ATıK KAğıTLARı YAKARAK TEMIZLEMEK ISTEDILER, AYDıN’ı AYAğA KALDıRDıLAR

Aydın’ın Efeler ilçesinde büro temizliği yaptıktan sonra atık kağıtları mangalda yakarak bertaraf eden gençler itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler olay yerine gittiklerinde dumanların mangaldan çıktığını görünce rahat nefes alıp, çevreyi rahatsız eden mangalı söndürdüleri.

Olay Yağçılar İçi Çarşısı girişinde bulunan bir siyasi partinin il binasının yanında bulunan Kapalı Çarşı’nın üstünden meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kapalı Çarşı’nın beton olan çatısının üzerinden dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri çatıya çıktıklarında bir mangalın ve çevresindeki malzemelerin yandığını gördü. İtfaiye ekipleri, yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederek söndürdü.

Atık kağıtların bir eğitim kültür vakfının görevlleri tarafından mangalda yakıldığı öğrenilirken Vakfın Aydın İl Başkanı H.K. ve arkadaşlarının, yangın ihbarı nedeniyle bölgeye gelen gazetecilere tepki gösterip olayın haber yapılmaması konusunda sert uyarılarda bulunup çekilen fotoğrafları sildirmek istemesi dikkat çekti.

2024-09-14T15:43:33Z dg43tfdfdgfd