YENGEç BURCUNDA YENI AY! ASTROLOG DINçER GüNER: DEDIKODUYA KURBAN ETMEYIN, DEDI 3 BURç IçIN SıRRı VERDI! 1-7 TEMMUZ HAFTALıK BURç YORUMLARı

1-7 Temmuz 2024 haftalık burç yorumlarını paylaşan Astrolog Dinçer Güner, bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay'ın Yengeç burcunda olacağını belirtti. 12 burç için yeni ayın etkilerini yazan Dinçer Güner, 3 burç için de sır dolu bir ifade verdi. İşte yeni haftada Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bu hafta astrolojik olaylar bizi nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Dinçer Güner 1-7 Temmuz 2024 haftalık burç yorumlarını yaparken Yengeç burcundaki Yeni aya dikkat çekti. Gelin birlikte bu hafta burçlarda neler var bakalım.

Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile; ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapma zamanı gelmiş olabilir. Belki de evde yenilikler yapma, taşınma ya da ailevi ilişkileri güçlendirme gibi konular gündeme gelebilir. Satürn etkisi ile duygusal ve ruhsal alanlarda daha fazla disiplin ve sorumluluk getirecek. Bu dönemde, duygusal ve ruhsal açıdan kendini daha yapılandırılmış hissedebilir ve sorumluluklarını daha kolay yönetebilirsin. Ev ve aile konularında attığın adımların sağlam temellere oturduğunu ve uzun vadede istikrar getireceğini görebilirsin. Aynı zamanda ruhsal büyüme ve olgunlaşma sürecine girebilirsin. Meditasyon, ruhsal çalışmalar veya kişisel gelişimle ilgili konulara yönelerek kendini daha iyi tanıyabilir, kendini keşfettiğin bir süreç olabilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla sorumluluk alabilirsin. Evde huzur ve düzen arayışı ön planda olabilir. Duygusal yaralarını iyileştirmek, geçmişten gelen duygusal yüklerden arınmak ve daha sağlıklı duygusal sınırlar çizmek için fırsatlar bulabilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile iletişim, eğitim ve kısa yolculuklar gibi konular ön plana çıkabilir. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapma fırsatları sunabilir. Belki de yeni bir kursa başlamak, yazılı veya sözlü iletişimle ilgili projelere adım atmak ya da yakın çevreyle ilişkileri güçlendirmek gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle uzun vadeli planlar yapma ve bu planları hayata geçirme konusunda daha ciddi ve sorumlu davranabilirsin. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler de bu dönemde güçlenebilir. Onlarla daha fazla vakit geçirme, destek alma veya verme fırsatları doğabilir. Ayrıca, iletişim becerilerini geliştirmek, yazılı veya sözlü ifade yeteneklerini artırmak için de uygun bir zaman dilimi olabilir. Kısa yolculuklar veya geziler planlamak için de uygun. Yeni yerler keşfetmek, farklı kültürler hakkında bilgi edinmek veya kısa süreli kaçamaklar yapmak iyi gelebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile maddi kaynaklarını artırmak, gelirlerini yeniden değerlendirmek ve finansal konularda yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar doğabilir. Maddi güvenliğini sağlamak adına yeni bir bütçe planı yapma, ek gelir kaynakları yaratma veya yatırım yapma gibi konuları gündeme getirebilir. Özellikle maddi konularda daha ciddi ve planlı olma ihtiyacı hissedebilirsin. Harcamalarını kontrol altına almak, borçları yapılandırmak veya tasarruf planları yapmak için bu dönemi değerlendirebilirsin. Maddi güvenliğin yanı sıra, duygusal ve manevi değerlerine de önem vermen gereken bir süreçtesin. Kişisel yeteneklerini ve becerilerini keşfetmek ve bunları maddi kazanca dönüştürmek için fırsatlar bulabilirsin. Bu dönem iş ve kariyer alanında da olumlu gelişmeler getirebilir. Yeni iş fırsatları, terfi veya iş yerinde sorumlulukların artması gibi durumlar gündeme gelebilir. Özellikle uzun vadeli projelerde veya iş yerindeki görevlerinde daha fazla disiplin ve kararlılık göstererek başarı elde edebilirsin. Yeni iş koşulları da gündeme gelebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile kendini yeniden keşfetme, kişisel gelişim ve genel olarak hayatına yeni bir yön verme fırsatları bulabilirsin. Bu dönemde kendinle ilgili yeni başlangıçlar yapma, görünüşünü yenileme veya yeni bir yaşam tarzı benimseme gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle kişisel gelişim ve eğitim konularında daha ciddi yaklaşabilirsin. Bu süreçte yurt dışı, yabancılar, hukuki konularla ilgili sorumlulukların artabilir. Bu konularda hayatına bir çeki düzen vermen gerekebilir. Belki de bu konularda yeni hedefler belirleyebilir veya eski hedeflerin üstünden yeniden geçmen gerekebilir. Ya da hayata geliş amacını derin bir yerden sorgulayabilir ve faydalı işler ve adımlar atmak için harekete geçebilirsin. Yurt dışında yaşamak, yurt dışında eğitim veya çalışmak adına belki de resmi- somut adımlar atabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile içsel dünyanı keşfetme, ruhsal gelişim ve bilinçaltıyla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni Ay, bilinçaltını ve gizli kalan duygularını aydınlatma zamanı olduğunu işaret ediyor. Belki de meditasyon, yoga veya terapi gibi yöntemlerle iç dünyanı keşfetme ihtiyacı hissedebilirsin. Gizli kalmış veya bastırılmış duygularını açığa çıkarma ve geçmişten gelen duygusal yükleri bırakma zamanı olabilir. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, eski yaraları iyileştirmek ve duygusal olarak özgürleşmek için bu dönem çok uygun. Ortak finansal kaynakların, yatırımların veya miras gibi konuların önem kazanabilir. Bu dönemde ortaklaşa finansal sorumluluklarını yönetmek, borçları yapılandırmak veya yatırım planları yapmak için uygun bir zaman olabilir. Yalnız arkandan iş çevirenlerde olabilir, dikkatli olmanda fayda var. Çokça dedikodular kulağına çalınabilir ama sana bir zararı olmaz.

Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile sosyal çevre, arkadaşlıklar ve gelecek hedeflerin üzerinde yoğunlaşabilirsin. Sosyal hayatında yeni başlangıçlar yapma zamanı olduğunu işaret ediyor. Belki de yeni arkadaşlar edinmek, sosyal çevreni genişletmek veya gelecek hedeflerine ulaşmak için yeni planlar yapmak gibi konular gündeme gelebilir. Bu dönemde uzun vadeli ilişkiler kurma ve mevcut ilişkilerini sağlam temellere oturtma isteği artabilir. Evlilik, iş ortaklıkları veya diğer önemli ilişkilerde sorumlulukların artması ve bu sorumlulukları daha ciddiyetle ele alman gerekebilir. Yeni iş birlikleri, ortaklıkların temeli atılabilir. Ayrıca bekarsan ve yeni ciddi bir ilişkinin sorumluluğuna hazırsan bu yeni ay sana bunu da getirebilir. Sosyal projelere katılmak, grup çalışmalarında yer almak için harika bir dönem. Gelecek hedeflerin ve ideallerin üzerinde de yoğunlaşarak, bu alanlarda yeni adımlar atabilir ve uzun vadeli planlar yapabilirsin. Sosyal çevrenden alacağın destek, bu hedeflere ulaşmanda sana yardımcı olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile kariyerinde yeni başlangıçlar yapma, iş hayatında yenilikler getirme ve sağlık konularına daha fazla odaklanma zamanı olabilir. Kariyer hedeflerine odaklanma ve profesyonel yaşamında ilerleme kaydetme fırsatlarını işaret ediyor. Belki de yeni bir iş fırsatı, terfi veya iş yerinde sorumluluklarının artması gibi konular gündeme gelebilir. İş ve sağlık konularında daha ciddi ve sorumlu davranma ihtiyacı hissedebilirsin. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları geliştirmek, beslenme ve egzersiz programlarına sadık kalmak ve genel sağlık durumuna özen göstermek için uygun bir zaman. Belki de bir rahatsızlık için tedavi ile karşılaşabilirsin. İş yerindeki görevlerini daha iyi organize edebilir, verimliliğini artırabilir ve profesyonel hedeflerine ulaşmak için daha sistemli çalışabilirsin. İş hayatında daha fazla sorumluluk alabileceğin ve bu sorumlulukları başarıyla yerine getirebileceğin bir zaman dilimi olacak. İş arkadaşlarınla daha uyumlu çalışabilir, ekip çalışmalarında liderlik rolü üstlenebilir veya projelerde önemli katkılarda bulunabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile kişisel zevklerin, romantik ilişkilerin ve yaratıcı projelerin üzerinde önemli ve olumlu etkiler hissedebilirsin. Yaratıcılığını ön plana çıkarma, hobilerine daha fazla zaman ayırma ve romantik ilişkilerde yeni başlangıçlar yapma zamanı olduğunu gösteriyor. Belki de yeni bir hobi edinmek, yaratıcı projelere başlamak veya aşk hayatında yeni bir sayfa açmak gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işlerde mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsin. Uzun vadeli seyahatler gündeme gelebilir, deniz aşırı yolculuklara çıkabilirsin. Bu dönemde, yaratıcılığını yapılandırmak, sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve bunları somut projelere dönüştürmek için fırsatlar bulabilirsin. Çocuklarla ilgili konular da bu dönemde önem kazanabilir. Belki de çocuk sahibi olma, çocuklarınla daha fazla vakit geçirme veya onların eğitim ve gelişimiyle ilgilenme gibi konular gündeme gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile finansal konular, ortak kaynaklar ve derin duygusal dönüşüm alanında önemli ve olumlu etkiler taşıyor. Ortaklaşa finansal kaynaklar, borçlar, miraslar ve duygusal dönüşüm üzerinde yoğunlaşabilirsin. Belki de ortaklaşa finansal projelere adım atma, borçları yapılandırma veya miras konularını ele alma gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle maddi konularda daha ciddi ve planlı olma ihtiyacı hissedebilirsin. Borçlarını yapılandırmak, yatırımlarını gözden geçirmek ve finansal güvenliğini sağlamak için bu dönemi değerlendirebilirsin

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile ilişkiler, ortaklıklar ve iletişim alanlarında önemli ve olumlu etkiler taşıyor. Bu dönemde özellikle ikili ilişkiler, iş ortaklıkları ve yakın çevre ile iletişim üzerinde yoğunlaşabilirsin. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapma zamanı olduğunu işaret ediyor. Belki de yeni bir ilişkiye başlama, mevcut ilişkileri güçlendirme veya iş ortaklıkları kurma gibi konular gündeme gelebilir. İletişim, eğitim ve yakın çevre ilişkilerini destekleyerek disiplin ve kararlılık kazandıracak. Özellikle iletişim konularında daha ciddi ve sorumlu olma ihtiyacı hissedebilirsin. Yeni projeler geliştirebilir, yeni eğitimlere katılabilirsin. İkili ilişkiler ve ortaklıklar bu dönemde büyük önem taşıyacak. İlişkilerinde daha ciddi ve kararlı olma, uzun vadeli bir ilişki için sağlam temeller atma zamanı olabilir. Yeni iş ortaklıkları kurma veya mevcut ortaklıkları güçlendirme fırsatları da gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile iş, sağlık ve günlük rutinler üzerinde önemli ve olumlu etkiler taşıyor. Bu dönemde, özellikle iş hayatın, sağlık ve günlük alışkanlıkların üzerine odaklanabilirsin. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapma zamanı olduğunu işaret ediyor. Belki de yeni bir iş projesine başlama, sağlıkla ilgili yeni bir düzen kurma veya günlük rutinlerini gözden geçirme gibi konular gündeme gelebilir. Maddi kaynaklar, gelirler ve kişisel değerler konusunda disiplin ve kararlılık kazandıracak. Özellikle finansal konularda daha ciddi ve sorumlu olma ihtiyacı hissedebilirsin. Bu dönemde, maddi güvenliğini sağlamak, gelirlerini artırmak ve harcamalarını kontrol altına almak için fırsatlar bulabilirsin. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları geliştirmek, beslenme ve egzersiz programlarına sadık kalmak ve genel sağlık durumuna özen göstermek önem kazanacak. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir ve günlük tempon oldukça artabilir. Ya da belki de yeni bir patili dost edinebilirsin.

Balık ve Yükselen Balık;

Bu hafta yengeç burcundaki yeni ay ile yaratıcı projeler, romantik ilişkiler ve kişisel zevkler alanında önemli ve olumlu etkiler taşıyor. Bu dönemde, özellikle yaratıcı çalışmalar, aşk hayatı ve kişisel hobilerin üzerine yoğunlaşabilirsin. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapma zamanı olduğunu işaret ediyor. Belki de yeni bir hobiye başlama, romantik ilişkilerde yeni bir sayfa açma veya yaratıcı projelerde ilerleme kaydetme gibi konular gündeme gelebilir. Bu dönem hayatına belli ki çeki düzen vereceksin, bir süredir gözüne batan, dağınık ne varsa her şeyi bir toparlama, düzene sokma zamanı. Romantik ilişkilerde de önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Bekarsan eğer yeni bir romantik ilişkiye adım atabilirsin. Ya da belki de çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilirsin. Ayrıca ayakları yere sağlam basan yatırımlarda gündeme gelebilir.

2024-06-30T06:24:59Z dg43tfdfdgfd