Astroloji HP

Trending:


Balık: Günlük Burç Yorumları - 16 Haziran

Balık: 16 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Saç boyalarındaki tehlike: Prof. Dr. Osman Müftüoğlu uyardı

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, bugünkü yazısında saç boyaları konusunda uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Müftüoğlu, ''Boyatma sıklığı arttıkça seçilen renk doğal saç renklerinden uzaklaştıkça ve boyanın içeriğindeki kimyasal yoğunlaştıkça kanser riski artıyor'' dedi.


Koleksiyoncunun kaleminden: Babalar Günü'nde babaerkinin öyküsü

"Baba" egemenliğine dayalı patriarkal (pederşahi) yapı yerleşik hayatta tarımın başlamasıyla gücünü pekiştirmiş


Son şampiyon geriden geldi

Son Avrupa Şampiyonu İtalya, 23. saniyede yediği golle maça kötü başladı. Rakibine hızla baskı kuran Gök Mavililer, 11'de Bastoni ve 16'da Barella ile golü buldu. Arnavutluk, son dakikalarda baskı kursa da sonuç alamadı.


Şirinevler’de ucuz baklava kuyruğu

Şirinevler'de, Kurban Bayramı nedeniyle ucuz baklava almak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.


Bayrama saatler kala alışverişe çıkanlar meydanları taşırdı

Bursa'da, Kurban Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda alışveriş yapmak isteyenler yoğunluk oluşturdu. Kentin önemli merkezlerinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na ise bayrama saatler kala vatandaşlar akın etti.


Katı Kişi Sendromu kabusu oldu! Celine Dion'un semptomlarla mücadelesi: '1 milyon kişide bir görülüyor ama...'

Ünlü şarkıcı Celine Dion'a 2022'de Katı Kişi Sendromu kondu. Genel popülasyona bakıldığında tahmini görülme oranı 1 milyon kişide 1 olan bu rahatsızlık, 56 yaşındaki Kanadalı şarkıcının hareket kabiliyetini ve sesini kullanma yeteneğini etkiledi. İki yıldır bütün turnelerini iptal eden Celine Dion hastalığın semptomlarıyla mücadele ediyor. İşte Celine Dion'un yaşadıkları ve Katı Kişi Sendromuna dair merak edilenler...


Tek isteği fotoğraf çekilmekti! Kızını kurtarmak için suya atladı sonrası çok acı

Edinilen bilgiye göre, Kandıra ilçesi Babalı Sahili'nde ailesi ile birlikte yazlıklarına gelen Havvanur Yavuz, kayalıklarda fotoğraf çektirmek istedi. Ayakları kayan genç kız, denize düşerken, babası Mehmet ile abisi Ömer Yavuz peşinden atladı. Denizin dalgalı olması sebebiyle çırpınan kız, babası ve abisi denizden çıkamadı. EKİPLER BÖLGEYE GİTTİ Durumu fark edenler 112 Acil Çağrı merkezine haber vererek yardım etti. İhbar üzerine dalgıçlar,...


Batman’da 6 katlı binada yangın paniği: 5 kişi kurtarıldı

Batman'da 5 katlı binanın deposunda çıkan yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi kurtarıldı.


Sarıgöl Kurban Bayramına hazır

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde vatandaşlar Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.


Tokyo Camisi'nde bayram namazı kılındı

Japonya'nın başkentindeki Tokyo Camisi'nde Kurban Bayramı namazı kılındı.


Muhtardan çocukların yüzünü güldüren hamle: Karneyi alana top ve anahtarlık hediye etti

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde karnelerini alarak 86 günlük yaz tatiline giren öğrencilere, mahalle muhtarı top ve anahtarlık hediye etti.


Polis alarma geçti her yerde arıyor! Pompalı tüfekle dehşet saçtı

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi 2357. Sokak'ta bulunan bir tekel bayiide meydana geldi. İddiaya göre, beş yıl önce boşandığı Meral Tınastepe'nin işlettiği tekel bayiisine gelen Şeref Ç., burada eski eşiyle birlikte yaşadığını öğrendiği Musa Ayaz ile tartıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Şeref Ç., aracına dönerek yanında getirdiği pompalı tüfek ile geri döndü. Şeref Ş.’nin pompalı tüfekle açtığı ateş...


Uzmanından bayramda "bol su tüketin" uyarısı

Zonguldak’ta diyetisyen Gizem Güneş, Kurban Bayramında bol su tüketilmesi gerektiğini açıkladı.


Güvenli bir yolculuk için nelere dikkat edilmeli?

Kurban Bayramı’nda binlerce kişi memleketine ya da tatil beldelerine gitmek için yola çıkacak. Yol uzun, hava sıcak olunca, kurallara uymak ve araç bakımı hayati önemde. Detaylar CNN TÜRK ekibinden Ceren Meriç'in haberinde.


Kasapoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı! 'Huzurun hakim olduğu bir dünya için dua ediyoruz'

Yayınladığı mesajında, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yapan Kasapoğlu, "Bir Bayrama daha erişmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bu mübarek günlerin, milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştirmesi, kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendirmesi en büyük temennimizdir" dedi. Dr. Mehmet Kasapoğlu, bayramların toplumumuzdaki paylaşma ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğunu...


Zekayı 5'le çarpan kahvaltılık! Canan Karatay önerisi, 12 saat tok tutuyor

Prof. Dr. Canan Karatay zekayı geliştiren kahvaltılık tarifini verdi. Domates, yumurta ve kaşar peynirinin buluştuğu bu kahvaltılık nasıl yapılır?


Türkiye'nin en güzel haziranlarından biri

O gün sokakları, caddeleri, meydanları dolduran ve hakları için sloganlar atarak yürüyen işçileri görenler, izleyenler ülke tarihinin çok özel bir gününe tanıklık ettiklerini fark etmişler miydi bilinmez ama Türkiye işçi sınıfı, tarihinde ilk kez böyle görkemli bir direnişle kendi gücünün farkına varıyordu. Bu güç ne zamana kadar ve nasıl kullanılabilecekti?


Şekerli gıdaları ana yemeklerle tüketmek çürük riskini azaltıyor

Ülkemizde çocuklarda diş çürüğüne rastlanma oranının oldukça yüksek olduğunu belirten Doç. Dr. Canan Duman, diş çürüklerine erken müdahalenin önemine işaret etti. Diş çürüklerinin önlenmesinde öncelikli olarak şeker tüketiminin mutlaka sınırlandırılması ve dişlerin en az iki kere fırçalanması gerektiğini söyleyen Duman, şekerin alındığı zamanın da çürük oluşumu için önemli olduğunu vurguladı. Ana yemekle birlikte şeker tüketimi diş çürüğü...


Kocaeli'nin Kandıra sahilinde yarın denize girilemeyecek

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle yarın denize girilmesine izin verilmeyecek.


İnsani gelişimimiz hakkında Küresel Sosyal Gelişme Endeksi ne diyor?

Çocuklar ve gençler söz konusu olduğunda ilk fırsatta sormamız gereken soru şudur: Okullar ve üniversiteler, öğrencileri geliştiriyor ve güçlendiriyor mu? Amaçlı, anlamlı ve onurlu bir yaşam sürdürmesi için eğitim kurumları çocukları ve gençleri ne denli güçlendiriyor? Bu sorulara kendi eğitim ve öğrenme coğrafyamızdan olumlu cevap vermek güçtür. Çünkü Türkiye'de, çocuk, genç, yetişkin, kadınlar, yaşlılar ve tüm yurttaşlar her gün güçlerinden,...


Danilo Zanna'dan karalahana yorumu! Dünyanın en kötü 7. yemeği seçildi

Akşam'a konuşan ekranların sevilen şefi Danilo Zanna karalahana çorbası hakkında fikirlerini belirtti. Karalahana çorbası, dünyanın en kötü 7. yemeği seçilirken, İtalyan şef Danilo Zanna, bu sıralamanın gerçekçi olmadığını dile getirdi. İşte Danilo Zanna'nın karalahana hakkındaki açıklaması...


Veli Çayırı yenileniyor

Çorum'un Alaca ilçesinde, bölgenin en büyük hayvanat bahçesi unvanına sahip olan Veli Çayırı'nda yoğun çalışmalara devam ediliyor.


Tunceli Valiliği’nden çocuklara özel pizza ve palyaço eğlencesi

Tunceli Valiliği, Tunceli Merkez ve 7 ilçede toplam 313 çocuğa özel olarak pizza dağıtarak ve palyaçoların gösterileriyle neşeli bir etkinlik düzenledi.


Rize'deki bu binaya fiber internet her şeyden önce geldi

Rize'de arazisinden geçen uluslararası fiber internet kablosunu kaldırtmak isteyen vatandaş bir türlü amacına ulaşamayınca ne yapacağını şaşırdı. Duvarları bile örülememiş olan evin ortasından fiber kablo geçmesi görenleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.


Mersin plajları yaz sezonuna hazır

Mersin plajları yaz sezonuna hazır Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN’de plajlarda sezon ve Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren plajlarda sezon hazırlıkları tamamlandı. Cennet koyları, mavi denizi ve geniş kumsalları ile yazın oldukça rağbet gören plajlar bu senede tatilc...


Akraba çocukları kayboldu! Ekipler arıyor

Akraba çocukları kayboldu! Ekipler arıyor Hani ilçesi kırsal Kuyular Mahallesinde saat 15.00 sıralarında kaybolan akraba çocukları Sude Özkılıç ve Zeynep Özkayayı yakınları kendi imkanlarıyla bulmaya çalıştı. Aramadan sonuç alamayan aileler durumu 112 Acil Çağrı Merkezinde bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipl...


Alışveriş merkezleri açık mı? Ankara, İstanbul, İzmir AVM'ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Birçok vatandaş 'Bayramda AVM'ler kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 Kurban Bayramının birinci günü bu yıl 16 Haziran Cumartesi gününe denk geldi. İnsanlar bayram sabahının birinci günü avm'lerin çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama hangi AVM'ler açık? AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?


Muğla'da paraşütçü denize düştü

Fethiye Ölüdeniz Babadağ’dan Single atlayış gerçekleştiren paraşütçü iniş esnasında paraşütünde yaşadığı sorun nedeniyle denize düştü.


Sağlık Bakanı Koca uyardı: Bayramda et tüketiminde nelere dikkat edilmeli?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Kurban etini bir gün dinlendirdikten sonra tüketmek sağlık için daha faydalıdır. Etin yanında sebze, salata, yoğurt, tam taneli ürünleri ihmal etmezsek dengeli beslenmeyi sağlamış oluruz.' ifadelerini kullandı.


Kilis’te baraja giren genç boğuldu

Kilis’te arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için baraja giren 15 yaşındaki genç boğuldu.


Edirne’de çocukların asırlık şeker toplama geleneği sürüyor

Edirne’de yüz yılı aşkın süredir dini bayramlar arifesinde sürdürülen çocukların şeker toplama geleneği Kurban Bayramı arifesinde devam etti.


İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurtdışında geçirmek isteyenlerin yolculuğu sürüyor. İstanbul Havalimanı'nda da arife günü bayram yoğunluğu yaşandı.


Konya'da şoke eden görüntü! Kaçan boğa binanın çatısına çıktı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa, önce ahırın damına, ardından bitişikteki evin çatısına çıktı. Daha sonra ahırın damından atlayıp kaçmaya devam eden boğa sahiplerinin takibi sonucu güçlükle yakalanırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Olay, Kadınhanı ilçesi Hacı Mehmetli Mahallesinde meydana geldi. Sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kerpiçten yapılan tek katlı ahırın damına...


Cuma namazı kılanlara küfredip video çekti! Görüntüler ortaya çıkınca tutuklandı

İstanbul Fatih'te bir kişi, cami avlusunda cuma namazını kılmaya gelenlere küfür ve hakaret ederek videoya kaydetti. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İskilip’te korkutan yangın

Çorum’un İskilip ilçesine Seki köyünde çıkan yangında bir ev yandı.


Meğer sinek de kovuyormuş! Sadece iki malzeme oje de çıkartıyor böcek de kovuyor!

Evin, iş yerinin tam göbeğinde gördüğümüz ve nereden geldiğini bir türlü çözemediğimiz sinekleri kovmak için gereken 2 malzeme var. Üstelik bu ikili oje bile çıkartıyor.


İstanbul'da mahalleyi karıştıran kurbanlık! Sahibinin kolu kırıldı, kurbanlık ise...

Olay, Ferhatpaşa Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan kurban satış yerinde kamyonete bindirildiği sırada kaçan boğa ile vatandaşlar arasında kovalamaca başladı. Boğayı yakalamaya çalışan sahibi Sezgin Kılıç'ın kolu kırıldı. İki ilçe değiştirdi! İstanbul'da kurbanlık dana firarda Cadde üzerinde yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan boğa bağlandığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Kolu...


Özet | Fiorentina 1-2 AC Milan | 30.Hafta - Serie A | 2023-24 Sezonu

Serie A'nın 30.Haftasında Milan, deplasmanda Fiorentina'yı 2-1 mağlup etti


Milli tenisçi Zeynep Sönmez'den dev galibiyet

Almanya'da düzenlenen WTA 500 Ecotrans Ladies Açık'ta mücadele eden Milli tenisçi Zeynep Sönmez, önemli bir galibiyet elde etti.


Eski eşinin kaçtığını düşündüğü kadının dükkanını taşladı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir kadın, boşandığı eşinin kaçtığını düşündüğü kadına ait dükkanı taşladı.


Hacı adayları Arafat vakfesini tamamlayıp Müzdelife'ye geçti

Hac ibadeti için kutsal topraklarda bulunan hacı adayları, Arafat vakfesini tamamlayarak Müzdelife'ye geçti.


Yalıkavak Bodrum Restoran İşletmeleri A.Ş.'den açıklama: İddialar asılsız ve işletme itibarımızı zedelemeyi amaçlıyor

Yalıkavak Bodrum Restoran İşletmeleri A.Ş., sahibi olduğu Bodrum Bagatelle'le ilgili iddialara tepki göstererek bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada iddiaların asılsız olduğu ve yanlış bilgilendirme yoluyla kamuoyunu yönlendirme niyeti taşıdığı vurgulandı.


Hatay’da mezarlıklarda hüzünlü bayram arifesi! Dua edip, gözyaşı döktüler

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok yıkıma uğrayan kentlerden Hatay’da, Kurban Bayramı arifesinde yakınlarını kaybedenler, mezarlıklarda yoğunluk oluşturdu. Antakya ilçesindeki Narlıca Deprem Şehitliği, Asri Mezarlığı ile İskenderun ilçesindeki Çankaya ve Karaağaç mezarlıklarına akın eden Hataylılar, yakınları için dua edip, çiçeklerle süsledikleri mezarlarda gözyaşı döktü. Önceki bayramlarda olduğu gibi bugün de mezarlardaki...


Diyarbakır’da kaybolan iki kuzenden saatlerdir haber alınamıyor

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde iki kuzenden öğlen saatlerinden bu yana haber alınamazken, ekipler kız çocuklarını bulmak için arama çalışmaları başlattı.


Adıyaman’da binlerce kişi bayram namazı için saf tuttu

Adıyaman'da Kurban Bayramı sabahında binlerce kişi namaz kılmak için saf tuttu.


Denizli'de korkunç cinayet! Eski eşi ve birlikte yaşadığı kişiyi pompalı tüfekle öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eski eşi ve birlikte yaşadığı kişiyle tartışan şüpheli, kaçmaya çalışan çifti boş bir arsada pompalı tüfekle öldürdü.


Irmağa düşen çocuk ve kendisini kurtarmaya çalışan babaannesi ölümden döndü

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde ırmağa düşen 7 yaşındaki çocuk ve kendisini kurtarmaya çalışan babaannesi boğulmaktan son anda kurtarıldı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen çocuk, ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edildi.


Karadeniz’i Akdeniz ve Doğu Anadolu’ya bağlayan kavşakta bayram boyunca polis görev yapacak

Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan ve sık sık yaşanan kazalar sebebiyle “ölüm kavşağı” olarak adlandırılan Zile Kavşağı’nda bayram tatili süresince polis ekipleri görev yapacak.


Eyfel Kulesi'nden Kızılbük'teki beton ucubeye

YouTube'da önüme düşen reklamı görünce aklıma, her öğle yemeğini Eyfel Kulesi'nin lokantasında yiyen Fransız yazar Guy de Maupassant'ın cümlesi geldi: "Bu ucube sadece buradan görünmüyor"