SATüRN RETROSUNDA DOğANLAR 3 şEYI çOK IYI BILIR! ASTROLOG MINE ÖLMEZ: KARMANıN LORDU DEDI, 4 BURç IçIN HAKK ETTIğINI BULMA ZAMANı GELDI

Satürn karmanın lordudur. Zamanın efendisi olarak bilinir ve bize sabrı öğreten gezegendir. 29 Haziran 2024 Satürn retrosuna hazırsanız hayatınız kökten değişiyor. Ne ekersen onu biçersin sözünün gereklerini yerine getirme zamanının geldiğine Satürn işaret eder. Böyle diyor Astrolog Mine Ölmez, Satürn retrosu hakkında. Peki Satürn retrosu burçları nasıl etkiler? Gelin ünlü astroloğun Retronun 12 burca etkisini açıkladığı bilgilere bakalım.

Gökyüzü 29 Haziran'da başlayacak Satürn retrosuna hazırlanıyor. Aynı noktaya 29 yıl 4 ay sonra gelecek Satürn devreye girdiği zaman hiçbir şey kısa zamanda olup bitmez. Ünlü astrolog Mine Ölmez, 29 Haziran Satürn retrosunun burçlara etkisini yazdı.

ASTROLOG MİNE ÖLMEZ SATÜRN RETROSUNU YAZDI:

"Saturn ve retrosu hakkında;

“Unutmayın ki Dünya planında kendinizi bulmanız ve geliştirmeniz maddi konforun da , sizi neşelendiren şeylerin de üzerindedir. ” Bu yüzden bazen bir rüyanın en tatlı yerinde uyandırılırız,rüyaların çekiciliğine kapılıp hayalle avunmak mı? Yoksa kestirmeden öğrenip sağlam bir hayat planı yapmak mı? Şüphesiz tatlı olan gerçek değil,gerçek olan da tatlı gelmiyor ancak! Uzun vadede gerçek olana tutunanlar hep “ İyi ki erken uyanmışım” diyor."

"Saturn karmanın lordu! “Ne ekersen onu biçersin” sözünün gereklerini yerine getirme zamanının geldiğine Saturn işaret eder. Doğrusu nedir? Gezegenler hayatımızı mahveder ya da şans getirir mi? Gezegenler kader planında olacaklara işaret eden göstergeler midir? Yapan da yaptıran da Sistemin Yaratıcısı O büyük akıldır,gezegenler ise o aklın sisteminin işaretçileridir. Saturn devreye girdiği vakit hiçbir şey kısa zamanda olup bitmez!"

"Saturn bir daha aynı yere yaklaşık 29 yıl 4 ay sonra gelir. Yavaş yavaş öğrenir ağır ağır pişer ve hesap verirsin. Bu yüzdendir ki insanın en zor zamanı 28/30 yaş arası olan dönemdir. Hayatı sorgularsın,acılar çekersin,var olma mücadelesi verirsin,ben kimim ve burada ne iş yapacağım? Sorusuna cevaplar ararsın. Dar bir boğazdan geçer sıkışır ve daralırsın. Bunun gibi 3.5 /7/14/21/28/36/42(uranüs ve saturn saturn karşıtlığı) 43,49/58 yaşlar da (58’den 60’a kadar) bir hayli zordur. İnsan Saturn kavuşum,kare,karşıt derken olgunlaşır,öğrenir,yıpranır ,büyür ama nasıl büyür gel sen bir de kendine sor…"

"Retrosu da kısa sürmez. Ancak bir dış gezegen olduğu için etkilerini Merkür retrosu gibi hissetmezsiniz. Yavaş ve ağır biçimde öğrete öğrete gider. Kendi temsil ettiği konularla ilgili sorunlar çıkarır,özellikle hayatımızda temel&kök diyeceğimiz baba,dede,atalarımızla,ailemizdeki ihtiyarlar ve köklerimizle ilgili harekete geçmemizi gerektiren durumlar olabilir. Hayatımızda disiplinsiz ve sorumsuz davrandığımız konularla yüzleşiriz. Neden sorumsuz olmamamız gerektiğini öğreniriz. Neden zamanı doğru kullanmak zorunda olduğumuzu anlarız."

"Ancak Saturn retroları hiçbir şey yapma otur retroları değildir. 4.5 /5 ay süren bir retroda nasıl bir şey yapmadan bekleyeceksiniz? Gökte en mükemmel zaman diye bir şey yok ki! Zaten retrolu süreçler bir şekilde hep var. Ama mümkünse çok sağlam olduğundan emin değilsen büyük bir düzen kurma konusunu iyi düşün. İnşaat başlatmak,köklü değişiklikler için daha akıllıca hareket et."

"Astroloji’de Güneş babayı temsil ediyor ancak özellikle gece haritalarında Saturn de baba için bakılan bir gösterge ama size muazzam bir bilgi, Saturn dedeniz,hayatınızın köklerini temsil eden aile büyükleriniz ve onların yarattıkları karmalarla çok ilgili."

"Saturn retrosunda doğdum beni olumlu mu etkiler?

Bunu bilemezsin!

Saturn karmadır geçmişinden ne getirdiysen onu biçecek,hangi dersleri öğrenmen gerekiyorsa onları öğreneceksin. Eğer hak edişlerin varsa alacak,ödemen gereken bedeller varsa ödeyeceksin."

SATÜRN RETROSUNDAN EN ÇOK KİM ETKİLENİR?

En çok kim etkilenir?

Saturn retrosunda doğanlar el altından sınavdadır. Daha iyi davranmak düşünceli ve disiplinli olmak zorundadır. Saturn’ü balık burcunda ve retro olanlar daha kuvvetli bir sınavdadır alacağı da varsa hayattan onu alacaktır. Yükselen balıklar,Güneş balıklar,Saturn balıklar da bu geçişte içsel bir öğrenme sürecine girerler olgunlaşır,ders alır ve öğrenirler. Hemen en kötüsünü düşünmeyin sorumluluk sahibi olmayı öğreniyorsunuz. Öz disiplin geliştireceksiniz.

"Ve hepimiz. Burcumuz,yaşımız fark etmeksizin son nefesimize kadar öğrenciyiz,son nefeste de ölmeyi öğreneceğiz. Bizler öğretmen olsak bile öğrenciliğimiz hiç bitmeyen öğretmenler olacağız. En iyi olan da budur. Sadece Saturn hangi burçtan geçerse o burcun mensuplarını (Güneş yükselen Saturn özellikle o burçtaysa) biraz daha fazla eğitir. Ay da buna duyguların eğitimi ve annelik etme becerilerimiz ya da annemizle ilgili sorumluluklarımız,ailevi meseleler üzerinden dahil olur. Saturn örter kapatır küçültür kısar idareli kullandırır azaltır disipline eder azla yetinmeyi öğretir. Zaman disiplin ve sorumluluk üçlüsünü kafamıza kazıya kazıya anlatır. Bu yüzdendir ki saturn hayatımıza evlilik iş ve evlat getiren özelliğe de sahiptir. İçinde emek olan her şeyde Saturn etkisi vardır."

SATÜRN RETROSUNUN BURÇLARA ETKİLERİ

Koç

Arkadaşlıklarınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirmenin zamanı geldi. Bu Retro en çok hak edişlerinizi alacağınız zaman olabilir. Hedefe odaklanın.

Boğa

Kariyer ile ilgili geçmişte biriktirdiklerinizi şimdi ortaya dökme zamanı geldi. Satürn, size ektiğinizi biçme fırsatıyla geliyor. Yeni planlamalar, başladığınız projelerde son noktayı koyma gibi eylemler için tam zamanı.

İkizler

Dışa olan bağlığınızı gözden geçirin. Eğitimle ilgili gecikmeler yaşadınız ve bunu yeniden planlayın. Satürn retrosu bir yandan eksikleri tamamlama zamanıdır.

Gizli kalmış meseleler açığa çıkabilir. Duygusal dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Dengeyi koruyun. Bağımlı olmayı seçmeyin. Özellikle şu zamanlarda eski defterleri açmaktan uzak durun.

Başak

Sorumluluk almak artık size yük olmaktan başka bir şey getirmiyor. Evet, gerektiği zaman elinizi taşın altına koyun ancak önemli kararlar alma zamanlarında çevrenizin de desteğini almaktan çekinmeyin.

Terazi

Aşk hayatıyla ilgili kalıcı kararlar almanın eşiğindesin. Ödemen gereken bedelleri ödedin ve şimdi havalar uçma zamanı geldi.

Akrep

Ailevi problemleri çözmenin zor olduğu günler yaşıyorsun. Bu Retro zamanlarında bunları ertelemek en doğru karar olacaktır.

Yay

Güçlü duruşunuz artık sizi yoruyor. Ayaklarınızın üzerinde durayım derken çevrenize, ilişkilerinize ve en yakınlarınıza olan ihtiyacınızı görmezden geliyorsunuz.

Oğlak

Finansal olarak zor günler geçiriyorsun. Uzun vadeli planlar yapmak yerine güvenliği ön plana al.

Kova

Kendinizi sorgulamaktan vazgeçin.

Balık

Ruh sağlığınızı uzun zamandır görmezden geliyorsunuz. Huzuru ve dengeyi bulmak için aradığınız şey yine içinizde.

2024-06-27T07:42:59Z dg43tfdfdgfd