Müzik Video

Trending:


Mezun olduğunuzda maaş beklentiniz nedir?

Mezun olan her öğrencinin en büyük hayali iyi bir maaş ve sevdiği işi yapabilmekti. Ensonhaber muhabirleri İstanbul sokaklarında gençlere bu hayallerini sordu.


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


Çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren üniversite temizlik malzemesi üretiyor

Yerleşkesindeki kullanılmayan çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren Iğdır Üniversitesi, ekimden elde edilen bitkiyle temizlik ürünleri üretiyor.


(Düzeltme) Ümraniye’de pastanede tuvalet kavgası: Bıçakla saldırdı

Ümraniye'de bir pastane sahibi ile pastanenin tuvaletini kullanmak isteyen şahıs arasında kavga çıktı. Pastane sahibinin kardeşi müşteriyi bıçakladı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Yüzünde bir anda ortaya çıktı: Başta sivilce sandılar ama bu yumruların sebebine doktorlar bile şaşırdı!

Güzellik standartları sosyal medyanın da desteğiyle artık arşa çıktı. Ancak bu birçok kişiyi de görünür kılmaya yetti. Bazı kuralların yerle bir olması onları daha iyi görmemizi sağladı. Bu örneklerden birisi de Libby Huffer oldu. Yüzündeki değişimle herkese ne kadar güzel olduğunu kanıtlamış durumda.


Karısını dövüyordu, o esnada bir babayiğit yetişip haddini bildirdi

Diyarbakır'da karısını gündüz vakti sokak ortasında yumruklayan adam, yoldan geçen başka biri tarafında atılan yumruk darbesiyle yere yığıldı. O anlar güvenlik kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Kendi kopyanızla sohbet etmek mümkün olacak

Bu projeyle artık yalnız kalmayacak, ünlülerle, YouTuber’larla ve hatta kendi kopyanızla sohbet edebileceksiniz.


Sertab Erener sevenlerini korkuttu

Sertap Erener büyüleyici sesinin yanı sıra tıp ve güzellik dünyasındaki son gelişmeleri takip etmesiyle tanınıyor. Daha önce yaptığı bir açıklamada Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini söyleyen Sertap Erener mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekmiş ve yeni görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Erener şimdi ise bir aydır sağlık sorunlarıyla uğraştığını açıkladı.


11 aylık Pera bebeğin kahreden ölümü! Evde annesiyle oynarken yorgun mermi başına isabet etti

Olay, dün saat 14.00 sıralarında, Söke ilçesi Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi'nde meydana geldi. Evde annesi Buse Palabıyık ile birlikte oyun oynayan 11 aylık Pera Palabıyık'a, yoldan geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi isabet etti. Mermi, evlerinin tavanından sekip Pera bebeğin başına isabet etti. Kanlar içinde kalan bebek, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buse-Ahmet Palabıyık çiftinin tek...


İTO verileri: İstanbul'da fiyatı en çok artan ürün belli oldu

İTO verilerine göre, İstanbul'da fiyatı en çok artan ürün yüzde 56,64 ile limon oldu. Taze fasulye ise yüzde 20,84'e gerileyerek fiyatı en çok azalan ürün oldu. Haziran ayında İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün limon; en çok azalan ürün ise taze fasulye oldu. İstanbul Ticaret Odası (İTO), geçen Haziran ayında İstanbul’da perakende fiyatı en fazla...


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Uygun fiyatlı Vision Pro modeli tek başına çalışamayacak

Apple Vision Pro’nun daha düşük maliyetli bir versiyonu geliyor. Ama bu versiyonu kullanabilmek için bir iPhone ya da Mac’e bağlamanız gerekecek.


Clear Cut Fragman


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Havuç sertleştiren bu taktiği manavlar sır gibi saklıyor; İşin sırrı patates ve buzlu su

Pazardan aldığınız havuçlar kısa bir süre sonra yumuşak hale gelir. Manavlar bu işe kesin çözüm bulsa da bu sırrı müşterilerden saklıyor. İşte yumuşayan havuçları taş gibi yapan tüyo.


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


Darıca’da ekipler mahallelerde köşe bucak temizlik yapıyor

Darıca Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip, her hafta farklı bir mahallede kapsamlı bir temizlik ve bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Cadde ve sokakları yıkayıp süpüren ekipler boş arsaları temizlerken, parklarda da bakım onarım çalışması yapıyor.


Binde bir görülen 'Brugada sendromu', 17 yılda 150 kez kalbini durdurdu! 'Bir günde 12 şok aldığımı hatırlıyorum'

Ciddi ritim bozukluğuna yol açarak kalbi aniden durduran "Brugada sendromu" nedeniyle "şoklu kalp piliyle" yaşayan ve 17 yılda 150 kez kalbi duran 37 yaşındaki Alper Ayaz, "radyofrekans ablasyon" tedavisiyle kalbinin düzensiz çalışmasından ve sıklıkla elektroşok etkisine maruz kalmaktan kurtuldu. Ayaz, "Bazen ritim düzene girmediğinde kalp çıldırırcasına atıyor, pil hemen devreye giriyor. Bir günde 12 şok aldığımı hatırlıyorum. Sonrasında acile...


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Murat Göğebakan filminde yanlış yaptık

“Kalbim Yaralı” filminde merhum sanatçı Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç, projeyle ilgili dikkat çekici bir itirafta bulundu.


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Bejegyezték az első meleg élettársi kapcsolatot Lettországban

Az első "fecskék"


‘Tiktok Beyni' odaklanma ve dikkat süresini kısaltıyor olabilir

Sosyal medyanın günlük yaşam üzerindeki etkisi her geçen gün artarken, ‘TikTok Beyni’ olarak adlandırılan yeni bir kavram gündeme geldi. Özellikle gençlerde gözlemlenen dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemlerini tanımlamak için kullanılan TikTok Beyni kavramıyla ilgili konuşan Nöroloji Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan, “Sürekli kısa videolar izlemek, beynin hızlı bilgi akışına alışmasına neden oluyor. Bu durum, derinlemesine düşünme ve uzun süreli...


Ankara Kuaförler Salı Günü Kapalı Olacak

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeleri ve Manikürcüler Esnaf Odası, Ticaret Bakanlığı'nın genelgesi üzerine Ankara Valiliği'nin berber, güzellik salonu ve kuaförlerin salı günü kapalı olması yönünde aldığı kararı Başkent'teki esnafa bildirdi.


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


Galaxy Z Flip6 öncüllerinden daha pahalı olacak

Yeni Galaxy Z modellerinin çıkışına daha birkaç hafta olsa da şimdiden bu telefonlara dair pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Şu ana kadar gelen bilgilere bakılırsa Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 öncüllerinden daha pahalı olacak.


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


iQOO 13’ün ekran özellikleri ortaya çıktı

Yeni nesil Snapdargon 8 Gen 4 yonga setini kullanacak ilk telefonlardan biri olacak iQOO 13’ün çıkışına daha birkaç ay olsa da daha şimdiden telefonun teknik özelliklerine dair ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı.


Kapsül hapların doldurulma yöntemi

Kapsül hapların doldurulma yöntemi


Yolu kapatan konvoydaki gelin arabası zikzak çizerek ilerledi

Karabük'te düğün konvoyunda yer alan gelin arabası, 3 şeritli yolu kapatarak zikzak çizerek ilerledi. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. Başka bir düğün konvoyu ise yolun iki şeridini trafiğe kapattı.


Bu belirtilere dikkat! İzmir'de acil servisler alarm veriyor

Tatillerini tamamlayan vatandaşlar dönüş yoluna geçerken, turizm merkezlerindeki yoğunluk da hastane ve acil servislere kaydı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Efe Kanter, tatil yapacak olan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. SICAK HAVALARDA ÇEŞİTLİ SEMPTOMLARLA KARŞILAŞILIYOR Hava sıcaklıklarının bu dönem çok yüksek olduğunu ve bu kapsamda hastalarda da sıvı kaybına bağlı çok fazla semptom gördüklerini söyleyen Uzm. Dr....


Yavrularını yiyen kargaya hayatının şokunu yaşatan şahinin görüntüleri izlenme rekoru kırdı

Ağaç içine sakladığı yavrularını koruyup kollayan anne şahin, avlanmak için çıktığı sırada karga yavrulardan bazılarını yedi. O anlarda şahinin intikamı ise işte böyle görüntülendi. https://haberglobal.com.tr/gundem/yavrularini-yiyen-kargaya-hayatinin-sokunu-yasatan-sahinin-goruntuleri-izlenme-rekoru-kirdi-357526


İhanet yuvasını yıkmıştı... Güzel oyuncu kaçamakta yakalandı... Sonra da soluğu gece kulübünde aldı

Çok değil daha geçen yaz magazinle hiç ilgilenmeyenler bile onun uğradığı ihaneti konuşuyordu... Doğurup büyüttüğü iki çocuğuna rağmen, çok sevdiği kocası onu genç bir kadınla aldatmıştı. Üstelik o, bu durumu aylar sonra fark etti. Yine uzun bir süre kocasını affedip affetmemeyi düşündü. Sonunda da bir zamanlar nice hevesle kurulan o yuva dağılıp gitti.


İstanbul’da limonun tanesi 10 TL’ye dayandı, Ağustos’tan itibaren gerileme bekleniyor

İstanbul'da limon fiyatlarındaki artış dikkat çeker boyuta geldi. Fiyat artış listelerinde ilk sırada yer alan limonun tane fiyatı 10 liraya ulaştı. Hal esnafı fiyatlarda gerilemenin Ağustos ortasından sonra yaşanacağını tahmin ediyor.


Kızını kurtarmak için kendini siper edince can vermiş! Damat vahşetinde dehşete düşüren ayrıntılar... 'Katliamdan önce böyle bağırmış!

Bolu'da 2 çocuğunun annesi, 16 yıllık eşi Meltem Zengin (35) ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i (63) bıçaklayarak öldürüp, araya giren kayınvalidesi Emine Doğanyiğit'i yaralayan Serkan Zengin (36) hakkında 1'i ağırlaştırılmış olmak üzere 2 kez müebbet ile 3 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, ifadesine yer verilen Emine Doğanyiğit, "Birkaç kere Meltem'e bıçağı soktu. Serkan, kızımı bıçakladığı sırada eşim kendini siper edip, kızıma...


Zeynep Bastık, ünlü ismin oğluyla çılgınlar gibi oynadı! Sevgilisinin bakışlarına dikkat

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisinin bakışları da dikkat çekti.


The Beast Within Fragman


Altın fiyatlarında son durum... Gram altın ne kadar oldu?

Altının gramı 2 bin 445 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 4 bin 40 liradan, cumhuriyet altını 16 bin 80 liradan satılıyor.


Mahalle kahvehanesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


Kediyi 4.kattan attı! 3 yıl hapsi istendi

Kediyi 4.kattan attı! 3 yıl hapsi istendi Küçükçekmecede "Şirine" isimli kediyi tekmeleyip dördüncü kattan atarak yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sanık Elanur P.nin 3 yıla kadar hapsi istendi. AAda yer alan habere göre Küçükçekmece 23. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya kedinin sahibi müşteki Fatma Aydın ile taraf avukatları ve İstanbul B...


Tanzanya'da yaban hayatı

Tanzanya’nın önde gelen safari merkezlerinden Mikumi Milli Parkı, ülkedeki en büyük dördüncü doğal yaşam alanlarından biri olma özelliği taşıyor.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


Gümüşhane'de anne ayı ve yavruları insanların yanına geldi

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Söğütağıl köyünde evlerin önüne kadar gelen anne ayı ve 2 yavrusu, köpeklere aldırış etmeden yiyecek aradı. https://haberglobal.com.tr/gundem/gumushanede-anne-ayi-ve-yavrulari-insanlarin-yanina-geldi-357508


Customs Frontline Fragman