ŞEYMA SUBAşı DOğUM GüNüNü KUTLADı! TEZGAH üSTüNDE VERDIğI POZ GüNDEM OLDU

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doğum günü kutlaması yaptı. 2 Temmuz'da yeni yaşına giren isim, mutfak tezgahının üzerinde verdiği pozlarını yayınlayarak adından söz ettirdi.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas'ta şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş; Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

34. YAŞINA GİRDİ

Acun Ilıcalı ile ilişkisinden Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı, 34'üncü yaşını kutladı. Fenomen isim, kızı, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla yemeğe gitti. Ünlü ismin sosyal medya paylaşımları yine olay oldu.

POZLARINA BİNLERCE YORUM YAĞDI

Subaşı'nın pozlarının arasında yer alan mutfak halleri gündem oldu. Ünlü ismin tezgahın üstüne çıkarak verdiği pozuna binlerce yorum geldi.

"ŞU HAYATTA ŞEYMA SUBAŞI ŞANSIN OLACAK"

Büyük bir coşkuyla yeni yaşına giren Subaşı'nın gönderisi 37 binden fazla beğeni ve: 'O tezgah fotoğrafı ne allah aşkına?', '

Şu hayatta Şeyma Subaşı şansın olacak', 'Kardeşi bekar mı?', 'Doğum günün kutlu olsun çizgisinden çıkmayan kadın' gibi yorumlar geldi.

2024-07-05T07:20:06Z dg43tfdfdgfd