ÜLKEYI AYAğA KALDıRAN ‘ACı, ıZDıRAP VE ZULüM’! SüNNET SKANDALı...

İngiliz mahkemesi, eski bir doktorun erkek çocuklarına sünnet uygulamak için paslı tıbbi aletler kullandığını ve onlara yeterli ağrı kesici vermediğini duydu.

Muhammed Sıddıki adındaki cani doktor, tıbbi alet çantasını gerekli şekilde sterilize etmemekle suçlanıyor, polis arabasında bir dizi tıbbi malzeme buldu. Buna göre, aletlerden bazılarında 'pas izleri ve hastaların derisi tespit edildi.

Mahkemeye göre, ülkedeki Müslümanlar için sünnet işlemi gerçekleştirmek üzere randevuyla evleri ziyaret eden 58 yaşındaki adam pratisyen bir hekim. İngiliz basınının bildirdiği üzere, doktor önce görevden uzaklaştırıldı ​​ve daha sonra ihraç edildi, fakat yine de sünnet işlemi gerçekleştirmeyi sürdürdü ve onun yüzünden bir erkek çocuğu hastaneye kaldırıldı.

'ACI IZDIRAP, ZULÜM...'

Savcı Ben Douglas-Jones KC, doktorun prosedürleri 'kârı maksimize etmek amacıyla mümkün olduğunca çabuk' gerçekleştirdiğini söyleyerek, 'kısa yollardan gittiğini ve 'gereksiz acı, ızdırap, zulüm ve riske yol açtığını' vurguladı.

Polis yanı sıra arabasının arkasında, sünnet sırasında çocukları yerinde tutmak için kullanılan ve İngiliz uygulamalarında kabul edilemez olarak kabul edilen bir cihazı buldu. Douglas-Jones, daha sonraki testlerin doktorun aletlerinin çoğunun uygun şekilde sterilize edilmediğini ortaya çıkardığını kaydetti.

Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi'

20-30 DAKİKA SONRA KANAMA BAŞLADI

Jüri üyelerine Sıddıki'nin bazı hastalarına anestezik krem ​​sürdüğü ancak genellikle yalnızca 'birkaç dakika' sonra yani anestezik krem etkisini göstermeden prosedürlere başladığı söylendi.

Mahkeme ayrıca, Sıddıki tarafından sünnet edildiğinde 15 yaşında olan bir çocuğun 'çok fazla kanaması' olduğunu ve ameliyat için ambulansla hastaneye kaldırılması gerektiğini duydu. İsmi açıklanmayan çocuk, kanamanın Sıddıki evden ayrılmadan yaklaşık 20-30 dakika sonra başladığını anlattı.

Cani baba!Öldüğünde henüz altı yaşındaydı

'GERÇEK BİR DOKTOR OLDUĞUNA GÜVENDİM'

Mahkemeye göre, çocuğun annesi yardım için Sıddıki'yi aramaya çalıştı fakat cani doktor telefonunu açmadı.

Sıddıki'nin çocuklara ağrıları olursa 'vazelin kullanmalarını' tavsiye ettiği de basına yansıyan bilgiler arasında. Dikiş atılması gereken çocuk, "Onun gerçek bir doktor olduğuna güvendim, bu yüzden endişelenmiyordum" dedi.

Sıddıki, 2012'den beri 1.200 ila 1.500 bu tür prosedür gerçekleştirdiğini söyledi. Polise, anestezik kremin işe yarayıp yaramadığını bilmenin bazen 'zor olduğunu' çünkü bebeklerin 'bir dizi sebepten' ötürü ağlayabileceğini ileri sürdü. Sıddıki hakkındaki 39 suçlamayı reddediyor, dava devam ediyor.

8 yaşında elleri kesilerek öldürüldü! Cani akrabalar ülkede infial yarattı Kanlı sır binlerce yıl sonra çözüldü! Çoğu erkek, altı yaşında bile değiller On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'

2024-09-19T08:44:01Z dg43tfdfdgfd