Müzik Video

Trending:


Batman'da piknikçiler yiyip içip, geride çöp yığınları bırakıp gitti

9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla mesire alanlarını dolduran piknikçiler, doğal alanlarda yiyip içtikten sonra çöplerini doğaya bırakıp gitti.


Gören hayran kalıyor! Bu ilçedeki çocuklar 6 yaşında yüzmeyi öğreniyor

Çemişgezek ilçe merkezine yaklaşık 500 metre uzaklıkta akan Tağar Çayı, ilçenin doğasına güzellik kattığı gibi kentte yaşayanlar için doğal yüzme alanı olarak katkı sunuyor. Tağar Çayı boyunca oluşan doğal göletlerde serinlemek için çok küçük yaşta suya giren çocuklar, ailelerinin kontrolünde 6-7 yaşlarında yüzmeyi öğreniyor. Eğitim seviyesinin yüksek olduğu ilçede, çocukların fiziksel gelişiminin yanı sıra, özgüven kazanımlarında da fayda...


Yastıksız uyumak vücudunuzda neleri değiştirir?

İlk bakışta rahatsız edici görünse de yastıksız uyumak başta sırt ağrıları olmak üzere pek çok ağrıya şifa oluyor. Gelin yastıksız uyumanın vücutta yarattığı değişime birlikte bakalım.


Herkes onun sağlıklı hayat önerilerini konuşuyordu… Buz adam lakaplı yaşam koçuna şok suçlama: Kızlarımız senin yüzünden öldü

Son yıllarda soğuk suya dayanma ve nefes teknikleri konusundaki öğretileri çok popüler olan yaşam koçu ve influencer Wim Hof, aşırı soğuğa dayanma kabiliyetinin sağlıklı yaşamın en büyük anahtarı olduğunu iddia ediyordu.


Doğa tutkunları Artabel Gölleri Tabiat Parkı'nda saklı güzellikleri keşfediyor

Gümüşhane'nin yanı sıra Trabzon ve Giresun'dan doğaseverler, Torul ilçesindeki Abdal Musa tepesinin eteklerinde yer alan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'na yürüyüş gerçekleştirdi.


Herkes onları eğlenirken görmüştü.... Meğer kabusu yaşamışlar!

İngiliz kraliyet ailesinin önde gelen üyelerinden, tahtın ilk sıradaki veliahtı Prens William ile Kate Middleton, geçen yılın son haftasından bu yana belki de hayatlarındaki en zor dönemi yaşıyor. Üstelik bu kez söz konusu olan sağlık...


Plastik kasalar yandı, dumanlar gökyüzünü kapladı

Plastik kasalar yandı, dumanlar gökyüzünü kapladı Amasya'da bir soğuk hava deposunun bulunduğu alanda yangın çıktı.


Marmara'da oltasına takıldı, ölümden döndü! Tüm vücuduna böyle yayıldı

Geçtiğimiz hafta Merkez ilçe Dereağzı'ndan tekneyle arkadaşlarıyla balık tutmak için Marmara Denizi'ne açılan Burak Ulusoy, TİGEM ve üniversite arası açıklarında oltasını denize attı. Ulusoy, burada oltasına takılan zehirli trakonya balığının dikeninin parmağına batmasıyla büyük bir acı yaşadı. Önce parmağı sonra vücudunu sol tarafı uyuşan Ulusoy'u arkadaşları Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan iğne ve verilen...


Sıcak havalarda soğuk duş alanlar dikkat!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, sıcak havalarda serinlemek için tercih edilen soğuk duşun kalp sağlığını olumsuz etkileyebildiğini belirtti.


Çocukluk hayalini bütün engellere rağmen tamamladı

Rizeli kaporta ustası Cihat Çelik, arkadaşından satın aldığı 12 metrelik direğin üzerine 3+1 ev yaptı.


Cep telefonunu gece şarj etmenin tek bir yararı yok! Neden gece telefon şarj edilmez?

Cep telefonu kullanmak artık insanların içine işlemiş durumda. Milyarlarca insan iş, aşk ve kariyer işlerini artık cep telefonuyla hallediyor. Günlük olarak çok kullanılan telefonu gece şarj etmek tercih edilmeye başlandı. Ertesi güne tam olarak dolmuş olan cep telefonları neden geceleri şarj edilmez?


Eliyle balık tutmaya çalışırken taşa sıkıştı, boğularak hayatını kaybetti

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde balık tutmaya gittiği nehirde taşa eli sıkışan adam boğularak hayatını kaybetti.


Marmara Denizi'nde uçan balık yakalandı... 'Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ne eklenecek'

Marmara Denizi Adalar açıklarında balıkçılar tarafından uçak balık yakalandı. Uzun süredir Marmara Denizi’nde uçan balıkların bulunmadığını belirten Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, havaların ısınması ile birlikte farklı tür balıkların gelmeye başladığını söyledi. Balcı, "3 binin üzerinde deniz canlısının bulunduğu müzeye uçan balık da eklendi. Özellikle çocuklar uçan balığı televizyonlarda gördükleri için çok merak...


2024 aşure günü hangi aya denk geliyor? Aşure günü ne zaman? 2024 Muharrem ayı başlangıç tarihi

Aşure gününün ne zaman idrak edileceği, tüm İslam camiası tarafından araştırılıyor. İslam peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v) tarafından 'Allah'ın ayı' olarak nitelendirilen Muharrem ayında yapılan aşureler, evlere bolluk ve bereket getiriyor. Peki, 2024 aşure gğünü ne zaman, ayın kaçında?


Ağrı'nın Balık Gölü eşsiz güzelliğiyle ziyaretçilerini ağırlıyor

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Balık Gölü, Türkiye'nin en yüksek rakımlı göllerinden biri olup, doğal güzellikleri ve çeşitli aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistleri cezbetmektedir. Gölde endemik bitki ve hayvan türleri bulunurken, ziyaretçiler trekking, kampçılık, doğa yürüyüşü, bisiklet turları ve su sporları gibi aktiviteler yapabilmektedir. Ağrı Dağı'na gelen turistler ise burada kamp yaparak dağa adapte olmaktadır.


Keçe üzerine yünle resim yapıyor

Bursa'da yaşayan ressam Mükerrem Turhan, tuval olarak kullandığı keçelerin üzerine boya yerine yün parçalarıyla resimler yapıyor.


Yumurtalık, Güney’in parlayan yıldızı olacak

Yumurtalık, Güney’in parlayan yıldızı olacak ADANA,(DHA)- ADANA’nın denize açılan kapısı, sahil ilçesi Yumurtalık, yepyeni bir çehreye kavuşuyor. Tarih boyunca medeniyetlere ev sahipliği yapan, Helenistik dönemden itibaren bölgede önemli bir turizm, ticaret ve sağlık merkezi haline gelen, 11. yüzyıldan itibaren Akdeniz’ in ünlü bir ticaret limanı o...


Baba ile oğlundan damada 7 kurşun!

Baba ile oğlundan damada 7 kurşun! Tekirdağ Kapaklıda yaşayan Emrah Mergübeti (33), tartıştığı 1 çocuğunun annesi eşinin evi terk edip, baba evine gitmesi üzerine dün saat 20.30 sıralarında Mevlana Mahallesi Songül Sokakta bulunan kayınpederi Metin Ç.nin (47) evine gitti. EVDE TARTIŞMA ÇIKTI DHAda yer alan habere göre evde damat Mergübeti ile kayın...


L’Oréal, cilde ve saça dair teknolojik inovasyonlarını tanıttı

Kişiselleştirilmiş, kapsayıcı ve sorumlu güzellik taahhüdüyle çalışmalarını farklı bir boyuta taşıyan L’Oréal, tekno-güzellikten aldığı güç ile “Herkes İçin Güzellik” başlığı altında konumlandırdığı inovasyonlarını geliştirmeyi sürdürüyor. Tekno-güzellik şirketi, Viva Teknoloji Fuarı’nda üretken yapay zeka destekli kişisel güzellik asistanını, artırılmış kreatif içerik üretimi platformunu ve kızılötesi ışık teknolojisiyle geliştirdiği saç...


Boşanma aşamasındaki eşini ve onun ailesini katletmişti! Cani yakalandı

Adana'da boşanma aşamasındaki eşi Şükran Aba (19) ile kayınpederi Turgut Erat (51), kayınvalidesi Leyla Erat (50) ve kayınbiraderi Muhammed Erat'yi (20) öldüren Hakim Aba (23) Hatay'da yakalandı. Hakim Aba'nın katliamın ardından yanında kaçırdığı 3 aylık bebeği Deniz Aba ise sevgi evlerinde koruma altına alındı.


Görsel zeka testi: Çakıl taşları arasındaki ördeği yalnızca dâhiler bulabilir!

Binlerce çakıl taşı arasındaki bir ördeği bulmak o kadar da kolay değildir. Şimdi onu siz bulmalısınız. Görsel zeka testleri arasında en zoru olarak kabul edilen bu resimdeki ördeği bulanlar dahi sayılıyor.


Ünlü şarkıcı Antakya'da mutluluğa 'Evet' demişti... Bekarlığa veda etti!

Mustafa Sandal'ın 'Jest Oldu' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran müzisyen Karsu Dönmez uzun zamandır aşk yaşadığı Mike Schrama ile bu ay sonu nikah masasına oturuyor. Genç şarkıcı düğün öncesi bekarlığa veda partisi yaptı.


Kütahyalı fırın çalışanlarının zorlu mesaisi

Kütahya'da etkili olan yüksek hava sıcaklığı, fırın işçilerinin çalışma şartlarını zorlaştırıyor. Fırın işçileri, 40 dereceyi bulan hava sıcaklığında, odun ateşiyle yanan ve 200 dereceyi aşan fırınların başında mesai yapıyor. Fırın işletmecileri, sıcaklığa karşı vantilatör kullanarak önlem almaya çalışıyor. Ancak sıcak havalarda hamurun dayanamadığını ve kolay bozulduğunu belirten işletmeciler, çalışanların ise ekmek parası için bu zorlu şartlara katlandığını ifade ediyor.


İşte yaz meyvelerinin dengeleyici faydaları

Diyetisyen Melike Aslıhan Kara, sıcak yaz günlerinde ferahlık verirken sağlık açısından da birçok fayda sağlayan meyvelerin, dengeli tüketilmesi gerektiğini anlattı. İşte haberin detayları...


Tokat’ta çocuklar çamurlu suda serinledi

Tokat'ın Çamlıbel Beldesi'nde 36 dereceyi bulan sıcak hava, çocukları ilginç serinleme yöntemlerine itti.


Meyve çekirdeğinden mobilya

Niğde’de ilkokul 4. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenlerinin danışmanlığında geliştirdikleri proje ile meyve çekirdeklerinden mobilya yapımında kullanılan sunta ve kaplama malzeme üretti.


Sıcaktan bunalan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi

Eskişehir'de sıcaktan bunalan çocuklar, süs havuzuna atlayarak serinlemeye çalışırken tehlikeli bir oyun oynuyorlar. Bir vatandaş ise bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.


Köyceğiz Toparlar Şelalesi serinlemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Toparlar Şelalesi aşırı sıcakların yaşandığı bu günlerde serinlemek isteyenlerin uğrak noktası oluyor.


Psikiyatri hastası, yeşil reçeteyle aldığı ilaçları satarken yakalandı

Kastamonu’da psikiyatri hastası kadın, hastalığı sebebiyle kendisine yazılan yeşil reçeteyle aldığı ilaçları satmaya çalışırken jandarma ekiplerince yakalandı.


Mısır piramitlerindeki gizem Sivas'ta da ortaya çıktı! 'Tesadüfün olmadığını düşünüyorum'

Sivas'ta Mengücekliler tarafından inşa ettirilen ve “Anadolu'nun El-Hamrası” olarak nitelendirilen 800 yıllık tarihi Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, mimari üslubu ve eşsiz bezemeleriyle birlikte yeni keşfedilen özellikleriyle de dikkatleri üzerine topluyor. Tarihi yapıyla ilgili yapılan bilimsel araştırmalar, eşsiz yapının bilinmeyen pek çok özelliğini gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık, Güzel Sanatlar ve...


Bursa'da koruma altındaki bozayılar, soğutulmuş meyve yiyerek serinliyor

Bursa’nın Karacabey ilçesindeki Ovakorusu Ayı Barınağı’nda yaşamlarını sürdüren 7’si yavru 76 bozayı, bunaltıcı sıcaklarda, havuza girip, soğutulmuş meyve yiyerek serinliyor. Bakıcılarının verdiği karpuz, ananas, elma ve havuçları yiyerek karınlarını doyuran ayılar, günlerinin büyük bir bölümünü ise havuzda ve tırmandıkları ağaçların tepesinde geçiriyor.


Sokakat kimentettek a Comói-tóról

Strandolók a Comói-tónál, jó időben - képünk illusztráció


Erdemli’de alternatif turizm tatiline yoğun ilgi

Erdemli’de alternatif turizm tatiline yoğun ilgi Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Erdemli ilçesinde Talat Göktepe Tabiat Parkı (Çamlık), Su Plajı ve Töbank Tesisleri alternatif turizm arayanların tercihleri arasında yer alıyor.9 günlük tatil boyunca yoğun olarak çadır ve karavan turizmi tercih eden yaklaşık 40 binin üzerinde vatand...


Zincir Marketlerde Yeni Dönem: 8 Temmuzdan İtibaren Nakit İşlemler Kaldırılıyor!

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri, ödeme sisteminde köklü bir değişikliğe gidiyor. Bu marketin bazı şubelerinde, 8 Temmuz 2024 tarihinden itibaren nakit ödeme seçeneği tamamen kaldırılacak. Müşteriler, alışverişlerini sadece kredi veya banka kartlarıyla yapabilecekler.


Havuzlardaki tehlikeye dikkat: Mikropların yayılması için uygun bir ortam

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte insanlar serinlemek ve eğlenmek için havuzlara yöneliyor. Ancak, havuzlarda mikrop ve mantar gibi sağlık riskleri de bulunuyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Birsen Bilge, , "Havuz suyu, birçok insanın aynı ortamı paylaşması nedeniyle mikropların yayılması için uygun bir ortam olabilir. Havuzlardan keyif alırken sağlığımızı da korumak için hijyen kurallarına dikkat etmek hayati önem taşır” dedi.


Ağrı kesici kullanırken dikkat; işte bu hastalığa neden oluyor!

Gastroenteroloji uzmanı, ağrı kesicilerin mide sıvısında bulunan prostoglandin dengesini değiştirerek midenin tahriş olmasına neden olduğunu söyledi. İşte ağrı kesici kullanırken dikkat etmeniz gerekenler...


Geleceğin aşçıları siyah pirinç pilavını öğrendi

Düzce'de yetiştirilen ve hem glütensiz hem de vitamin deposu olan siyah pirinç, Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin de mutfağını süsleyecek. Geleceğin aşçıları, siyah pirinç pilavını ustalarından öğrendiler. Siyah pirinç diğer pirinç türleri ile karşılaştırıldığında protein açısından en yüksek pirinçler arasında yer alıyor. Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri, Çilimli'deki siyah pirinç üretim kooperatifine gezi düzenleyerek siyah pirinci tanıdılar ve lezzetini deneyimlediler. Siyah pirinç pilavının yapımını öğrenen öğrenciler, yemek kültürlerine siyah pirinci de eklediler.


Pamukkale'yi bayram tatilinde 111 bin kişi gezdi

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Denizli'deki Pamukkale'yi, Kurban Bayramı tatilininde 111 bin turist ziyaret etti.


Evde yapılan domates konservelerindeki tehlike: "1 gramı 1 milyon insanı öldürebilir!"

Yaz mevsiminin gelmesiyle evlerde yaygınlaşan bilinçsiz konserve üretimi, ölümcül bir zehirlenme olan botulismus hastalığına davetiye çıkarıyor.


Tokatlılar, sıcaktan bunalırken Hebüllü Yaylası'nda serinliyor

Tokat merkezde yaz sıcaklıkları 40 dereceye ulaşırken, Reşadiye'nin Hebüllü Yaylası doğal klima özelliğiyle ziyaretçilerine serinlik sunuyor. Yayla, yapay göleti ve yemyeşil doğasıyla piknik yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak ve dinlenmek isteyenler için ideal bir mekan olarak öne çıkıyor. Hem yerli hem de yabancı turistlerin keşfetmeyi beklediği bu cennet, stres ve yorgunluktan uzak bir gün geçirmek isteyenler için kaçış noktası haline geliyor.


Sağlıklı sandığınız, sağlıklı olmayan gıdalar

İşlenmiş gıdaların ve katkı maddelerinin yaygın kullanımı, bu ürünlerin sağlığa olan olumsuz etkilerini gizleyebiliyor.


Ailelere adenovirüs uyarısı: Hijyen kurallarına dikkat

Son günlerde artış gösteren adenovirüs enfeksiyonlarına karşı aileler uyarıldı. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Özden Durmuş Gönültaş, virüsün özellikle solunum ve sindirim sistemlerini etkilediğini belirtti ve hijyen kurallarının önemine dikkat çekti.


Villa inşaatındaki havuza düşen tilkiler kurtarıldı

Kuşadası'nda inşaat halindeki bir sitenin villalarına ait boş bir havuza düşen tilkiler, doğaseverler tarafından kurtarıldı. Aç ve susuzluktan bitkin düşen tilkilerden biri telef olurken, diğeri tedavi edildikten sonra doğaya salındı. Olay, inşaat halindeki veya kullanılmayan havuzların şehir içindeki yaban hayatını olumsuz etkilediğini gösteriyor. Havuzlara güvenlik filelerinin takılması öneriliyor.


Kars’ta belediye süs bitkisi yetiştiriyor

Kars Belediye kentte kullanılmak üzere süs bitkisi yetiştiriyor.


Bayram tatili sonrası sahiller turistlere kaldı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle Antalya sahillerinde yoğunluk azaldı. Tatilcilerin şehirlerine geri dönmesiyle birlikte sahillerdeki yoğunlukta azalma gözlendi.


Tarsus doğa parkı yeni üyelerine kavuştu

Tarsus doğa parkı yeni üyelerine kavuştu MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yeni üyeleri ile daha da renklendi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, bahar mevsiminin habercisi doğumlar ile daha da renklendi. Doğal yaşam ortamı il...


Yaz tatilinde çocukların dijitalle olan ilişkisi nasıl olmalı?

«Bütün insanlar doğal olarak bilmek isterler.» Aristoteles (MÖ 384- 322)


Haziran biterken 3 burç aşk anahtarını buluyor! Astrolog Mine Ölmez: Aklının ekmeğini yiyecek 5 burç için Temmuz şovu başlıyor

Bugün Ay Kova burcunda öğleden önce Pluton ile kavuşuyor. Öğleden sonra Ay Jupiter ile uyumlu ve bu harika. Biraz daha özgürlük duygusu biraz daha bireyselleşme isteği arzusu tetiklenebilir, diyen astrolog Mine Ölmez, aklının ekmeğini yiyecek 5 burç için de müjde verdi. İşte yeni haftada Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…


Goldan Visada artık yeni moda ‘fonlar

Goldan Visada artık yeni moda ‘fonlar İkamet amaçlı yatırımlarda başı çeken Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, doğru yatırım fonlarına nasıl başvurulacağını adım adım açıkladı. Öncelikle fonun düzenleyici belgelerini kapsamlı bir şekilde analiz etmek ve hukuk danışmanlarından rehberlik almak en önemli ilk adım. Akabinde yatırım stratejisini ...


Sütsüz Limon Dondurması Coğrafi İşaret Bekliyor

Adana'nın Kozan ilçesinde üretilen sütsüz limon dondurması, bölgeye özgü lezzetiyle coğrafi işaret bekliyor. Günlük 1 ton üretim yapan Neşet Yavuz, limon dondurmasının süt kullanılmadan yapıldığını belirtti.