İLAHI Güç O BURCUN IMDADıNA YETIşIYOR, AKREP PARALı! YAY VE BAşAK IçIN şöHRET ışıKLARı YANıYOR

26 Nisan 2024 günlük burçları Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. Akrepler için para geliri an meselesi. Yaylar bakım konusunda yeniliğe açık. İşte detaylar...

Zodyak'ta enerji tüm sürat devam ediyor. Balık rahatsızlığını yenmek üzere. Aslan burçları çevre yapıyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

26 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ilahi bir güç seninle birlikte olacak. Zorluk çektiğin yolların açılması mümkün.

Boğa: Sevgili Boğa, maddi anlamda kredi kartı ve hastanesel giderlere açık bir günden geçmektesin. Hayatındaki kişinin rahatsızlıkları gündemde olabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, gün içerisinde çevren genişliyor. Beraberliğinle ilgili net bir karar almak üzeresin.

Yengeç: Sevgili Yengeç, iş hayatıyla ilgili tamamlanması gereken enerjiler seninle birlikte. Sağlığına özen göstermelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, aşk hayatındaki enerji seni geriye çeken pek çok konunun önüne geçecek gibi görünüyor. Kalabalıkların arasında çoğalacaksın.

Başak: Sevgili Başak, ailenden destek aldığın bir günden geçebilirsin. İçe dönerek yaşadığın her ne varsa son bir iki gün sonrasında sen de olayların nasıl değiştiğini özellikle özel hayatınla ilgili anlamlandıracaksın.

Terazi: Sevgili Terazi, kısa yolculukların aktif olduğu bir gün. Alacağın haberler geçmişteki konu ve kişilerle ilgili, dikkatli dinlemelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, maddi kaynaklarının artış yapacağı bir gün. Enerjini sana değer verenlerle geçirmeyi arzuluyorsun.

Yay: Sevgili Yay, gün içerisinde Ay senin burcunda ilerliyor olacak. Kendini göstermek istediğin her ne varsa güç kazanırken, özellikle bakım ve imaj değişiklikleri için radikal kararlar alabilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, zihninden geçen soru işaretlerinin cevaplarını bulduğun bir gün. Kaybettiğini düşündüğün pek çok şey aslında senin istemediğini anlayacaksın.

Kova: Sevgili Kova, kalabalık ortamlarda eğlenceli aktiviteler içerisinden geçebilirsin. Sosyalleşeceğin ve yeni insanlarla karşılaşacağın bir gün. Beklediğin kişiden haber alacaksın.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatında ihmal ettiğin ne varsa toparlaman gereken bir gün. Yöneticilerinden destek alıyorsun. Önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa iyileşeceksin.

Sevgilerimle

Özlem Recep

2024-04-26T11:04:16Z dg43tfdfdgfd