RENDER (RNDR), MERAKLA BEKLENEN TOKEN TAKASı öNCESINDE öNEMLI KULLANıCı DöNüM NOKTASıNA ULAşTı

Yapay zeka kripto projesi Render (RNDR) yakın zamanda kullanıcı faaliyetlerinde dikkate değer bir dönüm noktasına ulaştı.

Ünlü analist Ali Charts, platformun Render’ın lansmanından bu yana en yüksek sayıda 24 saatlik aktif adresi gördüğünü açıkladı.

Artan aktivitenin arkasında, tüm RNDR madeni paralarının RENDER’e yaklaşan geçişinin olduğunu, bunun da Render yatırımcıları arasında artan etkileşim ve ilginin göstergesi olduğunu ekledi.

Render’ın jeton geçişi

Platform, tüm RNDR varlıklarını Ethereum ağından Solana’ya taşımayı ve coinin markasını RENDER olarak değiştirmeyi planlıyor.

Render, 2017’de bir ETH projesi olarak başlatıldı ancak 2023’teki topluluk oyu, Solana blok zincirine geçiş yapılmasını önerdi.

Yeni Solana Program Kütüphanesi (SPL) madeni parası RENDER, Kasım 2023’te yayına girdi.

Piyasa uzmanları RENDER’ın Solana’nın büyümesine katkı sağlayacağına inanıyor ve başarısının altcoin piyasasını gölgede bırakacağını öngörüyor.

Render, Solana blok zincirindeki en üst düzey merkezi olmayan uygulamadır (dApp).

Solana, daha ucuz ücretler ve işlem hızı nedeniyle Render meraklılarının ilgisini çekti.

SOL ağı son zamanlarda popülerlik kazandı, hatta Ethereum’u tahttan indirme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Bu arada artan kullanıcı aktivitesi, geçtiğimiz gün RNDR için yükseliş fiyat hareketlerini tetikledi ve teknik göstergeler yükselişin devam ettiğini gösteriyor.

RNDR sinyalleri kurtarma

Altcoin, geçtiğimiz gün yükseliş duruşunu sürdürdü ve 6,4521 dolardan 24 saatin en yüksek seviyesi olan 7,0418 dolara yükseldi, ardından yazının yazıldığı sırada 6,65 doların üzerine geri çekildi.

Bu arada, Bitcoin 65 bin dolar sınırını aşarken geniş piyasada canlanma işaretleri görüldü.

Altcoin piyasası, kayda değer fiyat artışlarıyla yenilenen iyimserliği yansıtıyor.

Üstelik altcoin piyasası, yaklaşmakta olan güçlü bir yükselişin altını çizen bir dip formasyonu kaydetti.

Kripto analisti Negentropic, önümüzdeki oturumlarda pazarın iki veya üç katına çıkacağı bir hızlanma aşaması öngörüyor.

Bu, Render’ın mevcut görünümüne iyi bir işaret çünkü alıcılar, kritik bir geri çekilme bölgesiyle örtüşen 5,6 dolarlık destekten büyük bir geri dönüşü tetikledi.

%23,6 FIB geri çekilmesine denk gelen destek seviyesi, Temmuz başındaki düşüş döneminde daha fazla düşüşü önlediği için hayati önem taşıyor.

Bu da burayı bir sonraki yükseliş için kazançlı bir bölge haline getiriyor.

Ayrıca, RNDR’nin düzeltmesinin tamamı iki azalan trend çizgisi içerisinde gerçekleşti ve bir bayrak oluşumu oluşturdu.

Bu, altcoin’i etkileyici bir uzun vadeli yükseliş için konumlandırıyor. Yaklaşan token takası öncesinde devam eden alıcı faaliyetleri, Render için uzun süren yükselişleri destekliyor.

Boğalar, bayrak modelinin kritik direnç seviyesine ulaşmadan önce %30’luk bir yükselişi tetikleyebilir. Böyle bir fiyat artışı, RNDR’nin 20-, 50-, 100- ve 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamaları yeniden kazanmasını sağlayacaktır.

Bu, güçlü yükselişi ve sürdürülebilir toparlanmaları tetikleyecektir. Bununla birlikte, istikrarlı yükselişler için bayrak paterninden bir çıkış yapılması şart olmaya devam ediyor.

The post Render (RNDR), merakla beklenen token takası öncesinde önemli kullanıcı dönüm noktasına ulaştı appeared first on Invezz

2024-07-18T10:03:04Z dg43tfdfdgfd