da güzellik merkezi sahibi Hande S., arkadaşı Muhammet K.'nın konakladığı otelde dehşeti yaşadı. Hande S. ile birlikte alkol alan Muhammet K., uyuşturucu madde kullandı. İddiaya göre uyuşturucu maddenin etkisiyle Muhammet K., Hande S.'ye tecavüz etmeye çalıştı.


Kayseri'de ayılara buzlu kokteyl

Kayseri'de sıcaktan bunalan ayılar; kendileri için özel olarak hazırlanan meyveli buzlu kokteyl ile serinletiliyor.


Uzman Diyetisyen Akyılmaz’dan yaz tavsiyesi: Karpuz, salatalık ve domates

Yaz sebzeleri ve meyveleri vücudun ihtiyacı olan vitamin ile mineralleri karşılamak için mükemmel birer kaynak olarak gösteriliyor. Uzman Diyetisyen Gülşah Akyılmaz, “Özellikle karpuz, salatalık, domates, marul gibi su içeriği yüksek besinleri tercih edin. Salatalar, taze meyve tabakları ve hafif atıştırmalıklar yazın favorisi olmalı” dedi.


Hırsız sanılan motosikletli

Hırsız sanılan motosikletli


Kredide sıfır faiz imkanı! 30 bin TL'yi buldu: İşte 8 bankanın faizsiz kredi şartları...

Kredi çekecek vatandaşları ilgilendiren faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekti. Sıfır faizli kredi ve nakit avans 30.000 TL'yi buluyor. 8 bankanın tek tek açıkladığı '0' faizli kredi kampanyaları acil ihtiyaçlara can suyu oluyor.


İlk Kil Müzesi görenlerin dikkatini çekiyor

Sivas'ta faaliyet gösteren ve ürettiği kozmetik ürünleriyle dünya pazarına yayılan bir firma, üretim fabrikasının içerisinde Bilim-Kimya Sokağı ve bilinen ilk Kil müzesini oluşturdu.


"Bu kadarı da pes" dedirtti...Bebek arabasını alıp kayıplara karıştı

Bursa'da bir alışveriş merkezinde çocuklu ailelere kolaylık sağlamak için kimlik karşılığında tahsis edilen bebek arabasını çalan şüpheli kameraya anbean yansırken, polis o şüpheliyi takip sonucu yakaladı. Şüphelinin 31 ayrı suçtan dosyası olduğu öğrenildi.


Tatil valizini tek eliyle kaldıranlar, serin sularda kulaç atanlar dikkat! Bu tehlikeyle karşı karşıya kalabilirsiniz

Yaz aylarıyla birlikte seyahat sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Ancak özellikle de tatil heyecanı ve yaz aktivitelerine kendimizi kaptırıp bazı risklere kolayca davetiye çıkarabiliyoruz. Bunlardan biri de omuz çıkıkları! Zira, seyahate çıkmak için hazırladığınız valizinizi tek elle kaldırmak ya da aşırı sıcaklardan kendinizi serin sulara bırakmanın mutluluğuyla var gücünüzle attığınız bir kulaç omzunuzda ani çıkığa yol açabilir!


Motosiklet tutkunu ’Papi’ herkesin ilgi odağı oldu

Eskişehir'de aşçılık yapan Andaç Aksu, özel kask ve gözlük giydirdiği Papi isimli köpeği ile motosiklet üzerinde Eskişehir'i gezip, başka şehirleri dolaşıyor. Sevimli köpek ve sahibinin yeni hedefi ise yurtdışını gezmek.


24 yılda 724 lüks yatı suya indirdiler, kraliyet ailesi üyeleri ve dünyaca ünlü isimlerden sipariş alıyorlar

Antalya Serbest Bölge 2024 yılının ilk 5 ayında 30 lüks yatı, 2000 yılından bu yana 24 yılda ise 724 lüks yatı suya indirdi. Yeni tahsis edilen alanın açılmasıyla istihdam sayısı 10 bine yaklaşan Serbest Bölge'de 2024 ticaret hacminin ise 1,2 milyar doları geride bırakması planlanıyor.


Kendi şemsiyesini icat eden otoparkçı

Kendi şemsiyesini icat eden otoparkçı


Yozgatlı çiftçi, anneleri ölen 4 kirpi yavrusuna bebek gibi bakıyor

Sarıkaya ilçesinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Muhammet Tanış, anneleri ölen 15-20 günlük kirpi yavrularını şırıngayla besliyor.


Turistik Tatvan Treni’nin ilk yolcuları Tatvan’a vardı

Turizmin yeni rotası olması hedefiyle ilk seferine başlayan “Turistik Tatvan Treni” Tatvan'a vardı.


47 yıllık saraciye ustası teknolojiye direniyor

Gaziantep'te 47 yıllık saraciye ustası Ökkeş Özsabancıoğlu, 2 metrekarelik dükkanında ürettiği el emeği ürünleri satarak geçimini sağlıyor.


Antalya'da bayram tatili yoğunluğu yaşanan Karavan Park'ta hareketlilik sürüyor

Antalya'da açıldığı günden bu yana 36 ülkeden misafir ağırlayan ve bayram tatilinde tam kapasite hizmet veren Karavan Park'ta hareketlilik devam ediyor.


Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor

Bolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.


'Adana Kralı' sokak sokak gezip şehri tanıtıyor!

Adana'da, kral kıyafeti giyip taç takarak dolaşan ve 'Adana Kralı' olarak tanınan Hüseyin Şen, boş zamanlarında kentin tanıtımına katkı sağlamak için gönüllü rehberlik yapıyor.


Sanatın doruğundaki iki usta, Ada Modern’de ’Yan Yana’

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde kente kazandırılan Ada Modern Sanat Galerisi, çağdaş sanatın özel eserlerinden oluşan sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


Tokat’ta ahır ve samanlık alevlere teslim oldu

Tokat'ta bir ahır ve samanlıkta çıkan yangın güçlükle söndürüldü.


Sağlık sorunlarına çare ararken yetiştirdiği mavi yemiş geçim kaynağı oldu

Giresun’da sağlık sorununa çare ararken, tavsiye üzerine tedavi amaçlı yetiştirmeye başladığı mavi yemiş geçim kaynağı oldu. Halk arasında mavi yemiş olarak bilinen yaban mersini yetiştiren elektrik mühendisi Refik Aslan, bir dönüm araziden bir tona yakın ürün alındığını ve kilosunun bin 250 ila bin 300 lira arasında satıldığını söyledi.


Husumetlisini çorbacıda vuran baba ve oğul tutuklandı

Adana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan olayda baba ve oğul, çorbacıda bir kişiyi vurarak yaraladı. Polis tarafından yakalanan şüphelilerden baba ve oğul tutuklandı.


Dilan Çiçek Deniz: Kendimi olduğum gibi kabul ettim

Dilan Çiçek Deniz, Ortadoğu’da yayınlanan Jamalouki Magazine’in yeni sayısının kapak kızı oldu.


İstanbul ilk 5 ayda turizmde tüm yılların rekorunu kırdı

Dünya turizminin göz bebeği İstanbul 2024 yılının ilk 5 ayında 6 milyon 923 bin 768 yabancı ziyaretçi ağırlayarak, tüm yılların hem mayıs ayı hem de 5 aylık dönemde en yüksek yabancı ziyaretçi sayısına ulaştı.


Karavan Park'a tatilci akını

Karavan Park'a tatilci akını ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili üzerinde hizmete açtığı Karavan Park tatilcilerin gözdesi oldu. Yaz mevsimiyle birlikte bayram tatilini de fırsat bilen karavan tutkunları Karavan Park'ta konforlu, güvenli ve huzurla tatil yapmanın keyfini çıkarıyor. Karavan severler, projenin diğer il...


Fıkra değil gerçekten yaşandı: Burası Rize, bize bu olay normal geldi

Rize'de bir vatandaş Yeniköy Mahallesi Tevfik İleri Caddesi üzerinde bulunan bir özel bankanın kapısına bisikletini kilitleyip oradan uzaklaştı. Bankanın içerisinde bulunan vatandaşlar ise kapıyı açamadıkları için içeride mahsur kaldı. O esnada dışarıda bulunan Hasan Kolay isimli bir vatandaş olayı fark edince cep telefonu ile o anları kaydetmeye başladı. Kayıt esnasında Kolay, bu olayların sadece Rize'de yaşanabileceğini, kendisinin de Rize'den...


Beren Saat kimdir? Beren Saat kaç yaşında, nereli, dizi ve filmleri neler? Beren Saat'in hayatı!

Ünlü oyuncu Beren Saat kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Beren Saat'in oynadığı dizi ve filmler neler olduğu gündeme gelirken Beren Saat, Kenan Doğulu ile 2014 yılında evlendi. Peki, Beren Saat kimdir? Beren Saat kaç yaşında, nereli, dizi ve filmleri neler?


Realme GT 6, etkileyici özelliklerle geliyor

Realme’nin yaptığı paylaşımlar sayesinde telefonun pek çok özelliğini önceden öğrenme şansı yakalamıştık. Ggerçekleşen lansman etkinliğiyle birlikte geri kalan özellikler de netlik kazanmış oldu.


26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları alış-satış, gram altın ve çeyrek altın fiyatı...

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Gün içinde gram altın fiyatı ve diğer altın fiyatları hakkında bilgi almak isteyenler için güncel altın fiyatlarını haberimize ekledik. Peki altın bugün kaç para? İşte, 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...


26 Haziran 2024 burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: En çok pişman olan 3 burç yine bir hayal kırıklığı yaşayabilir

Ay Kova burcunda ilerliyor. Dünyadaki yerini sorguladığın bir güne başlıyorsun, diyen astrolog Aygül Aydın 26 Haziran 2024 Çarşamba burç yorumlarını paylaştı.


İstanbul’un sokaklarında tarihe tanıklık eden merhametin simgesi mola taşları

Osmanlı Cihan Devleti'nin merhametini gösteren geleneklerinden olan mola taşları, tarihte hamalların yol boyunca dinlenebilmesi için inşa ettirildi. Günümüze ulaşan ve tarihe tanıklık eden taşlar hakkında konuşan Tarihçi Zafer Bilgi, “Basit görünen, sıradanlaşmış, insanların yanından geçerken pek anlam veremeyeceği yükseltilerdir. Bunlar bir açık hava müzesinin parçalarıdır. Sokak mobilyası gibi düşünülebilir. Osmanlı medeniyetinin, merhametinin...


Hadise "Ben bu Beren'i yerim" diyen basın mensubuna ateş püskürdü: Kadına taciz, özel hayata tecavüz

Başarılı şarkıcı Hadise, bikiniyle görüntülediği Beren Saat için "Ben bu Beren'i yerim" diyen muhabire tepki göstererek "Kadına taciz, özel hayata tecavüz. Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim" dedi.


Günümüz gençleri evlilik düşünmüyor

Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre, günümüzdeki genç kesimin 10 yıl öncekilere kıyasla bekar olmaktan daha memnun olduğu ortaya çıktı.


Araştırma: Bitki bazlı etler, kalp için gerçek etten daha sağlıklı olabilir

Bitkilerden yapılan ikâme etlerin hayvansal bazlı etlerden daha sağlıklı olduğu tespit edildi


Dünyanın en güzel siyah kumlu 13 plajı

Volkanik aktivitelerin bir sonucu olarak ortaya çıkan siyah kumlu plajlar, dünyanın dört bir yanında mevcut.


Spora gitmedi, diyet yapmadı! 10 ayda 23 kilo verdiren tüyoyu uygulayan adam tığ gibi delikanlı oldu

Kimileri için kilo vermek zorlu bir süreçtir. Hem bedeni hem sağlığı aynı anda götürebilmek büyük bir dönüşüme hazırlanmak demektir. Ancak spor salonuna gitmeden ya da diyet yapmadan 10 ayda 23 kilo veren bir adam, sır gibi sakladığı yöntemi açıkladı. Basit ama etkili zayıflama yöntemi haberimizde.