YAşAMDAN YANSıYAN FOTOğRAF KARELERI

Ankara’da yaşayan diş hekimi Dr. Semih Süreyya Yazıcı, Türkiye ve dünyadan çektiği fotoğraf karelerini ‘Yaşamdan Yansımalar’ isimli sergisinde görücüye çıkardı. Sergi açılışı yoğun ilgi görürken Yazıcı, “Aslında her fotoğraf aynı zamanda bir hikâyeyi barındırıyor” diye konuştu.

Farklı ülkeleri ve Türkiye’yi gezerek çektiği fotoğraflarla koleksiyonlar oluşturan diş hekimi Dr. Semih Süreyya Yazıcı, ‘Yaşamdan Yansımalar’ adlı fotoğraf sergisini Ankaralıların beğenisine sundu. Ziraat Bankası Kuğulu Sanat Galerisi’ndeki sergi açılışına yoğun bir katılım oldu. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Yazıcı, davetlilere fotoğraflarla ilgili bilgilendirme de yaptı. Türkiye’nin yanı sıra ülkelerin doğal güzelliklerini ve kültürlerini de yansıtan fotoğraf kareleri büyük ilgi gördü.

HER FOTOĞRAF AYNI ZAMANDA BİR HİKÂYE

Semih Süreyya Yazıcı, “Tüm katılımcılara bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Benim gidip gördüğüm makinemle ölümsüzleştirdiğim bu fotoğraf karelerini herkesin görmesini istedim. Aslında her fotoğraf aynı zamanda bir hikâyeyi barındırıyor. Görsel bir güzellik sunarken yaşamı da yansıtıyor. Kültürler hakkında da bilgi veriyor” dedi. Deprem bölgesindeki çocuklara yönelik çalışmalar başta olmak üzere, ücretsiz mavi ladin ve karaçam tohumu dağıtım kampanyası gibi sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Yazıcı’nın Fototerapi, Dünyadan Kareler ile Reçete Peçete isimli yayınlanmış üç kitabı da bulunuyor.

 Sergi, 12 Temmuz’a kadar pazar ve pazartesi günleri hariç 10.00-19.00 saatlerinde ziyarete açık olacak.

2024-07-03T06:20:30Z dg43tfdfdgfd