Trending:


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Aydın’da yaz Kuran kursları başladı

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Aydın İl Müftülüğü il genelindeki camilerde yaz Kuran kursu eğitimlerine başladı. Camiler süslendi çocuk sesleri ile şenlendi.


Uzmanlar tartışıyor: Aldatmanın haklı nedenleri olur mu?

Uzmanlara göre aldatmanın haklı nedenleri var mıdır ve en yaygın nedenler nelerdir?


Kadınların 30’lu yaşlarında sıkça karşılaştığı sağlık sorunları

Bilim insanları, kadınların 30 yaşından sonra bazı hastalıklarla ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılığının dikkate değer şekilde arttığını ifade ediyor.


Çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren üniversite temizlik malzemesi üretiyor

Yerleşkesindeki kullanılmayan çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren Iğdır Üniversitesi, ekimden elde edilen bitkiyle temizlik ürünleri üretiyor.


Acun Ilıcalı sosyal medyada aşka geldi! Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü böyle kutladı! 'Onu ilk kez beyaz gömlekle gördüm'

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı. Ünlü televizyoncunun paylaşımına düştüğü romantik not gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı beğenilerini dile getirdi. Acun Ilıcalı’nın beyaz gömlek tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. “Acun’u ilk defa beyaz gömlekle gördüm” gibi yorumlarda yapıldı.


Erzurum'da doğal yaşam

Erzurum'daki park ve bahçelerde, farklı kelebek, karınca ve böcek türleri görüntülendi.


Malatya’da domuz sürüleri görüntülendi

Malatya’da Arapgir ilçesinde yiyecek arayan domuz sürüsü kameralara yansıdı.


Yürüyüşe çıkan Rus turistler kayboldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Karia Kültür Yolunda yürüyüşe çıkan ve kaybolan 3 Rus turist, UMKE ve AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı.


Kurtarışlarıyla maça damga vurdu! İşte Mert'in çeyrek finali getiren dokunuşu

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 2 gol atan Merih Demiral'ın yanı sıra kalecimiz Mert Günok da yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Mert, özellikle 90+4. dakikada yüreklerin ağza geldiği pozisyonda yaptığı kurtarışla millilere turu getiren isim oldu.


Bejegyezték az első meleg élettársi kapcsolatot Lettországban

Az első "fecskék"


Boğa: Günlük Burç Yorumları - 3 Temmuz

Boğa: 3 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


MasterChef yarışmacısı Maria kimdir? Maria Ghaedi nereli?

MasterChef yarışmacısı Maria daha önce yapmadığı ve yemediği bir yemek için mücadele verdi. Maria'nın yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Maria hakkında bilgiler...


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


Doluluk düşünce oteller indirime gitti: Yüksek fiyat sezonun tadını kaçırdı

Turizmin en yoğun sezonunda gözde tatil lokasyonlarında mekânlar boş kaldı. Fiyat yükselten oteller tatilciye pahalı gelince doluluklar yüzde 70-80’de kaldı. Oteller boş kalan odaları doldurmak için yabancı turiste yüzde 10 ila 20 arasında indirime gitti. Sosyal medyada ise boş Bodrum sokakları paylaşılıyor. Turizmciler, “Artık Bodrum’da tahmin edilebilir bir fiyat algısı yok” yorumunu yaptı.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Harikasınız çocuklar

2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda turnuvanın önemli takımlarından Avusturya ile karşılaştık. Müthiş mücadele sonucunda 2-1'lik skorla maçı kazanmayı başardık. Artık çeyrek finaldeyiz. Rakibimiz ise Hollanda... Herkes karşılaşma öncesi Avusturya'nın gücünden bahsediyordu. Takım oyunu ve yüksek tempoları öne çıkan özellikleriydi. Ancak biz maça...


Ed Sheeran korkularını itiraf etti!

Ünlü şarkıcı Ed Sheeran, Londra'da soyulmaktan korktuğunu itiraf etti.


Hangi birini yazayım?

Gelin bir özeleştiri yapalım. Önce iğneyi süreci iyi yönetemeyenlere batıralım. Sonra çuvaldızı hak edenlere, istismarcılara, algı operasyonları yürütenlere saplarız. Çünkü... Bütün yükü Erdoğan'ın üzerine yüklemekle ya da 'Acaba ne diyecek?' diye Bahçeli'nin ağzına bakmakla olmaz. Üzerinde ölü toprağı bulunanların silkinmesi, harekete geçmesi, ger...


Pursaklar’da eski parklara estetik dokunuş

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor.


Çay, kahve lekelerini çamaşır suyu kullanmış gibi siliyor! Dakikalar içinde leke yok eden formül

Çay ve kahve lekesi eşyaların kirli kalmasına neden olabilir. Formül sayesinde lekeler çamaşır suyu kullanmış gibi siliniyor. İşte bardaklar dahil pek çok yerde kullanılan o tüyo.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Belarus'un Ankara Büyükelçiliğince "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi

Belarus'un Ankara Büyükelçiliği tarafından "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi.


Eski eş dehşet saçtı

Adana’da Ramazan Yener (32), bir süre önce boşandığı 2 çocuğunun annesi İklim Altınsoy (28) ile konuşmak için dün sabah saatlerinde evine gitti.


Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu

Kendisini takip eden avcıya güzel bir ders veren geyik sosyal medyayı salladı. https://haberglobal.com.tr/gundem/kendisini-takip-eden-avciya-verdigi-dersle-izlenme-rekoru-kiran-geyigin-goruntuleri-viral-oldu-357665


Konyaaltı’nda bir günlük tatilin maliyeti en az 1.500 TL

Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya’da en çok tercih edilen plajlardan Konyaaltı Sahili’nde bir gün geçirmenin maliyeti, 1500 liradan başlıyor.


Zeynep Bastık konserde dans performansıyla kendinde kendinden geçti! Sevgilisi Serkan Tütüncü, izledi

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık , dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisi de uzaktan izlemekle yetindi.


(Düzeltme) Antalya’da halk ekmek fabrikasının deposu alev alev yandı

Antalya'da halk ekmek fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.


İhanet yuvasını yıkmıştı... Güzel oyuncu kaçamakta yakalandı... Sonra da soluğu gece kulübünde aldı

Çok değil daha geçen yaz magazinle hiç ilgilenmeyenler bile onun uğradığı ihaneti konuşuyordu... Doğurup büyüttüğü iki çocuğuna rağmen, çok sevdiği kocası onu genç bir kadınla aldatmıştı. Üstelik o, bu durumu aylar sonra fark etti. Yine uzun bir süre kocasını affedip affetmemeyi düşündü. Sonunda da bir zamanlar nice hevesle kurulan o yuva dağılıp gitti.


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


Oğulcan Çağlayan Kocaelispor'da!

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, Oğulcan Çağlayan transferini duyurdu. Kocaeli ekibi, oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.


Başkent’te 2 çocuğunu tabancayla öldüren baba intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, rehin aldığı 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.


Ayvalık'ta "kanalizasyon" sorunu

Balıkesir Ayvalık'taki Altınova Mahallesi sakinleri "kanalizasyon" sorunuyla mücadele ediyor. Denizin içindeki rögarın zaman zaman taştığını söyleyen tatilciler, kirli su nedeniyle hastalık kapmaktan korkuyor.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Madımak ateşi hâlâ yakıyor... 31. yıl karanfili

Sivas’ta 2 Temmuz 1993’te Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelenlerin konakladığı Madımak Oteli’nin ateşe verilmesi sonucu hayatını kaybeden 33’ü aydın ve sanatçı, 2’si otel çalışanı 35 kişi, olayların 31’inci yılında düzenlenen programlarla anıldı.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Yüzünde bir anda ortaya çıktı: Başta sivilce sandılar ama bu yumruların sebebine doktorlar bile şaşırdı!

Güzellik standartları sosyal medyanın da desteğiyle artık arşa çıktı. Ancak bu birçok kişiyi de görünür kılmaya yetti. Bazı kuralların yerle bir olması onları daha iyi görmemizi sağladı. Bu örneklerden birisi de Libby Huffer oldu. Yüzündeki değişimle herkese ne kadar güzel olduğunu kanıtlamış durumda.


Özet | Milan - Genoa: 3-3 | 37.Hafta | Serie A Maç Özeti

Milan, sahasında Genoa ile 3-3 berabere kaldı.


‘Tiktok Beyni' odaklanma ve dikkat süresini kısaltıyor olabilir

Sosyal medyanın günlük yaşam üzerindeki etkisi her geçen gün artarken, ‘TikTok Beyni’ olarak adlandırılan yeni bir kavram gündeme geldi. Özellikle gençlerde gözlemlenen dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemlerini tanımlamak için kullanılan TikTok Beyni kavramıyla ilgili konuşan Nöroloji Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan, “Sürekli kısa videolar izlemek, beynin hızlı bilgi akışına alışmasına neden oluyor. Bu durum, derinlemesine düşünme ve uzun süreli...


Dedemin Fişi oyuncuları kimler? Dedemin Fişi nerede çekildi, ne zaman çekildi?

STAR TV'de Dedemin Fişi filmi ekrana geliyor. Birçok izleyici DEDEMİN FİŞİ OYUNCULARI hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Haberimizde Dedemin Fişi filmine dair detayları bulabilirsiniz.


Çocuk parkında çimlere uzanıp kendini tatmin etti! Mahallelinin tepkisi hayli sert oldu

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs, çimlere uzanıp parkta çocuğuyla oynayan kadına bakarak dakikalarca kendini tatmin etti. Mide bulandıran olayı fark eden mahalleli telefonla görüntüleri kaydettikten sonra şahsı yakalayıp tekme tokat dövdü.


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Kayseri’de ‘çeyrek final’ sevinci

A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek, çeyrek finale yükselmesi Kayseri'de büyük bir sevince neden oldu.


Düzce Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerinin ikinci gününde; Fen Edebiyat Fakültesi, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Akçakoca Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri mezuniyet mutluluğu yaşadı.


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


Kızılağaç Kanyonu doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, son dönemde doğaseverlerin ve macera tutkunlarının uğradığı yerlerin başında geliyor.


Retinada saklı gerçek: Gözleriniz ne kadar ömrünüzün kaldığını ele veriyor

British Journal of Ophthalmology tarafından yayınlanan bir çalışma gözlerin yaşam süremiz hakkında bilgiler verdiği ortaya kondu.