Spor

Trending:


Öldük öldük dirildik ama yine tarih yazdık; sıra sende Hollanda!

Aslan Mert! Nasıl çıkardı o topu! Montella'nın planı işe yaradı, Merih Avusturya'yı avladı. Kurduğumuz duvarı yıkamadılar, çeyrek finali bulduk. Çılgın Türklerin yenemeyeceği rakip yok!


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Zeynep Bastık dans performansıyla gündeme oturdu! Hünerlerini böyle sergiledi

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık, İstanbul’da uzun bir aradan sonra verdiği konserle unutulmaz bir geceye imza attı. Konser sonrası arkadaşıyla yaptığı dans performansı ise sosyal medyada gündem oldu.


Yalçın BAYER Sağlıklı beslenmenin gizli kahramanı: Yumurta

Yumurta, sağlıklı ve doğal beslenme için yaratılmış bir gıdadır.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Kurtarışlarıyla maça damga vurdu! İşte Mert'in çeyrek finali getiren dokunuşu

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 2 gol atan Merih Demiral'ın yanı sıra kalecimiz Mert Günok da yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Mert, özellikle 90+4. dakikada yüreklerin ağza geldiği pozisyonda yaptığı kurtarışla millilere turu getiren isim oldu.


Uzmanlar tartışıyor: Aldatmanın haklı nedenleri olur mu?

Uzmanlara göre aldatmanın haklı nedenleri var mıdır ve en yaygın nedenler nelerdir?


Kadınların 30’lu yaşlarında sıkça karşılaştığı sağlık sorunları

Bilim insanları, kadınların 30 yaşından sonra bazı hastalıklarla ve sağlık sorunlarıyla karşılaşma olasılığının dikkate değer şekilde arttığını ifade ediyor.


Konyaaltı’nda bir günlük tatilin maliyeti en az 1.500 TL

Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya’da en çok tercih edilen plajlardan Konyaaltı Sahili’nde bir gün geçirmenin maliyeti, 1500 liradan başlıyor.


Borsa İstanbul’da yüzde 1’lik yükseliş

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, yeni haftaya dalgalı bir seyirle başladı.


Harikasınız çocuklar

2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda turnuvanın önemli takımlarından Avusturya ile karşılaştık. Müthiş mücadele sonucunda 2-1'lik skorla maçı kazanmayı başardık. Artık çeyrek finaldeyiz. Rakibimiz ise Hollanda... Herkes karşılaşma öncesi Avusturya'nın gücünden bahsediyordu. Takım oyunu ve yüksek tempoları öne çıkan özellikleriydi. Ancak biz maça...


İhanet yuvasını yıkmıştı... Güzel oyuncu kaçamakta yakalandı... Sonra da soluğu gece kulübünde aldı

Çok değil daha geçen yaz magazinle hiç ilgilenmeyenler bile onun uğradığı ihaneti konuşuyordu... Doğurup büyüttüğü iki çocuğuna rağmen, çok sevdiği kocası onu genç bir kadınla aldatmıştı. Üstelik o, bu durumu aylar sonra fark etti. Yine uzun bir süre kocasını affedip affetmemeyi düşündü. Sonunda da bir zamanlar nice hevesle kurulan o yuva dağılıp gitti.


MasterChef yarışmacısı Hande kimdir? Hande Aysel nereli?

MasterChef yarışmacısı Hande ilk haftaya verdiği tepkilerle damga vurmuştu. Hande'nin yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Hande hakkında bilgiler...


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Tolgshow Filtresiz sunucusu kimdir? Tolga Çevik kaç yaşında?

Sevilen talk show programı Tolgshow Filtresiz izleyiciyle buluştu. NOW TV'de yayınlanan programın sunucu Tolga Çevik merak uyandırdı. Peki ama Tolga Çevik kimdir, kaç yaşında?


Düzce Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenlerinin ikinci gününde; Fen Edebiyat Fakültesi, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Akçakoca Meslek Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi öğrencileri mezuniyet mutluluğu yaşadı.


Belarus'un Ankara Büyükelçiliğince "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi

Belarus'un Ankara Büyükelçiliği tarafından "Bağımsızlık Günü" resepsiyonu düzenlendi.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 3 Temmuz

Balık: 3 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Magazin camiası bunu konuşuyor! Jennifer Lopez ve Ben Affleck sessiz sedasız boşandı

Dolu dizgin başlayan evliliklerinin bir süredir sallantıda olduğu konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in mart ayında sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Lopez ile yaşadıkları malikaneden eşyalarını taşıyan Affleck'in son zamanlarda eski eşi Jennifer Garner'ı ziyaret etmesi de söylentileri güçlendirdi.


Bilecik'te çeyrek final coşkusu

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avustralya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırmasının ardından Bilecik'te binlerce taraftar sevinç yaşadı. Bilecikliler, Atatürk Parkına kurulan dev ekranda izledikleri maçta büyük heyecan yaşadılar. Maçın bitiminde taraftarlar galibiyeti coşkuyla kutladılar. Bozüyük ilçesinde taraftarlar maçı Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranda izlediler. Maç boyunca Türkiye tezahüratları yapan taraftarlar, heyecanla maçı izlediler. Maçın bitmesinin ardından büyük bir sevinç yaşadılar. Taraftarlar araçlarıyla cadde de konvoy yaptılar. Araçların camlarından Türk bayrağı sallayan taraftarlar, 'En büyük Türkiye' tezahüratta bulundular.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


İhsan Yılmaz Alaçatı sanatla anılacak

İZMİR’İN en popüler tatil beldesi Alaçatı artık yalnızca pahalı plajları, gurme restoranları ya da çılgın eğlence hayatıyla değil dünya çapında sergileriyle ve kültür sanat etkinlikleriyle de anılacak.


Eski eş dehşet saçtı

Adana’da Ramazan Yener (32), bir süre önce boşandığı 2 çocuğunun annesi İklim Altınsoy (28) ile konuşmak için dün sabah saatlerinde evine gitti.


(Düzeltme) Antalya’da halk ekmek fabrikasının deposu alev alev yandı

Antalya'da halk ekmek fabrikasının depo kısmında yangın çıktı. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Meksika’da bir kamyonda 19 ceset bulundu

Meksika’nın Chiapas eyaletinde bir kamyonun arkasında 19 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.


Kuruyemiş dükkanında terör estirdi… Cam parçası ile dükkan sahibini rehin aldı

İstanbul Kadıköy'de bir kuruyemiş dükkanına elindeki cam parçasıyla giren genç terör estirdi. Dükkan sahibini rehin aldı. İşte yaşananlar.


The Girl in the Pool Fragman


Havuç sertleştiren bu taktiği manavlar sır gibi saklıyor; İşin sırrı patates ve buzlu su

Pazardan aldığınız havuçlar kısa bir süre sonra yumuşak hale gelir. Manavlar bu işe kesin çözüm bulsa da bu sırrı müşterilerden saklıyor. İşte yumuşayan havuçları taş gibi yapan tüyo.


Dedemin Fişi oyuncuları kimler? Dedemin Fişi nerede çekildi, ne zaman çekildi?

STAR TV'de Dedemin Fişi filmi ekrana geliyor. Birçok izleyici DEDEMİN FİŞİ OYUNCULARI hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Haberimizde Dedemin Fişi filmine dair detayları bulabilirsiniz.


Acun Ilıcalı sosyal medyada aşka geldi! Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü böyle kutladı! 'Onu ilk kez beyaz gömlekle gördüm'

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı. Ünlü televizyoncunun paylaşımına düştüğü romantik not gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı beğenilerini dile getirdi. Acun Ilıcalı’nın beyaz gömlek tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. “Acun’u ilk defa beyaz gömlekle gördüm” gibi yorumlarda yapıldı.


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Eş cinsellik dayatması terapi almak isteyenlerin önünde engel

Eş cinsel aktivizm karşıtı faaliyet yürüten Doludizgin Derneği Başkanı Kabakcı, eş cinsel olmaktan rahatsız olan kişilerin dayatmadan ötürü tedavi imkanlarının kısıtlandığını söyledi.


Çocuklarda ekran bağımlılığı: Kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemler ortaya çıkabilir

Psikolog İrem Durna, her yaş grubuna göre belirlenen ekran sürelerinin geçilmesi durumunda bebeklerde ve çocuklarda kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.


Pursaklar’da eski parklara estetik dokunuş

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor.


Erzurum’da sağanak yağış hayatı felç etti

Erzurum’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti.


Özel okullar cep yakacak... En düşük 300 bin TL en yüksek 1 milyon TL

LGS puanlarının açıklanmasıyla birlikte aileleri okul seçme telaşı sardı. Özel okul arayışı içerisindeki ailelerin ortak derdi ise eğitim masrafları. Kimi okullarda servis, kırtasiye ve yemek gibi ek hizmetlerin eklenmesiyle yıllık maliyet 1 milyon TL’yi buluyor.


Hep faydalarıyla gündeme geliyor, riskleri gözden kaçıyor! Siz de şanssız grupta olabilirsiniz... '1 hafta içinde hayatını kaybetti'

Gıda takviyeleri son dönemde çok revaçta. En popülerlerinden biri de zerdeçal takviyeleri. Ancak bu popülerlik can sıkıcı bir tabloyu da beraberinde getiriyor: Zerdeçalla bağlantılı karaciğer hasarı vakaları günden güne artıyor. Peki karaciğer nakline hatta ölüme yol açabilen bu durum kimleri etkiliyor?


Özet | Milan - Genoa: 3-3 | 37.Hafta | Serie A Maç Özeti

Milan, sahasında Genoa ile 3-3 berabere kaldı.


Caninin bıçağına baba siper olmuş

Eşi Meltem Zengin ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i bıçaklayarak öldürüp kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i yaralayan Serkan Zengin hakkında biri ağırlaştırılmış olmak üzere 2 kez müebbet ile 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Emine Doğanyiğit ifadesinde “Birkaç kere Meltem’e bıçağı soktu. Serkan, kızımı bıçakladığı sırada eşim kendini siper edip kızıma sarıldı. Bu sırada sırtından bıçaklanarak öldü” dedi.


Aydın’da yaz Kuran kursları başladı

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Aydın İl Müftülüğü il genelindeki camilerde yaz Kuran kursu eğitimlerine başladı. Camiler süslendi çocuk sesleri ile şenlendi.


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...


Pera bebeği düğün magandası öldürdü

Aydın’ın Söke ilçesinde önceki gün 14.00 sıralarında, evde annesi Buse Palabıyık ile oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık’a, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti.


Erzurum'u şiddetli sağanak vurdu! Yolları sel götürdü, evleri su bastı

Erzurum'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Aniden bastıran ve yaklaşık bir saat aralıksız devam eden sağanak yağmur, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu. Trafikteki sürücüler zor anlar yaşarken bazı evleri de su bastı.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ: Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor: İstanbul ve diğer illerin hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis ve Van çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az...


Yavrularını yiyen kargaya hayatının şokunu yaşatan şahinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Ağaç içine sakladığı yavrularını koruyup kollayan anne şahin, avlanmak için çıktığı sırada karga yavrulardan bazılarını yedi. O anlarda şahinin intikamı ise işte böyle görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/yavrularini-yiyen-kargaya-hayatinin-sokunu-yasatan-sahinin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-357526


Aksaray’da zabıta ve polis tır denetiminde

Aksaray’da cadde ve sokaklarda tır parkı denetimine çıkan polis ve zabıta ekipleri park yasağına uymayan tırlara ceza kesti.


12 yaşındaki 8 erkek çocuğu, engelli öğrenciye toplu cinsel istismarda bulundu

T24 Dış Haberler İspanya'nın Sevilla kentinde meydana gelen olayda, bir okulun öğrenci tuvaletinde 12 yaşındaki 8 erkek çocuğunun, engelli bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu açıklandı. İstismarın gerçekleştiği iddia edilen tenefüs sırasında engelli öğrencinin "öğrenci ve öğretmenlerinden uzaklaştırılarak kızlar tuvaletine götürüldüğü" be...