Sağlık & Fitness

Trending:


Moda devi Dior ve Armoni'ye kayyum atandı: Pahalı çantaların arkasında sömürülen işçiler var

Dünyaca ünlü moda markaları Dior ve Armoni'ye işçi sömürüleri nedeniyle kayyum atandı. View on euronews


Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor

Karadeniz'in renkli şehri Ordu'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağ kızağı parkında heyecan dolu anlar yaşıyor.


Gemz günlük kombo 5 Temmuz 2024! Gemz 5 Temmuz kombo günlük kombinasyon? Gemz coin günlük combo 5 Temmuz

Gemz günlük kombinasyon 5 Temmuz için aramalar arttı. Gemz Günlük Kombo Kartı, her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular tarafından sorgulanıyor. 5 Temmuz 2024 Gemz günlük combo detayları sorgulanıyor. Oyunda sunulan ödülleri talep etmek için oyuncuların dört kart açması gerekmektedir. Peki, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? Gemz günlük combo 5 Temmuz kartı…


Romanya'dan Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 15 arttı

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Çanakkale'de masaj salonunda çalışanın yüzüne kezzap atan sanık hakim karşısında

Çanakkale'de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel’in yüzüne kezzap atarak yaralayan Ramazan Akarsu, ilk kez çıktığı hakim karşısında, "Asit dolu şişeyi alarak Buket’in yüzüne doğru boşalttım" dedi. Tarafları ayırırken yaralanan Tuğçe Yavuz ise 'Seni Bergen gibi yapacağım' dediğini duydum" ifadelerini kullandı.


Bir gün pazarda tanışmışlardı... Önce kına, ertesi gece düğün

Gösteri dünyasının ünlülerinin düğünlerini bilirsiniz... Kelimenin tam anlamıyla dillere destandır ve dedikodusu da aylarca sürer...


Nagehan'a attığı mesajlar ifşa oldu: Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan evlilik boyunca ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığını ve tehdit edildiğini öne sürerek hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Mahkemeye sunulan dilekçede Kütahyalı'nın, Alçı'ya gönderdiği mesajlar yer aldı. Mesajlarda Alçı'ya "Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar", "Düşük seviyeli başarısız zavallı" ifadeleri yer alırken Kütahyalı'nın,...


Yılmaz’dan çocuklara için dondurma karavanı

Çocukların vazgeçilmezi dondurma fiyatlarının yüksekliği nedeniyle Belediye Başkanı Yılmaz tarafından hayata geçirilen ‘Dondurma Karavanı’ projesi, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.


Kulis: Kamuda tasarruf genişliyor: İlk adım hangi bakandan?


Sivilcesiz Bir Cilt İçin Yazın Bunlara Dikkat Edin

Sıcak havaların gelmesi ile birlikte cilt yağlanması, siyah nokta ve sivilcelerde de artış görülebilmektedir. Sivilcelerin yaz aylarında tekrarlamasını önlemeye yardımcı olacak 10 öneriyi Memorial Antalya Hastanesi Dermatoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Ali Rıza Başaran'dan dinliyoruz.


Uzmanı, yılan ve akrep sokmasında yapılması gerekenleri anlattı

Tunceli Devlet Hastanesi acil hekimi Dr. Celal Oktay Karataş, yılan ve akrep sokmasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yılan ve akrep zehrinin etkilerinin türlerine, etkilenen bölgenin konumu ve kişinin metabolik yapısına göre değişiklik gösterdiğini belirten Dr. Karataş, panik yapmamayı, etkilenen bölgenin yıkanmasını, bandaj uygulamasını ve buz uygulamasını önerdi.


Bilim Parkı’nda yaz tatili şenliği

Bilim Parkı’nda yaz tatili şenliği Marmaris (MUĞLA), (DHA) - MARMARİS Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Park', yaz tatili için özel bir program düzenledi. Yaz boyunca film gösterimleri, resim atölyeleri, kitap okuma saatleri, zeka oyunları, taş ve ahşap boyama gibi birçok ücretsiz etkinlik gerçekleştireceği bildirildi. Marmaris Belediye Ba...


Hititlerden Kalan Tuz Mağarası Büyük İlgi Görüyor

Çankırı'da Hititler döneminden bu yana tuz çıkartılan ve yerin 150 metre altında bulunan tuz mağarası, devasa büyüklüğü ve tarihi özellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Yıllık binlerce ziyaretçiyi ağırlayan mağara, yaklaşık 200 yıllık geçmişiyle astım, bronşit gibi akciğer hastalıklarına iyi geldiği değerlendiriliyor. Ziyaretçiler, mağaranın büyüklüğü ve içerisindeki tahnit edilmiş hayvanlar ve sanat eserleriyle hayranlık duyuyor.


Dünya Güzellerim'in ilk bölümünde kavga! Bülent Ersoy, Banu Alkan'a demediğini bırakmadı

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Bir oteli işletmeye çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, temizlik malzemesi almaya gönderdiği Banu Alkan'ın doğal taşlar aldığını görünce "Siz benimle oyun mu oynuyorsunuz, aptal saptal işler. Sen buraya ne yapmaya geldin" diye bağırdı. Alkan da "Sen kimsin de Afrodit'e bağırıyorsun" diyerek tepki gösterdi.


Yaz Mevsiminde Göz Alerjisine Dikkat

Her mevsim oluşabilen göz alerjisi; polenler, güneş ışınları, havuzdaki klorlu su ve klimanın kurutucu etkisiyle bu mevsimde daha fazla görülüyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mürüvvet Ayten Tüzünalp konuyu değerlendirdi.


Tarsus’un yöresel yemekleri geleceğe taşınıyor

Tarsus’un yöresel yemekleri geleceğe taşınıyor MERSİN, (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA),‘Tarsusi Yöresel Yemek Hikayeleri Projesi'ni başlattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki TADEKA Turizm ve Gastronomi Kurulu, eşsiz ve köklü bir tarihe sahip olan Tarsus’a özgü ...


Romanyalı turistler Antalya'ya geliyor

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Nothing CMF Phone 1 hangi yonga setini kullanacak?

Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Nothing CMF Phone 1’in yonga seti konusunda bir belirsizlik söz konusuydu.


Şef Danilo Zanna memleketi Floransa'da ailesiyle restoran açtı!

Sıfır atık, sıfır plastik ve sürdürülebilirlik vizyonuyla ilerleyen, İstanbul, Bursa ve İzmir'deki üç restoranı ve pastanesinde daima coğrafi işaretli ürünleri kullanan İtalyan şef Danilo Zanna şimdi de memleketi İtalya'da doğduğu şehir Floransa'da ailesiyle birlikte restoran açtı.


Maximum UNIQ Hall’da yaz boyunca etkinlikler sanatseverleri bekliyor

İstanbul'un önemli etkinlik mekanlarından biri olan Maximum UNIQ Hall, yaz boyunca konser ve tiyatro oyunlarıyla sanatseverleri ağırlayacak. Birbirinden güzel etkinliklerin biletleri Türkiye'nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal'da satışa çıktı.


ABD'li çift, evlat edindikleri siyah çocukları ahıra kapatıp köle olarak kullanmakla suçlanıyor

T24 Dış Haberler ABD'de Batı Virginia'lı bir çift, evlat edindikleri siyah çocukları "köle" olarak çalışmaya zorlayıp bir ahıra kilitledikleri iddiasıyla çocuk istismarı ve ırkçılıkla suçlandı. 63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather Kanawha İlçe Mahkemesi'nde, insan ticareti, küçük bir çocuğun zorla çalıştırılması ve ...


Hatay'da yeni trend 0.25'lik altın

Hatay'da düğünlerde altın takma kültüründen vazgeçemeyen depremzede vatandaşlar, 0.25 gram ağırlığa ve tırnak büyüklüğüne sahip olan 600 TL bandındaki altına rağbet gösteriyor.


Beyindeki Gizli Eczane

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, umut, ümit psikolojisi konusunu değerlendirdi.


Kayseri'de Ortaseki Ormanları ziyaretçilerini bekliyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes Dağı eteklerinde bulunan Ortaseki Ormanları ziyaretçilerini bekliyor.


Hat ustası, 28 yıldır küçük fırçası ile 100’ün üzerinde cami süsledi

Elazığ'da yaklaşık 28 yıl önce hat sanatı öğrenmek için yola koyulan Serhat Yazar, bu süre zarfında öğrendiği hat, tezhip, barok, kalem işleri ve cami süslemeleri ile Türkiye'nin birçok şehrinde 100'ün üzerinde cami süslemesi yaptı.


Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu

Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu Ortadoğu ülkelerinden günde 21 uçak Trabzon Havalimanı'na iniyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nin turizm destinasyonları bakımından en zengin tarihi ve doğal güzelliklere sahip Trabzon'a gelen Arap turistler havalimanında yoğunluk oluşturuyor.


Menengiç bitkisi kayayı delerek toprağa ulaştı

Adıyaman'da yol kenarındaki tonlarca ağırlığa sahip kaya üzerinde filizlenen menengiç bitkisi, köklerini yaklaşık 2 metre kadar delerek toprağa ulaştı. Bu olay, vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırdı.


Evdeki cesede kötü kokudan ulaşıldı!

Evdeki cesede kötü kokudan ulaşıldı! Mersinde olay bugün sabah saatlerinde yaşandı. Toroslar ilçesine bağlı Tozkoparan Mahallesi 212. Caddede 3 katlı bir apartmanın 2nci katındaki daireden kötü kokular yayılınca, diğer dairede oturanlar 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. POLİS VE İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ DHAda yer alan habere göre ihbarla olay yer...


Tavas Belediyesi 21 bin 735 küçükbaş hayvana parazit bakımı yaptı

Tavas Belediyesi, yaz aylarında oluşabilecek parazit hasatlığına karşı 21bin 735 küçükbaş hayvana parazit banyosu ve ilacı uygulandı.


Van’da gün batımı güzelliği

Türkiye'nin en doğusundaki kenti Van'da gün batımında ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri hayran bırakıyor.


Marmaris’te yat tatili

Marmaris’te tatil yapan Özcan Deniz-Samar Dadgar çifti, önceki gün kiraladıkları lüks yatta oğulları Kuzey’le görüntülendi.


Yaşlı çiftten sokak köpeklerini besleyen kadına saldırı! Sopayla darbettiler

İstanbul'da bir kadının sokak köpeklerini beslemek için yere bıraktığı yemeği gören yaşlı çift, duruma karşı çıkarak tepki gösterdi ve yemeği ağaçlık alana attı. Köpekleri besleyen kadın ise duruma tepki gösterince süpürge sopasıyla darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Dijital çağda çocukların "hareketsiz sosyalleşmesi" omurga sağlığını etkileyebilir

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.


İstanbul sular altında! Yağmur bir anda bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji ve AKOM'un art arda uyarıları sonrası İstanbul Anadolu yakasında sağanak yağış etkili oldu. Havanın bir anda kararmasıyla sokaklar sular altında kalırken, dolu şeklinde etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.


Side'de ilham perisi heyecanı

Side Antik Kenti'ndeki restorasyon çalışmalarında milattan önce 2. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen, mitolojik ilham perisi Kalliope'nin ismi ve resminin yer aldığı mozaik zemin bulunmuştu.


Yıldız Tilbe muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz verdi

Yıldız Tilbe, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan sanatçı, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.


Sezon ortasında Bodrum sokakları bomboş: Esnaf sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili

Sosyal medyada paylaşılan yüksek fişler Bodrum'u vurdu. Otellerin doluluğu % 60'a düştü, mekânlar boş kaldı. Sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili olan esnaf, 'Her yer pahalı algısı oluşturuyorlar. 100 TL'ye lahmacun, 200 TL'ye 3 çeşit yemek var' diyor.


YÜZDE 92'Sİ SU! Yiyen sıcaklardan olumsuz etkilenmiyor!

Uzmanlar, Türkiye'nin en sıcak bölgeleri arasında yer alan Akdeniz iklimine sahip bölgelerde bolca yetişen karpuzun, yaz sıcaklarında tüketilmesi halinde yiyenleri serinlettiği gibi aynı zamanda vücudun elektrolit dengesini de koruduğunu açıkladı. İçeriği yüzde 92 oranında sudan oluşan karpuzun faydaları üzerinde yaptığı araştırmanın ardından çöl sıcaklarından olumsuz etkilenmemek için karpuz tüketilmesini önerdi.


Açıklamasıyla dünyayı sarsmıştı... Kate'in hastane sırları ortaya çıktı

2024 yılının ilk yarısı, dünyadaki milyonlarca kişi için sarsıcı bir şekilde başladı. Elbette farklı coğrafyalarda, çoğu üzücü birçok olay yaşandı. Ama içlerinden biri vardı ki konunun meraklılarını, yıllardır gördükleri düşten uyandırdı. Hayatın hiç kimse için bir peri masalı olmadığını herkese gösterdi. Bu kocaman dünya içinde tek bir kişinin bile üzüntülerden, dertlerden, hastalıklardan ve ölümden muaf tutulmadığını hatırlattı.


Kuşadası'nda erkek vahşeti: Eski eşi yara almadan kurtuldu, sevgilisi öldü

Aydın'da Kuşadası ilçesinde Murat N., bir süre önce boşandığı Derya B. ile onun sevgilisi Orhan Murat'a pusu kurup silahlı saldırı düzenledi. Murat hayatını kaybederken, Derya B. ise yara almadan kurtuldu. Olayın ardından kaçan Murat N., polis tarafından yakalandı. Olay, saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta meydana geldi. Peş...


Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu tanıttı

Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu duyurdu.


Sizi, Deadpool & Wolverine'de karşılayacak bazı Marvel karakterleri

Box Office Türkiye, Deadpool & Wolverine'a sayılı günler kala filmde görecebileceğiniz Marvel karakterlerini derledi.


Otellerde yer bulamayan güreş sevdalıları, cami havlularında çadırlarda uyudu

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için Edirne'ye akın eden binlerce güreş sevdalısı, otellerde yer bulamayınca çadırlarda ve cami bahçelerinde uyumak zorunda kaldı. Kent merkezindeki meydanlar ve parklar kamp alanına dönüştü. Hazırlıksız gelenler ise kartonlar ve battaniyeler üzerinde geceyi geçirdi.


Çaya yüzde 24 zam

Çaya yüzde 24 zam İRFAN DONAT 2024 ürünü yaş çay alım fiyatına destekleme hariç yüzde 50, destekleme dâhil yüzde 68 zam yapılmasının ardından Çaykur, kuru çay fiyatlarına ilk zammı gerçekleştirdi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranlarında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi. Çaykurun en çok tüketilen iki çay...


Van otlu peyniri yaz aylarında hediyelik olarak alınıyor

Van'da endemik bitkilerin karışımıyla yapılan ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi otlu peynir, yaz aylarında Türkiye'nin dört bir köşesine hediyelik olarak gönderiliyor.


Geçim sıkıntısı yaşayan Yeşilçam'ın efsane ismi tezgah açtı

Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan "Bayan bacak" lakaplı Serpil Örümcer, bu sefer de Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.


Uzman çavuş, son nefesini tedavi için geldiği hastanenin tuvaletinde verdi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisine tedavi için giden Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, hastane tuvaletinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Düşüş sona erdi: Mevduatta en fazla getiri sağlayan banka belli oldu

Son birkaç aydır mevduat faizleri gerilemeyle gündemdeydi. Türk Lirası mevduat faizinde 1,5 aylık yaşanan gerileme durdu. Peki, en yüksek getiri sağlayan banka hangisi?


Renklerle Küçük Evlerde Büyük Farklar Yaratın

Seçtiğiniz duvar renkleri ve desenlerle odalarınızı daha geniş göstermeniz mümkün! İşte küçük odaları geniş gösterme taktikleri...


Özel plaja giremeyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı’nda aldı

İSTANBUL (İHA) – Özel beach'lere fiyatından dolayı giremeyen vatandaşlar serinlemek için İstanbul Boğazı’nı seçti.