İlişkiler

Trending:


"Othello sendromu" ilişkileri olumsuz etkiliyor: Belirtileri neler?

Eşiniz ya da sevgilinizin aşırı kıskançlığı ilişkilerinizi zora sokuyor mu? Bu durum, Othello sendromu olarak bilinen ciddi bir psikolojik bozukluğun belirtisi olabilir.


Ceyhan'a 9 bin metrekarelik koşu, spor ve gençlik parkı

Ceyhan'a 9 bin metrekarelik koşu, spor ve gençlik parkı Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN'da 9 bin metrekare alana sahip olacak İsmet İnönü Koşu, Spor ve Gençlik Parkı'nın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İsmet İnönü Mahallesi'nde yapımı devam eden park alanında incelemelerde bulundu. Aydar, projenin ...


Özel plaja giremeyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı’nda aldı

İSTANBUL (İHA) – Özel beach'lere fiyatından dolayı giremeyen vatandaşlar serinlemek için İstanbul Boğazı’nı seçti.


Örümcek kuşları Sorgun Tabiat Parkı'ndaki doğal ortamında görüntülendi

Ankara'nın Güdül ilçesine bağlı Sorgun beldesinde yer alan Sorgun Tabiat Parkı, doğa turizmi odaklı faaliyetler için en çok tercih edilen yerler arasında bulunmasının yanı sıra farklı hayvan türlerine de ev sahipliği yapıyor.


Düşüş sona erdi: Mevduatta en fazla getiri sağlayan banka belli oldu

Son birkaç aydır mevduat faizleri gerilemeyle gündemdeydi. Türk Lirası mevduat faizinde 1,5 aylık yaşanan gerileme durdu. Peki, en yüksek getiri sağlayan banka hangisi?


Yay: Günlük Burç Yorumları - 5 Temmuz

Yay: 5 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Edirne'de otelde yer bulamayan güreş sevdalıları, avlularda çadırlarda uyudu

Bu yıl 663’üncüsü gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için binlerce vatandaşın Edirne’ye akın etmesiyle otellerde yer kalmayınca, çok sayıda güreş sevdalısı geceyi parklara, cami bahçelerine ve meydanlara kurdukları çadırlarda uyuyarak geçirdi.


Uzman çavuş, son nefesini tedavi için geldiği hastanenin tuvaletinde verdi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisine tedavi için giden Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, hastane tuvaletinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Gaziantep'te 61 sağlık personeli yemek zehirlenmesi geçirdi

Gaziantep'te bazı hastanelerde görev yapan 61 sağlık personeli, yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Hastaneye alınan personellerin tedavisi devam ediyor.


Nilüfer Çayı'nda bulunan cesedin kimliği DNA testi ile belirlenecek

Bursa'da yağmur sularının yükselttiği derede bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılacak. İlk belirlemelere göre 6 Haziran günü kayıp müracaatı yapılan 68 yaşındaki bir şahsa ait olduğu üzerinde duruluyor.


Beyoğlu’nda caz rüzgarı esecek

31. İstanbul Caz Festivali kapsamında Beyoğlu Hasköy sahilinde düzenlenecek olan ‘Parklarda Caz Beyoğlu’ konserleri Beyoğlululara unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.


Menengiç bitkisi toprağa ulaşmak için kayayı yaklaşık 2 metre deldi

Adıyaman’da menengiç bitkisinin kökleri büyük bir kaya parçasını delerek toprağa ulaştı. Yol kenarındaki bitki, görenlerin dikkatini çekiyor.


Kirada yeni dönemde 5 soru 5 cevap: TÜFE ortalamasından daha düşük sabit bir zam belirlenebilir mi?

Haziran ayı enflasyon verileri üzerinden yapılan hesaplamaya göre haziran ayında konutlarda ve işyerleri kiralarında uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 65,07 olarak gerçekleşti.


Ev hanımı kadının örnek azmi: Açık öğretim ile ortaokul ve liseyi bitirdi, 2 kitap yazdı

Kastamonu'da yaşayan 40 yaşındaki kadın, açık öğretim ile lise mezunu olup iki tane kitap yazdı. Azmi ile örnek olan Hikmet Pencereci, üçüncü kitabında Kurtuluş Savaşı'nda yaşanan bir hikayeyi satırlarına taşıyacak.


Polis merkezi önünde rastgele ateş açtı! Böyle etkisiz hale getirildi

Mersin'de polis merkezi önünde elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş açan Ercan A., bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı Ercan A., hastanede tedaviye alındı.


Dünyaca ünlü araştırmacı doktor uyguladığı 'uzun ömür diyeti'nin sırlarını anlattı: Bu üç şeyi her gün yapıyor

Uzun ömürlü olmak, sağlıklı yaşlanmak herkesin hayali. Son dönemde bu alanda yapılan araştırmalar, beslenmenin ömrü uzatmakta en önemli unsurlardan biri olduğunu gösteriyor. Peki nasıl bir beslenme? O sorunun cevabını da dünyanın en tanınmış uzun ömür araştırmacılarından biri verdi.


Birlikte yaşadığı kadını yumruklayan kişi etkisiz hale getirmişti... 'Dersini alsın diye ben de ona vurdum'

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Aysun A.’yı sokak ortasında tekme vu yumrukla döven Mehmet Ç.’yi darbederek etkisiz hale getiren Ali Fırat Arzu (18), o anları DHA’ya anlattı. Ali Fırat Arzu, “Kadını dövdüğünü gördüm. Kim benim yerimde olsaydı aynısını yapardı. Ailem de ‘İyi yapmışsın’ dedi. Dersini alsın, diye ben de ona vurdum” dedi.


Huzurevi sakinleri Kösrelik’te piknik yaptı

Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonunda keyifli vakit geçirdi.


Eski koca sokağı kana buladı! Boşandığı karısına ve sevgilisine kurşun yağdırdı

Aydın'da bir adam, boşandığı karısına ve onun sevgilisine silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda ağır yaralanan adam hayatını kaybederken, kadın ise yara almadı. Olay yerinden kaçan saldırgan her yerde aranıyor.


Sınır kapısında 114 bin adet ilaç yakalandı

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı karşısındaki Bulgaristan Kaptan Andreevo görevlileri tarafından, Türkiye'den Kosova'ya ülkeye giren bir tırda yaptığı incelemede 114 binin üzerinde tablet, kapsül, poşet ve solüsyonların bulunduğu gümrük kaçağı ilaç ele geçirildi.


Nothing CMF Phone 1 hangi yonga setini kullanacak?

Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Nothing CMF Phone 1’in yonga seti konusunda bir belirsizlik söz konusuydu.


Pursakla’da yeni eğitim öğretim yılına hazırlık

Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında öğrencilerin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için okulların tatile girmesi ile birlikte bakım onarım çalışmalarına başladı.


Antalya’nın modern çobanları

Antalyalı karı-koca, Konyaaltı Sahili'ne 500 metre mesafede lüks villa ve apartmanların arasında keçilerini güdüyor. Bölgede yaşayan turistler ile kente tatil amacıyla gelen vatandaşların şaşkın bakışları arasında sürüyü otlatan çoban ve eşi keçileri isim isim çağırarak yönlendiriyor.


Limon bahçesinde uyuşturucu yetiştirirken yakalandı

Mersin'de limon bahçesinde uyuşturucu yetiştirdiği belirlenen şüpheli, polisin operasyonda yakalandı.


Dünya Güzellerim'in ilk bölümümde olay çıktı! Bülent Ersoy, Banu Alkan'a öfke kustu: Aptal saptal işler yapıyorsun

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Bir oteli işletmeye çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, temizlik malzemesi almaya gönderdiği Banu Alkan'ın doğal taşlar aldığını görünce ''Siz benimle oyun mu oynuyorsunuz, aptal saptal işler. Sen buraya ne yapmaya geldin'' diye bağırdı. Alkan da ''Sen kimsin de Afrodit'e bağırıyorsun'' diyerek tepki gösterdi.


Kulis: Kamuda tasarruf genişliyor: İlk adım hangi bakandan?


Romanyalı turistler Antalya'ya geliyor

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Marmaris’te yat tatili

Marmaris’te tatil yapan Özcan Deniz-Samar Dadgar çifti, önceki gün kiraladıkları lüks yatta oğulları Kuzey’le görüntülendi.


Çiftçiler alım fiyatlarından dert yanıyor: Bize ekmeyin diyorlar

"Yulaf, çavdar gibi ürünlere fiyat bile verilmedi. Bu, almayacakları anlamına geliyor, fiyatlar yerlerde sürünüyor"


14 il için sarı kod! Gök gürültülü sağanak etkili olacak

14 il için sarı kod! Gök gürültülü sağanak etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale haric), Ege (İzmir ve Aydın haric), Batı Akdeniz, İç Anadolunun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Me...


Romanya'dan Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 15 arttı

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Kalça kırıklarına çare! UZMAN İSİM AÇIKLADI: BUNLARA DİKKAT!

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Hakan Başaran, kalça kırıklarına artık multidisipliner yaklaşıldığını, hastanın dahiliye, geriatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları branşlarınca değerlendirilerek hızla ameliyat edilmeye çalışıldığını, bunun hastada ek problemlerin önüne geçip, ölüm oranlarını düşürdüğünü belirtti.


Elazığ'da korkutan yangın: Alevler evlere sıçramadan söndürüldü

Elazığ'da Çalıca köyüne bağlı Ekruz mezrasında çıkan anız yangını, yerleşim yerlerine sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, merkeze bağlı Çalıca köyü Ekruz mezrasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, otluk alanda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevleri fark eden köylüler ilk müdahaleleri yaparak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Elazığ Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, çıkan yangını yerleşim yeri ve ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.


Güneşlenirken uyuyanlar dikkat: “Hayatı tehdit eden bir durum”

İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Alihan Oral, sıcak çarpmasına karşı uyarılarda bulundu. Güneşlenirken uyumanın hayati tehlike arz edebileceğini ifade eden Doç. Dr. Alihan Oral, sıcak çarpmasından korunmanın yollarını aktardı.


İKİZ KIZLARIYLA HEP GÜNDEMDE! Eğlenceli ev hallerini paylaştı

2016'da dünyaevine giren, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine zaman zaman geliyordu. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen ayrılık sorularını yanıtlayan Pelin Akil şimdilerde ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Akil son olarak ise ev halini takipçileriyle paylaştı.


BÖYLE OLUNCA GİY!

Zeynep Bastık, Harbiye tarzı ile tam not aldı. Konseri için iki kostüm giyen güzel şarkıcı ilk tercihi siyah kostümü ve ikinci buz mavisi tül taş detaylı kostümüyle böyle fiziğin varsa giy dedirtti. Öyle güzel görünüyordu ki esmer Barbie dedirtti. EN GÜZEL EN ZARİF GELİN DİYEBİLİRİZ Zeynep Mayruk amp; Tolga Sarıtaş çifti bu hafta dünyaevine girdile...


Yaşlı çiftten sokak köpeklerini besleyen kadına saldırı! Sopayla darbettiler

İstanbul'da bir kadının sokak köpeklerini beslemek için yere bıraktığı yemeği gören yaşlı çift, duruma karşı çıkarak tepki gösterdi ve yemeği ağaçlık alana attı. Köpekleri besleyen kadın ise duruma tepki gösterince süpürge sopasıyla darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Ordu manzaralı dağ kızağı, bölgenin yeni turizm rotası oldu

Ordu’da, şehrin seyir terası olarak adlandırılan 530 metre yükseklikteki Boztepe’ye kurulan dağ kızağı, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ordu’nun yeşil ve mavi ile buluştuğu manzara eşliğinde, fındık bahçelerinin de arasından geçen dağ kızağı, misafirlerine adrenalin dolu dakikalar yaşatıyor.


(Özel) Şifa deposu yaban mersininde hasat zamanı

Antioksidan deposu olarak bilinen ve birçok vitamin içinde barındıran yaban mersini meyvesinde hasat başladı. Uludağ'ın güney yamaçlarında toplanan yaban mersinlerinin kilogramı 300 liraya satılıyor.


Sağlıklı Kilo Vermenin 12 Yolu

Yazın gelmesiyle artan kilo verme telaşı, sağlıksız diyetlere yönelimi artıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Örnek yaz sıcaklarının kendini iyice gösterdiği bugünlerde sağlıklı kilo vermek isteyenlere tavsiyelerde bulundu.


Organik sabun üretimiyle depremin olumsuz etkilerinden kurtuluyorlar

Organik sabun üretimiyle depremin olumsuz etkilerinden kurtuluyorlar Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY'ın İskenderun ilçesindeki konteyner kente açılan kursta zeytinyağı ve çiçeklerden organik sabun yapmayı öğrenen kadınlar, depremin olumsuz etkinlerinden üretimle uzaklaşıyor.6 Şubat Kahraman Maraş Merkezli depremin izlerini silmek için hare...


Ula ve Karabörtlen’de orman yangınlarını önleme çalışmaları başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarını önleme çalışmaları kapsamında Ula ve Karabörtlen bölgelerinde yol kenarı diri örtü temizliği gerçekleştirdi.


Şeyma Subaşı doğum gününü kutladı! Tezgah üstünde verdiği poz gündem oldu

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doğum günü kutlaması yaptı. 2 Temmuz'da yeni yaşına giren isim, mutfak tezgahının üzerinde verdiği pozlarını yayınlayarak adından söz ettirdi.


Lübnan'daki Türkoloji bölümü öğrencileri hem Türkçeyi hem Türk kültürünü öğreniyor

Türk dizilerinin Arap dünyasında artan popülaritesi ve Lübnan ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesiyle Lübnanlılar, Türk kültürünü öğrenmeye ilgi duyarken, Türkçe öğrenip, Türk edebiyatını ve tarihini derinlemesine araştırmaya çalışıyor.


Sizi, Deadpool & Wolverine'de karşılayacak bazı Marvel karakterleri

Box Office Türkiye, Deadpool & Wolverine'a sayılı günler kala filmde görecebileceğiniz Marvel karakterlerini derledi.


Yılan başlı ve altın... 22 yıl önce çıkarıldı!

Yılan başlı ve altın... 22 yıl önce çıkarıldı! UNESCO tarafından 2016da Dünya Miras Listesine dahil edilen Ani Ören Yerinin saklı tarihinin araştırılması amacıyla başlatılan kazı çalışmaları devam ediyor. Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beyhan Karamağaralı başkanlığında 1989-2005 döneminde yapılan kazı çalışmalarında 2002de bulunan y...


Açıklamasıyla dünyayı sarsmıştı... Kate'in hastane sırları ortaya çıktı

2024 yılının ilk yarısı, dünyadaki milyonlarca kişi için sarsıcı bir şekilde başladı. Elbette farklı coğrafyalarda, çoğu üzücü birçok olay yaşandı. Ama içlerinden biri vardı ki konunun meraklılarını, yıllardır gördükleri düşten uyandırdı. Hayatın hiç kimse için bir peri masalı olmadığını herkese gösterdi. Bu kocaman dünya içinde tek bir kişinin bile üzüntülerden, dertlerden, hastalıklardan ve ölümden muaf tutulmadığını hatırlattı.


Tırnak büyüklüğündeki 0.25’lik altın kültürden vazgeçemeyenlerin tercihi

Hatay'da düğünlerde altın takma kültüründen vazgeçemeyen depremzede vatandaşlar, 0.25 gram ağırlığa ve tırnak büyüklüğüne sahip olan 600 TL bandındaki altına rağbet gösteriyor.


1900 yıllık tapınakta heyecanlandıran keşif!

Diyarbakır'daki Zerzevan Kalesi'nde yürütülen kazılarda, 1900 yıllık yeraltı tapınağında önemli bir keşfe imza atıldı. Arkeologlar, tapınaktaki gizli ayinlere katılanların konakladıkları bir alanı gün yüzüne çıkardı. Kazı Başkanı Doç. Dr. Aytaç Coşkun, Zerzevan Kalesi'nde 10 yıl önce kazı çalışmalarına başladıklarını belirterek, bu yıl kalenin en önemli alanı olan Mithras kutsal bölgesinde kazıları sürdürdüklerini söyledi.


İzmit’te çocuklar zeka oyunlarıyla gelişiyor

Çocukların strateji geliştirme, planlama, dikkat-konsantrasyon ve hafıza gibi alanlarda gelişimlerini sağlayan akıl ve zeka oyunları atölyesi, İZGİM, Akpınar TOKİ ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi'nde başladı.