Eğlence

Trending:


Vize engeline takıldılar! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılamadı

1,5 aylık hamile Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Roma'da nikah masasına oturdu. Çiftin eğlenceli geçen nikah töreninde gözler Pınar Deniz'in ailesini aradı. Havalimanında konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, ailesinin vize alamadığı için törene katılamadığını söyledi.


MAGAZİN HABERLERİ: 7 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Ümit Erdim, eski eşi Seda Çınar ile boşanmasının nedenini açıkladı

Bir döneme damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Var mısın Arif' karakterini canlandıran Ümit Erdim, 2017'de Seda Çınar ile nikâh masasına oturmuştu. 2018'de Ses'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, 2022'de Eda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almıştı. "NİSANDA ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR" İkili, avukatları aracılığıyla yaptıkları ortak açıklama ile Nisan 2024'te anlaşmalı olarak boşandıklarını...


Esenler’de açılan Anne - Bebek Kütüphanesi 1 yaşında

Esenlerli anne ve bebeklerin birlikte keyifli anlar yaşadığı ve kitap ödünç alabildiği Esma Biltaci Anne Bebek Kütüphanesi, bir yıl içinde aylık 2 bin 500 kullanıcıya ulaşarak anne ve bebeklerin gözde mekanlarından biri oldu.


Kayıp Nihal'i ararken ailesine kanlı fotoğraflarını göndermişlerdi... Bulunan kemikler genç kadına ait çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde, bir dönem dini nikahla birlikte yaşadığı kişinin yer göstermesiyle toprağa gömülü bulunan kemik parçalarının, 9 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit'e (24) ait olduğu belirlendi. Kızının kemiklerini teslim alıp toprağa veren Vedat Babayiğit, "Allah'a şükür kızımın yeri belli oldu. Artık gelip duamızı yapacağız" dedi.


Fatih'te otelde feci ölüm

İstanbul Fatih'te 26 yaşındaki Neslişah Şentürk, otel odasında ölü bulundu. Uyuşturucudan hayatını kaybettiği değerlendirilen Neslişah Şentürk'ün kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.


Van Gogh'un ünlü resminin sırrını Çinli bilim insanları çözdü

Çinli bilim insanları, Vincent van Gogh'un "Yıldızlı Gece" eserinin, 19. yüzyılın bilimsel düşüncesinin çok ötesinde olduğunu keşfetti. Araştırmalar, van Gogh'un fırça darbelerinin gece gökyüzündeki türbülansı özenle yansıttığını ortaya koydu. Eser, atmosferin hareketiyle ilgili modern akışkan dinamiği ilkelerini neredeyse 70 yıl önceden öngörüyor.


Ayrılmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

Kadın erkek ilişkilerinde yaşanan zorlukları mizahi bir dille ele alan ‘Ayrılık A.Ş.’ sinema filmi 11 Ekim’de vizyonda...


Bu yöntem fırını dakikalar içinde tertemiz yapıyor!

Herkesin kendine has mutfak temizleme yöntemi vardır ancak bu yöntemlerin kolay ve pratik olması en önemlisidir. Birazdan size bahsedeceğimiz püf nokta ile fırınınızı dakikalar içinde tertemiz yapabilirsiniz.


Bir cinsel ilişki rezaleti daha! Bu kez tarihi tarihi mekanı adres seçtiler

Son dönemlerde kamuya açık alanlarda çekilen cinsel ilişki görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Bursa'nın tarihi Tophane Mahallesi'ndeki kalenin dibinde bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği görüldü. O anlar başka bir vatandaş tarafından saniye saniye kayda alındı.


“Tarımın Kadın Yıldızları” Sustainable Brands Türkiye 2024’te konuşuldu

“Tarımın Kadın Yıldızları” projesi, Sustainable Brands Türkiye 2024 etkinliğinde ele alındı.


Geleceğin modacıları hayallerine kavuşmak için ter döktü

Kocaeli'de hayata geçirilen Moda Akademisi, ilk kursiyer adaylarını belirlemek için alanında uzman jüri üyeleri eşliğinde birçok alanda sınav gerçekleştirdi.


Atık pet şişe ve optik fiberle kendinden yalıtımlı ve ışık geçiren beton üretildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semiha Akçaözoğlu, atık pet şişe ve optik fiber kullanarak hafif, ışık geçirme özelliği olan ve kendinden yalıtımlı beton üretti.


'Kocaman yürekli aşık' genç meslektaşının kalbini kırmış: Tam bir hayal kırıklığı oldu

Sinema seyircisi onu bazı özellikleriyle tanıdı ve bağrına bastı... Tabii ki ilk özelliği fiziksel görüntüsüydü... Uzun boyu, uzun saçları ve çok da yaşını göstermeyen yüz hatlarıyla kendine geniş bir hayran kitlesi edinmesi uzun sürmedi... Filmlerini zaten hiç söylemiyoruz bile, her biri izlenme rekorları kırıyor.


8 yaşındaki Narin'i nasıl öldürdüler? Rapordaki ayrıntılar kahretti

Diyarbakır'da, boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 'Histopatoloji' raporunda ön boyun kemikleri dışında, özellikle sol boyun ile ense birleşiminde ve sol çene altında yoğun kanama tespit edildi. Kanamanın yoğun olduğu bölgeler ve göğüs tarafındaki baskıya bakılarak, katil zanlısının Narin'e arkadan koluyla sararak boğduğu ihtimali üzerinde duruluyor.


Konukların gözü yıldızları bile görmedi... Daha önce kimseyi sevmemiş gibi durup durup aşkına sarıldı!

Gösteri dünyasında öyle ünlüler var ki bırakın onlarla yakın bir ilişki içinde olmayı sadece "merhaba" diyenler bile geniş bir kitlenin ilgisini üzerinde toplar. Üstelik kendisi öyle ünlü biri olmasa bile.... Hele bir de hiç tanınmayan birinin böyle bir ünlüyle romantik bir ilişki yaşadığını düşünün...


Alişan'dan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi! 'İyi bir damat mıyım?'

Oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan, 2018'de nikâh masasına oturmuştu. Bir yıl sonra oğulları Burak'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunyaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucakarına almıştı. 48 yaşındaki şarkıcının TRT 1'de sunuculuğunu yaptığı programda, Alişan ile kayınvalidesi Birsen Özgan arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Ünlü sanatçıyı öz oğlu gibi gördüğünü söyleyen Özgan, duygusal anların yaşanmasına neden oldu....


Kırk yıl hatırı değil kırk kuralı var! Vücuttaki vitaminleri silip süpürüyor

Kahve içmek çoğumuz için bir rutindir. Hem lezzetli oluşu hem de tok tutuşuyla kahve gerçek bir hayat kurtarıcı içecektir. Ancak bugüne dek kahveyi tüketirken bazı hatalar yapmış olabiliriz. Kahvenin yanında tüketilmemesi gereken ürünler olduğunu duymuş muydunuz?


Uzmanından ebeveynlere uyarı: “Çocukların yanında haber izlemeyin”

Psikolog Selver Yazıcı, çocukların çocuk istismarı ve cinsel tacizlerle ilgili izledikleri haberlerden etkilenerek yakınlarından uzaklaşabildiğini söyleyerek, “Anne babalar haber saatinde televizyonu kapatıp daha sonra izleyebilir” dedi.


Konut alacaklar dikkat: Fiyat ve satışta dikkat çeken değişim!

Konut alacaklar dikkat: Fiyat ve satışta dikkat çeken değişim!


Tesettüre de girmişti bir zamanlar! Niran Ünsal son haliyle yıllara meydan okuyor

Niran Ünsal artık gözlerden uzak yaşıyor. Sahnelere devam eden şarkıcı son haliyle dikkat çekti.


Gaziantep'te cevizli sucuk mesaisi başladı

Başlıca malzemeleri üzüm, fındık ve undan oluşan, ''köme'' ve ''orcik'' olarak da adlandırılan cevizli sucuk, kökeni Gürcistan olup Anadolu mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor


Koltuk lekelerini bir çırpıda çıkaran formül! Herkesin imdadına yetişiyor

Koltuklar, zamanla dökülen yiyecekler, içecekler ve diğer dış etkenler nedeniyle leke tutabilir. Ancak, bu basit formüller sayesinde koltuklarınızdaki lekelerle vedalaşmak artık çok kolay!


Yemek Borusu Genişleyen Kedinin Tavuk Sesleri Şaşırttı

Eskişehir'de yemek borusu genişlemesi nedeniyle tavuk sesi çıkaran 'Kupa' isimli yavru kedi, veteriner kliniğinde tedavi altına alındı. Kedinin sağlıklı bir yuva bulması için birini bekliyor.


MasterChef'te ortalık karışıyor! Mehmet Yalçınkaya ile kavga eden Semih stüdyoyu terk ediyor

MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Semih ile şef Mehmet Yalçınkaya arasında tartışma çıkıyor. Semih'in karşı çıkmasına sinirlenen Yalçınkaya "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Haddini bil" diyor. Semih ise önlüğünü çıkartarak stüdyoyu terk ediyor.


Kapadokya’da balon turları iptal edildi

Kapadokya'da yapılan sıcak hava balonu turları, bölgede zaman zaman etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle iptal edildi.


Dijital alışverişte bir dayanışma ve emek hikâyesi: Tinytrek

Duygu Karaca tarafından ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştıran, stil sahibi ve pratik bir çocuk taşıma çözümü olarak hayata geçen Tinytrek, büyürken hem Hepsiburada’dan destek alıyor hem de siparişlerle birlikte gönderdiği el emeği hediyelerle kendi de kadın üreticileri destekliyor


Gaziantep sebze kurutmalıkları dünya mutfaklarında

UNESCO Gastronomi Kenti Gaziantep'in geleneksel yemeklerinin vazgeçilmezi sebze kurutmalıkları, dünya mutfaklarının tercihi haline geldi. Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, kış ayları için imece usulü ile hazırlanan sebze kurutmalıklarının hem kültürel miras hem de ekonomik değer açısından büyük önem taşıdığını söyledi.


Yavru Kedi, Yemek Borusu Hastalığı Nedeniyle Tavuk Sesi Çıkartıyor

Eskişehir'de yemek borusu genişleyen yavru kedi 'Kupa', tedavi sonrası sıcak bir yuva arıyor.


New York Metropolitan Sanat Müzesi’nden Yıldız Holding’e ziyaret

New York Metropolitan Sanat Müzesi’nin üst yönetim ekibi Yıldız Holding sanat koleksiyonunu incelemek amacıyla Holding’in Çamlıca’daki kampüsüne bir ziyarette bulundu. Dünyanın en büyük ve en prestijli müzelerinden biri olan New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin (The Met) çalışmalarına yön veren etkili isimlerden oluşan üst yönetim ekibi, Yıl...


Lenfoma Belirtilerine Dikkat!

Ateş, kilo kaybı ve gece terlemeleri lenfoma belirtisi olabilir. Erken tanı için hekime başvurun.


Kokusu limon şekli patates gibi! Altın gibi gramla satılıyor, dört koldan şifalı

Zencefil çayının mideyi ve sindirimi desteklediği ispatlandı. Zencefil özellikle soğuk algınlığına birebir. Kan şekerini de dengede tutan zencefil bitkisi göğüs hastalıklarına da iyi geliyor.


Doğuma günler kala evlenmişti... Ünlü çift üçüncü yılını kutladı!

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti evlilik yıldönümlerini yaptıkları paylaşımla kutladı.


Glutensiz yemekler yarıştı

Glutensiz yemekler yarıştı Kocaelinin Çayırova Belediyesi ve Çayırova Glutensiz Yaşam Derneğinin birlikte düzenlediği "Ulusal Glutensiz Yemek Yarışması", dün Çağdaşkent Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. 11 ilden gelen dernek temsilcileri ve aşçıların katıldığı yarışmada, şefler lezzetlerini glutensiz şekilde sergiledi. Uşak, Bursa, Kütahya, Koc...


İstanbul'da mağazada beğendiği kıyafetleri çantasına doldurup kaçtı

Arnavutköy'de bir giyim mağazasının önüne giden kadın, dışarıya asılan elbiselerden beğendiklerini çantasına doldurarak çaldı. O anlar gücenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Demet Akalın Müge Anlı'ya bir kez daha seslendi! Takipçisi cevap verince sert çıktı

Narin haberleri bir an olsun gündemden düşmezken ünlü şarkıcı Demet Akalın bir kez daha Müge Anlı'ya yüklendi. Ünlü isim Anlı'ya 'Israrla Narin'i neden işlemiyorsun?'diye sordu.


İncil'de adı 8 kere geçiyor: Hristiyanlığın Anadolu'daki en önemli merkezinde kazı çalışmaları başlatıldı

İncil'de Aziz Pavlus’un Hristiyanlığı yaydığı yer olarak bilinen Konya’nın Meram ilçesindeki Lystra Antik Kenti’nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı. Kazı Başkanı Doç. Dr. İlker Mete Mimiroğlu, “Lystra, 1’inci yüzyılda Aziz Pavlus tarafından ziyaret ediliyor. Ziyareti sırasında bir yatalağı iyileştirmesi sonrasında halk tarafından Zeus ve yanındaki Barnabas'la beraber Hermes zannediliyor. Bunun üzerine yaşanan olaylar, özellikle Hristiyanlık...


Deniz kaplumbağaları bu yıl Didim’e yumurta bırakmadı

Türkiye’de yuvalama alanları dışında olan Didim’de geçtiğimiz yıl 3 farklı noktaya yuva yapan ve yavruları denizle buluşan Caretta caretta iribaş deniz kaplumbağaları bu yıl Didim’e yumurta bırakmadı.


İşte dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri: Türkiye hangi sırada?

İşte dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri: Türkiye hangi sırada?


Öfkeli anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini bastı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir anne, oğlunu kötü alışkanlıklara çeken arkadaşının evini basarak ateş püskürdü.


Tekirdağ'daki iğrenç olayda yeni detay ortaya çıktı: Bebeğin annesi, kadın sığınma evinden kendi isteğiyle ayrılmış

Tekirdağ'da gördüğü şiddet nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ve cinsel istismara uğradığı belirlenen S.Y. (2) adlı kız bebeğin tutuklanan annesi Bakiye Y.'nin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden maddi ve manevi destek aldığı ve kadın sığınma evinden de kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı.


Ondan ayrılınca öleceğim sandım demişti...Ona ikinci kez aşk acısını yaşatan kocasından intikam alacak

"20 yıl önce düğünümüzü iptal ettiğimizde bu benim hayatımın en büyük kalp acısıydı. Ondan ayrıldığımda öleceğimi hissettim... " Bu sözleri insana ancak çok büyük bir aşk acısı söyletir elbette.


Giresun’da kırmızı tatlı patates üretimi başarıyla test edildi

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kırmızı tatlı patates bitkisinin iklim ve toprak koşullarına uyumunu tespit etmek amacıyla üç ilçede deneme üretimi çalışmaları başlattı. Bu çerçevede çiftçilere dağıtılan 12 bin adet kırmızı tatlı patates fidesinden verimli sonuç alındığı belirtildi.


Erdoğan talimat vermişti, yapışık ikizler Türkiye'de ayrıldı! İşte son halleri...

Pakistanlı Mirha ve Minal, Eylül 2023'te başlarından yapışık şekilde dünyaya geldi. Yaşadıkları ülkede evlatlarına tedavi imkanı bulamayan ailenin yardım çığlığına Türkiye kayıtsız kalmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapışık ikizleri ayırma operasyonlarıyla tanınan Londra'daki pediatrik beyin cerrahı Prof. Dr. Noor Ul Owase Jeelani'nin kendisine ulaşarak bebeklerin durumunu anlatması üzerine, siyam ikizlerinin tedavi için Türkiye'ye getirilmesi...


"Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar

Türkiye'nin önemli dalış merkezlerinden İzmir'in Karaburun ilçesinde verilen deniz kızı dalış eğitimi, kadın ve kız çocuklarından talep görüyor.


Kangal köpeği sokakta gezdirilen cins köpeği parçalayıp öldürdü; sahibi kalp krizi geçirdi

Ataşehir'de sahipleri tarafından serbest bırakılan kangal cinsi köpek, sahibi tarafından gezdirilen 'Poddle' cinsi köpeğe saldırdı. Toffy isimli köpek ölürken, sahibi kalp krizi geçirdi. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.


TÜİK, yaşam süresi en uzun ili açıkladı... Kentteki yaşlılar, sağlıklı yaşamın sırrını anlattı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı ‘Hayat Tabloları’ verilerine göre, Türkiye'de 2021-2023 yıllarında doğuşta beklenen yaşam süresinin en yüksek olduğu il 80,8 yıl ile Tunceli oldu. Tunceli’de yaşayan yaşlı nüfus, uzun yaşamın sırrının doğa, temiz hava ve doğal ürünlerin tüketilmesi olduğunu söyledi. Kentte yaşayan Gülizar Uçar (74), “Doğamız, havamız, sularımız tertemiz. Paketli gıdalar yemiyoruz. Her zaman doğal besleniyoruz....


Dünya bu ay yeni uydusuna kavuşuyor! "Mini Ay" geliyor...

Yörüngeye sürpriz bir misafir geliyor. Dünya, yakın gelecekte geçici bir doğal uyduya kavuşacak. Yaklaşık 10 metre çapındaki küçük bir asteroit olan 2024 PT5, bir süreliğine gezegenimizin yörüngesine girecek. Bu, mini ayın ilk kez ziyareti değil...


Meyve bahçesine kurduğu güneş panelleriyle enerji giderini sıfıra düşürdü

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaşayan emekli itfaiye eri Veli Sınmaz, bahçesinde kullandığı su motoruna fosil yakıt yerine güneş panellerini entegre ederek hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağladı.


Covid-19 kabusu geri mi döndü! Prof. Dr. Özlü'den ‘XEC’ varyantı açıklaması

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Almanya’da ortaya çıkan, havaların soğumasıyla daha da etkili olabileceği öne sürülen Covid-19’un yeni ‘XEC’ varyantına ilişkin “Ne Dünya Sağlık Örgütü ne CDC böyle bir uyarı yapmış durumda değil. Genel itibarıyla gelen haberler de biraz spekülatif. Bu konuda şu anda endişe edecek bir durum görmüyorum" dedi.


Tekere dolanan elbise kazayı beraberinde getirdi

Bilecik'te seyir halindeki motorlu bisiklet, arka tekerliğine elbisenin dolanması üzerine devrildi.