MAHMUT TUNCER ESTETIK YAPTıRDı! ‘MAHMUT EL ROMAN’

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik yaptırdı. Yüzündeki kırışıklıklardan kurtulan ünlü isimin estetik sonrası haline, sosyal medyada yorum yağdı.

62 yaşındaki Mahmut Tuncer, son olarak estetik doktorunun kapısını çalmasıyla gündeme geldi. Yüzündeki kırışıklıklardan şikayetçi olan ünlü isim, tüm yüz gençleştirme (YouLift) işlemi yaptırarak 10 yaş gençleşti.

Tuncer'in estetik sonrası haline, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

İŞTE O YORUMLAR - Sertab Erener ve Rafet el roman dan çok daha iyi durmuş. - Mahmut El Roman! - Sen de mi Brütüs? - Ah Mahmut ağabey, doğal olan bir sen kalmıştın... - Bence başarılı, abartı değil.

3 Mayıs'ta vizyona girecek 'Bakkal Amca Mahmut Tuncer' filminin oyuncuları, önceki gün Torun Center Sinemaları’ndaki ilk gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamış, ünlü türkücü Mahmut Tuncer, absürt bir açıdan ele alınan biyografi filmin galasına siyah önlükle gelmesi hakkında konuşmuştu.

"KÜÇÜKLÜĞÜMÜ DE BEN OYNUYORUM"

Şimdi diyeceksiniz; bu adam neden önlükle gelmiş? Sportif olsun diye değil. Mahmut Tuncer’in çocukluğunu oynatıyorlar. Filmin esprisi bu, küçüklüğümü de ben oynuyorum.

Arkadaşlar montaj yaparken çok eğlenmiş, biz de izlerken eminim eğlenip güleceğiz. ‘Bakkal Amca’, bir Mahmut Tuncer eseri. Çocuklar bu şarkıyı dünya sıralamasına taşımışlar. Mahmut Tuncer’in adının geçtiği her yerde üzüntü değil, tebessüm kaplıyor yüzlerini.

2024-05-04T06:23:16Z dg43tfdfdgfd