SEREN SERENGIL EVININ KAPıLARıNı ILK KEZ AçTı! BEş KATLı VILLA VE çIFT KATLı KöPEK EVI DIKKAT çEKTI

Kanal D'nin, sunuculuğunu Evrim Akın'ın yaptığı ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor. Evrim Akın bu hafta, açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil'in beş katlı villasına gitti.

Kanal D'nin, sunuculuğunu Evrim Akın'ın yaptığı ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi'nin bu haftaki konuğu Seren Serengil oldu

Evrim Akın bu hafta, 90’lı yıllardaki assolistliği, doğallığı, dobralığı ve magazin dünyasına damga vuran açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı ve yorumcu Seren Serengil’in beş yıllık hayat arkadaşı Mustafa Tohma ile yaşadığı evinin kapısını çaldı.

İLK KEZ EVİNİN KAPILARINI AÇTI

Olay yaratan açıklamaları, sosyal medya paylaşımları, magazin gündemine damga vuran yorumculuğuyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı ve yorumcu Seren Serengil, merak edilen beş katlı villasının kapılarını ilk kez “Evrim Akın ile Ev Gezmesi”ne açtı.

TASARIMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Modern ve klasik çizgiler taşıyan evini gözler önüne seren Seren Serengil, evini kendi zevkiyle tasarladığını dile getirdi. Beş katlı villanın dizaynı dikkat çekti.

KÖPEKLERİNE EV YAPTIRDI

Birçok evcil hayvanı olan Serengil, bahçesine köpekleri için özel olarak yaptırdığı evleri de gösterdi. Çift katlı bir köpek evi yaptıran ünlü isim, üst kat 'kışlık' alt kat 'yazlık' çünkü üst taraf yazın çok güneş alıyor dedi.

MAĞAZA VİTRİNLERİNE TAŞ ÇIKARTTI

Kendi programı dışında başka programlara çıkmadığını belirten Seren Serengil, Evrim Akın ile keyifli dakikalar geçirdi. Doğa ile iç içe olan yeşillere bürünmüş evinde Serengil'in özellikle giyinme odası ve ayakkabı dolabı dikkat çekti. Gardrobunu cam olarak tercih eden isim bir tarafa kıyafetlerini bir tarafa ayakkabılarını dizmiş. Ünlü ismin bir ayakkabı çeşidinin tüm renklerini aldığı da gözlerden kaçmadı. Birçok leopar ürünü olduğu görünen Serengil konuyla ilgili 'Leopar denildiğinde Seren Serengil biliyorsun' dedi.

SEVGİLİSİNDEN ZİYAFET!

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohman, Evrim Akın ile Serengil ev gezmesi yaparken, mükellef bir sofra hazırladı. Mezeler, salatalar, dürümlerle şık bir masa kuran Tohman, tüm ürünleri kendisi yaptığını söyledi.

2024-06-23T13:54:12Z dg43tfdfdgfd