Trending:


Ardahan’da açan çiçekler doğayı süsledi

Ardahan’nın Damal ilçesi her mevsim güzellikleriyle ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. Yüksek rakımı ve sert iklimi nedeniyle bahar ayının geç uğradığı bölgede açan çiçekler doğaya renk katıyor.


İlk baskı Harry Potter 1.9 milyon dolar

Satış rekorları kıran Harry Potter serisinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın ilk baskısı için yapılan orijinal suluboya çizimi, 1,9 milyon dolarla (yaklaşık 63 milyon TL) şimdiye kadar açık artırmada satılan en değerli Harry Potter eseri oldu.


En değerli Harry Potter ürünü oldu!

En değerli Harry Potter ürünü oldu! ABD merkezli Sothebys Müzayede Evi, Harry Potter kitap serisinin ilk kitabı Felsefe Taşının sulu boyayla yapılmış orijinal kapak resmini açık artırmaya çıkardı. J. K. Rowling tarafından kaleme alınan kitaptaki resim, 1.9 milyon dolara satıldı. Sothebys açık artırma öncesinde resmin 400 ila 600 bin dolar aralığınd...


Hac ibadeti sırasında sağlık sorunu yaşayan 13 kişi Ankara'ya getirilecek

Sağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 vatandaşın 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde Ankara'ya getirileceğini açıkladı. Hac ibadetini eda ederken sağlık sorunları yaşayan 13 kişi, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen ve aralarında uzman hekimlerin de yer aldığı 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde bu gece Ankara'ya getiriliyor. MSB'ye ait özel bir uçakla gerçekleştirilecek dönüş operasyonu sonrası hac ibadetini ifa eden vatandaşlarımızın tedavilerine Ankara'da devam edilecek.


Kan Çiçekleri 348. Bölüm - Romantik Geceye Hazırlık

Baran karşısında daha fazla dayanamayan Tekin, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ancak Tekin hakkında arama kararı vardır, dolayısıyla hapse alınacaktır. Akif olaya el koyar. Tekin hapse alınır, savcı beklenecek, savcı gelince ifade verecektir. Cevahir’in bu işin peşinde olduğunu bilen Baran’ın içi hiç rahat değildir. Dilan’ın tüm bu yaşananlara canının çok sıkıldığını bildiğinden onu dışarı yemeğe çıkarır. Sahilde çok özel bir hazırlık yaptırmıştır. Dilan Baran’ın hazırlattığı ortamı görünce son derece mutlu olur. Ancak orada da yalnız değillerdir. Onları izleyen birileri vardır. Acaba Baran peşlerinde birilerinin olduğunu fark edecek midir? Öte yandan Tekin cephesinden beklenen iyi haber gelecek midir? Gül ve Fırat doktora gitmişlerdir, her şeyin onlar için zor olacağını düşünürken hiç beklemedikleri bir şey olur; sonuçlarda hata olduğunu öğrenirler. Çocuklarının olması önünde hiçbir engel yoktur. Pervin ise Cevdet’e acilen görüşmek istediğini söyler. Cevdet, son bir kez konuşmak için teklifini kabul eder. Cevriye uzaktan bu görüşmeye şahit olur. Ancak yanlış anlayabileceği şekilde, Cevdet ve Pervin’i el ele görür. Oyuncular: Barış Baktaş - Baran Karabey Yağmur Yüksel - Dilan Karabey Nalan Örgüt - Azade Karabey Erol Yavan - Kudret Karabey Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey Göksel Kayahan - Cihan Karabey Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey Nazan Bayazıt - Sabiha Emiroğlu Dilan Düzgüner - Havin Yıldırım Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir Dilek Güler - Cevriye Demir Buse Bedir - Gül Soysal Oğuz Okul - Seyis Ahmet Alp İlkman - Cevahir Hacı Bayram Dalkılıç - Şair Mertcan Öztürk - Harun Künye: Yapım: Unik Film / Rains Pictures Yönetmen: Ömer Baykul, Halil İbrahim Ünal Görüntü Yönetmeni: Halil Uzun, Yasin Tüzün Senarist: Münevver Yıldız, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Günce Miraç Dizman, Simge Akovalıer, Banu Ocak, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yoldaş, Gülden Şahbaz, İnan Güngören, Nur Araboğa Sanat Yönetmeni: Zülfi Ataş Kostüm Tasarım: Gülkcan İnce Müzik: Minör Tür: Drama #AşkDolu #kançiçekleri #baran #dilan #DilanBaran #kanal7 #barışbaktaş #yagmuryuksel #kançiçekleri348


Neden esniyoruz

Esnemenin birçok nedeni vardır ve bu doğal davranış, beyin sıcaklığını düzenlemekten oksijen seviyelerini artırmaya, uyanıklık seviyesini yükseltmekten sosyal bağları güçlendirmeye kadar çeşitli işlevler görebilir. Esnemenin nedenlerini anlamak, bu yaygın eylemin ardındaki biyolojik ve sosyal dinamikleri daha iyi kavramamıza yardımcı olabilir.


Aslan: Günlük Burç Yorumları - 28 Haziran

Aslan: 28 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Tabureye otururken dengesini kaybeden çift

Tabureye otururken dengesini kaybeden çift


Uzmanından uyarı: "Yaz günlerinde en az 5 porsiyon sebze ve meyve yiyin”

Acıbadem Ankara Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Renan Güneş, yaz aylarında güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olunabilmesi için en az 5 porsiyon sebze ve meyve tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.


Bayraklı’da kent lokantaları açılıyor

Vatandaşın sağlıklı, lezzetli ve güvenilir yemeğe uygun fiyatla ulaşmasını sağlayacak Kent Lokantası’nın ilkini Matematik Parkı içindeki kafede hayata geçiren Bayraklı Belediyesi, ikinci kent lokantasını da Soğukkuyu’da açıyor. İlçe sakinlerinin memnuniyetle karşıladığı kent lokantalarında dört çeşit tabldot yemek sunuluyor.


Yalova’da yeni trekking parkurları yapılacak

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, kentin turizm potansiyelini artırmak amacıyla yeni trekking parkurlarının yapılacağını söyledi. Karatekin, bu yıl içinde iki yeni parkurun turizme kazandırılacağını ve toplamda yedi parkurun projelendirildiğini belirtti.


Unutulmaya yüz tutmuş lezzet ’durak yoğurdu’

Unutulmaya yüz tutmuş olan lezzetlerden 'durak yoğurdu' ve yoğurt taşı; Çadıryeri Muhtarı Fatma Ayboğan tarafından sofraları süslemeye devam ediyor.


Sıcaktan evde bunalan vatandaş çareyi parkta uyumakta buldu

Bilecik'te sıcaktan evde bunalan vatandaş çareyi parkta uyumakta bulurken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.


Pakistan Büyükelçiliğinden "Pirinç Festivali"

Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde Büyükelçi Yousaf Junaid'in ev sahipliğinde "Pirinç Festivali" düzenlendi.


İstanbul, Hatay ve Kütahya’nın vekil sayısı düştü

Vekil sayısı İstanbul’da 98’den 96’ya, Hatay’da 11’den 10’a, Kütahya’da ise 5’ten 4’e düşerken, Bursa’da 20’den 21’e, Eskişehir’de 6’dan 7’ye, Tunceli ve Bayburt’ta da 1’den 2’ye çıktı. Güncellenen milletvekili sayıları şöyle: “Adana 15, Adıyaman 5, Afyonkarahisar 6, Ağrı 4, Amasya 3, Ankara 36, Antalya 17, Artvin 2, Aydın 8, Balıkesir 9, Bilecik 2, Bingöl 3, Bitlis 3, Bolu 3, Burdur 3, Bursa 21, Çanakkale 4, Çankırı 2, Çorum 4, Denizli 7,...


Bir haftada 568 kişi öldü! Pakistan’ı sıcak çarptı

Pakistan’ın güneyinde etkili olan kavurucu sıcaklar nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. 49 derece hissedilen sıcaklar nedeniyle hastanelerde boş yatak kalmadı.


Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH

Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Restorasyonu tamamlanan tarihi Harran Ulu Cami ziyaretçilerle buluşacak

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden Harran Ören Yeri'ndeki Ulu Cami, sona eren restorasyon ve kazı çalışmaları sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Presi kırarlarsa boş alan bulurlar

Güçlü fizikleri ve ön alan baskısıyla rakibi kaosa ve strese sokuyorlar. Türkiye sakin kalmalı. Bu presi kırabilirse arkada boş alan yakalarlar. Kerem Aktüroğlu ve Barış Alper YIlmaz ile sonuca gidebilirler.


Eşini, 'Neden, mini etek giyiyorsun?' diye vurdu! Şoke eden karar

Olay, 2023 Haziran'da Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan 2 çocuk babası Erol G., geçimsizlik nedeniyle çocuklarını alıp, Denizli'deki yakınlarının yanına giden 13 yıllık eşi Büşra G.'yi, "Kızımı ve oğlumu görmek istiyorum" diyerek Bursa'ya çağırdı. Çocukları ve eniştesi İ.E. ile yanına gelen Büşra G.'nin otomobiline binen Erol G., gece kulübünde çalışmakla suçladığı eşine, "Neden, mini etek giyiyorsun? Eniştenin...


Kütahya’da 6 yıldır ibadete kapalı olan Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Kütahya'da zemin kayması sebebiyle 6 yıldır ibadete kapalı olan kentin simgelerinden Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantı düzenlendi.


Harry Potter’ın orijinal kapak resmi rekor fiyata alıcı buldu

Harry Potter kitap serisinin ilk kitabı olan 'Felsefe Taşı'nın ilk baskısı için sulu boyayla yapılmış orijinal kapak resmi ABD'deki bir açık artırmada rekor fiyata satıldı.


Bodrum'da 36 saatlik su kesintisi: İsale hattı patladı

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da ana isale hattında patlama yaşandı, yollar göle döndü. Bölgede onarım çalışması başlatırken, 12 mahallede 36 saatlik su kesintisi yaşanacağı belirtildi.


Ceviz ağacındaki sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 3 kişilik sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi.


Dağ keçileriyle inek sürüsü bir arada

Munzur Dağlarının yaylasında taşların üzerinde tuz yalayan dağ keçileriyle ile otlayan inek sürüsü bir arada objektiflere yansıdı.


Yaz aylarında motosiklet kullanımına ve bakımına dikkat

Erzincan’da uzun yıllardır motosiklet satışı ve tamiri yapan Ali Kilit, yaz aylarında artan motosiklet kullanımına dikkat çekerek sürücüleri düzenli olarak bakımlarını yapmaya davet etti.


Balkondaki kuş kafesini temizlerken aracın üzerine düşerek yaralandı

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde balkonundaki kuş kafesini temizlemek isterken dengesini kaybeden şahıs, aracın üzerine düşerek yaralandı.


Çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor

TED Düzce Koleji yaz okulu başladı. Öğrenciler yaz okulunda hem öğreniyor hem de eğlenerek hoşça vakit geçiriyor.


Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.


Araştırma: Kadın astronotlar uzay uçuşlarına daha dayanıklı

Doğa bilimleri dergisi Nature Communications’ta yayımlanan araştırmayla kadınların uzay stresine erkeklerden daha dayanıklı olduğu görüşü gittikçe güçlendi.


Bafralı kadınların bisiklet merakı

Samsun’un Bafra ilçesinde kadınlara bisiklet sürme eğitimi veriliyor. Haftanın üç günü eğitim alan kadınlar, bisikleti şehir içinde ulaşım amacıyla kullanmak istiyor.


Gece kalkıp karpuz yiyen küçük kız

Gece kalkıp karpuz yiyen küçük kız


Şöhretler Kaldırımı'nda 2025'te yıldız sahibi olacaklar belli oldu!

Şöhretler Kaldırımı'nda 2025 yılında kimlerin onurlandırılacağı açıklandı.


Yaz tatilinde çocuğunuzun kişisel gelişimine katkı sunacak 9 öneri

Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, çocukların öğrenme hallerinin tatilde de devam ettiğini belirterek ve ebeveynlere oldukça önemli görevler düştüğünü söyledi.


Kısa vadeli faizlerde yükseliş! 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu, İşte en yüksek mevduat faizi...

Mevduat faizi ile ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını açıkladı. 100 bin liranın 1 aylık getirisi hesaplandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...


İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikizlerin yüzlerini ilk kez gösterdi! ‘Kocanı klonlamayı nasıl başardın’

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü gösterdi. Çiftin bebekleri babaya ve dede İbrahim Tatlıses'e benzetildi.


Uzungöl'de sıcak hava balonu dönemi

Türkiye'nin en ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl'de sıcak hava balonu turizmi başladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sıcak hava balonlarıyla eşsiz Uzungöl manzarasının keyfini artık havadan da sürebilecek.


Menteşe’de çöp konteynerlerine hassas temizlik

Menteşe Belediyesi, yaz döneminde çöplerden oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe karşı çöp konteynerlerini yıkama ve temizleme işlemine hız verdi.


Depresyonun hafif hali: Distimi

Distimi, hafif seyirli ancak uzun süren bir depresif ruh hali olarak tanımlanır. Genellikle hafif bir depresyon olarak adlandırılsa da, etkileri kişisel ve sosyal yaşam üzerinde derin izler bırakabilir. Distimi, bireyin yaşamını gölgelerken, umutlarını ve hayattan aldığı keyfi sinsi bir şekilde azaltır. Kişi kendini sürekli olarak yorgun, umutsuz ve değersiz hissedebilir. Bu hisler zamanla hayatın her alanına nüfuz ederek kişinin sosyal...


ABD, Biden-Trump tartışmasını bekliyor

ABD'de 5 Kasım'daki seçimde başkan olabilmek için yarışacak Demokrat Partili Başkan Joe Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, bugün yapılacak ilk açık oturumda kozlarını paylaşacak.


Beşiktaş'tan teknik ekibe 2 takviye! İşte o isimler...

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Van Bronckhorst'un ekibine iki yeni ismi dahil etti. Siyah beyazlılar, Anthony McElhone ve Rudolfus Hubertus Hesp'in ekibe dahil olduğunu duyurdu.


Şekerbank'ta hisse devri

Samruk-Kazyna Invest'in Şekerbank'ta sahip olduğu yüzde 12.06 payın İlbak Holding'e devrine ilişkin süreç başlatıldı.


GENÇLİĞE SELAM BABINDA ACI ÇEKMEK RUHUN FİYAKASIDIR deyin isterseniz; İsterseniz; OLACAK OLAN DA OLMUŞTUR a teslim olun /2

3 Sözlüklere göre, Arapça kökenli 'kitap' kelimesinin bir anlamı da; tutturmak/bağlamak/dikmek şeklindedir. Arasına yaprakların yerleştirildiği iki levhayı birbirine bağladığımızda alın size kitap... Bizim inancımıza göre hayat da bir kitaptır. Ve 'kitap' kitap olmaklığı nedeniyle sonlu bir şeydir. Doğum bir levha, ölüm başka bir levha ve bu iki le...


Tunceli’de ağaçlık alanda yangın

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü.


Haliç Metro Köprüsü'nden denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı kurtardı

Haliç Metro Köprüsü üzerinden bilinmeyen bir nedenle denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı. Olay, saat 00.00 sıralarında Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi. Gencin çırpındığını gören tur teknesinin kaptanı tekneyle yardıma koştu. Can simidini denizde çırpınan gence atan kaptan, deniz polisinin de yardımıyla genci tekneye aldı. Tekneyle karaya çıkarılan genç, sahilde bekleyen ambulansa alınarak tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Dünyaca ünlü sahilden günlük 60 ton atık toplanıyor

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde "Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular" projesi çerçevesinde sahil ve deniz dibi temizliği yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, hafta sonu Konyaaltı sahilinden günlük 60 ton atık toplandığını ve bunların büyük kısmının tek kullanımlık plastikler olduğunu belirtti.


MasterChef Mehmet Şef'ten kopan parmağına dair itiraf! 'Askerlik şubesinde ellerimi sakladım!'

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Şef (Mehmet Yalçınkaya) kopan parmaklarıyla ilgili ilk kez konuştu. İzleyicilerinin yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gösterdiği programda Mehmet Şef'in eli gündem oldu. Sert tavırları, eğlenceli anları, babacan tavırlarıyla ilgi gören Mehmet Şef'in başına gelenler herkesi duygulandırdı. Yarışma süresince sol elini hiç göstermeyen Mehmet Şef ile ilgili gizemli sır ortaya çıktı. Sol elini gizleme...


Bir balın Anzer Balı olup olmadığı artık yayladaki çiçeklerin listesi ile değil referanslı kovan ile belirlenecek

Rize'nin coğrafi işaretli ürünü olmakla beraber büyük bir marka değeri de olan ünü ülke sınırlarını aşmış Anzer Balı'nda bir balın Anzer Balı olup olmadığı artık yayladaki çiçeklerin listesi ile değil referanslı kovan ile belirlenecek. Anzer Yaylası'na kurulan referans kovanları yeni bir dönemi başlatacak.


ÇATALCA İCRA DAİRESİ

ÇATALCA İCRA DAİRESİ Ouml;rnek No:55* T.C.Ccedil;ATALCAİCRA DAİRESİ 2020/225 TLMT. TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI Bir borccedil;tan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa ccedil;ıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı gouml;rsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı accedil;ıklamalaraesatis.uyap.gov.tra...


Yaz lezzetleri, kavurucu sıcakla kışa taşınıyor

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te kışın tüketilmek üzere biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, 40 dereceyi aşan kavurucu sıcaklarda hazırlanıyor. Kentin yüksek tepelerine getirilen sebzeler, sürekli güneş alması için güney yönüne bakan ahşap askılarda kurumaya bırakılıyor.