Trending:


500 satın almacı güzellik için geldi

BeautyEurasia, Avrupa başta olmak üzere 60 ülkeden 500 profesyonel satın almacıyı İstanbul'da katılımcılarla buluşturdu.


Şöhretler Kaldırımı'nda 2025'te yıldız sahibi olacaklar belli oldu!

Şöhretler Kaldırımı'nda 2025 yılında kimlerin onurlandırılacağı açıklandı.


Dünyaca ünlü sahilden günlük 60 ton atık toplanıyor

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde "Plastiksiz Kıyılar, Plastiksiz Sular" projesi çerçevesinde sahil ve deniz dibi temizliği yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, hafta sonu Konyaaltı sahilinden günlük 60 ton atık toplandığını ve bunların büyük kısmının tek kullanımlık plastikler olduğunu belirtti.


Söylemler, eylemler..

Dünyanın birçok yerinde sol partiler emek dostudur. Ancak ülkemizde durum farklıdır. Türkiye'de sol partiler, geniş emek kesimlerine daha yakın olduğunu savunmalarına rağmen gerçekte durum farklıdır. Zira CHP dahil kendilerini 'sol' olarak tanımlayan partilerin en zengin semtlerden çok yüksek oranda oy aldıkları biliniyor. Geniş emek kesimlerinin y...


"Midas’ın Kulakları" Ardahan’da sahnelendi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından açık havada sahnelenen "Midas'ın Kulakları" adlı tiyatro oyunu Ardahan'da sahnelendi.


Tatlı yiyerek zayıflamak mümkün! İşte o sağlıklı atıştırmalıklar...

Yaz aylarına girdiğimiz günlerde vücut formunu korumak her ne kadar zor gibi görünse de sağlıklı atıştırmalıklar tüketerek tatlı krizleriyle başa çıkmak mümkün.


Araştırma: Kadın astronotlar uzay uçuşlarına daha dayanıklı

Doğa bilimleri dergisi Nature Communications’ta yayımlanan araştırmayla kadınların uzay stresine erkeklerden daha dayanıklı olduğu görüşü gittikçe güçlendi.


Ru 5.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Cenk Tosun attı, Kaan Ayhan çıldırttı!


Evlerinin bahçesinde baba kızı vurdular! Zanlılar en yakınları!

Evlerinin bahçesinde baba kızı vurdular! Zanlılar en yakınları! Erzurum da olay, saat 07.30 sıralarında Karaçoban ilçesinin kırsal Gündüz Mahallesinde meydana geldi. Fetullah Yıldırım (46) ile kızı Ş.E.Y. (17) evlerinin bahçesinde otururken arazi anlaşmazlığı yüzünden husumetli oldukları akrabaları M.S.Y. (59) ve Ö.Y. (23) tabancayla ateş açıp, kaç...


Presi kırarlarsa boş alan bulurlar

Güçlü fizikleri ve ön alan baskısıyla rakibi kaosa ve strese sokuyorlar. Türkiye sakin kalmalı. Bu presi kırabilirse arkada boş alan yakalarlar. Kerem Aktüroğlu ve Barış Alper YIlmaz ile sonuca gidebilirler.


Pakistan Büyükelçiliğinden "Pirinç Festivali"

Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde Büyükelçi Yousaf Junaid'in ev sahipliğinde "Pirinç Festivali" düzenlendi.


5 saniye kuralı: Yere düşen yiyecekler 5 saniye içerisinde tüketilebilir mi?

Bir söylenti olarak kulaktan kulağa dolaşan “5 saniye kuralı” bilim insanlarına göre gerçek değil. Bilim insanları yere düşen bir yiyeceğin “anında” tehlikeli bakterilerle kaplanabileceğini söylüyor.


Mücevherde sepet ortalaması 30 bin TL

Türkiye’de 2 milyar dolar pazar büyüklüğüne ulaşan ve yaklaşık 750 bin kişiye istihdam sağlayan mücevher sektörünün sepet ortalaması iki yılda yüzde 18 geriledi. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, “Yeni müşteriler kazanmaya devam ediyoruz ama bütçeler küçüldü. İki sene önce sepet ortalaması 1100 dolar iken şimdi 900 dolara, yaklaşık 30 bin TL’ye geriledi” dedi.


Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı arızalandı

Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler aksadı


Tabureye otururken dengesini kaybeden çift

Tabureye otururken dengesini kaybeden çift


Uzungöl'de sıcak hava balonu dönemi

Türkiye'nin en ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl'de sıcak hava balonu turizmi başladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sıcak hava balonlarıyla eşsiz Uzungöl manzarasının keyfini artık havadan da sürebilecek.


Tunceli’de ağaçlık alanda yangın

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü.


Yasak aşk yaşadığı sevgilisini maket bıçağıyla öldüren sanık: "Bana küfür etti"

Kırıkkale'de yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu 42 yaşındaki sevgilisini maket bıçağıyla öldüren sanık, "Eşim doğum yapacaktı, Ankara'ya gidecektim. Fidan evime geldi ve 'Gidemezsin' dedi. Ben de bu yüzden çocuğumu göremedim. Olay günü Fidan beni evimin önünden aldı, daha sonra bana küfür etti" dedi.


Depresyonun hafif hali: Distimi

Distimi, hafif seyirli ancak uzun süren bir depresif ruh hali olarak tanımlanır. Genellikle hafif bir depresyon olarak adlandırılsa da, etkileri kişisel ve sosyal yaşam üzerinde derin izler bırakabilir. Distimi, bireyin yaşamını gölgelerken, umutlarını ve hayattan aldığı keyfi sinsi bir şekilde azaltır. Kişi kendini sürekli olarak yorgun, umutsuz ve değersiz hissedebilir. Bu hisler zamanla hayatın her alanına nüfuz ederek kişinin sosyal...


Z kuşağı dili ve edebiyatı: Z jenerasyonunun en sık kullandığı kelimeler

Z kuşağı ile ilgili ne düşünürsek düşünelim herkesin, kendilerinin bile ortaklaştığı bir şey var: Bu kuşak kendilerine ait bir dil konuşuyor.


Faciaya 10 kala... Çatırtı sesini duymasalar öleceklerdi

İstanbul’da, haziran ayı içinde ikinci kez bir bina ‘sallanmadan’ yıkıldı. Bahçelievler’de bir binadan gelen şiddetli çatırdama seslerinin ardından vatandaşların 10 dakika içinde dışarı kaçması olası bir faciayı önledi.


Haliç Metro Köprüsü'nden denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı kurtardı

Haliç Metro Köprüsü üzerinden bilinmeyen bir nedenle denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı. Olay, saat 00.00 sıralarında Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi. Gencin çırpındığını gören tur teknesinin kaptanı tekneyle yardıma koştu. Can simidini denizde çırpınan gence atan kaptan, deniz polisinin de yardımıyla genci tekneye aldı. Tekneyle karaya çıkarılan genç, sahilde bekleyen ambulansa alınarak tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Vazgeçilmeyen bir tutku, saatlerce yanlarında bekliyorlar

Erzincanlı kuş yetiştiricileri vazgeçemedikleri güvercinler için her gün kümeslerinin başına gelerek kuşlarıyla yakından ilgileniyorlar.


Meğer kıyma makinesine kaptırmamış! Mehmet Şef'in eli ve parmakları neden yok, ne oldu? İşte acıklı o hikaye! ''Üç parmağımı kaybettim''

Her akşam büyük bir izleyici kitlesi olan MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. İzleyiciler her dönem olduğu gibi jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın parmakları ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Mehmet şefin parmaklarının resmi gündem olmuştu. Peki ama Mehmet Yalçınkaya'nın parmaklarına ne oldu?


ÇATALCA İCRA DAİRESİ

ÇATALCA İCRA DAİRESİ Ouml;rnek No:55* T.C.Ccedil;ATALCAİCRA DAİRESİ 2020/225 TLMT. TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI Bir borccedil;tan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa ccedil;ıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı gouml;rsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı accedil;ıklamalaraesatis.uyap.gov.tra...


Fertler en çok tanıdığı insanlarla olan kişisel ilişkilerinden memnun

TÜİK yaptığı araştırmada, fertler en çok tanıdığı insanlarla olan kişisel ilişkilerinden memnun olduğunu, yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında olmayan fertlerin yüzde 50,1'i sinemaya ilgisiz olduğunu ve Arkadaş veya akrabalarla gerek yüz yüze gerekse uzaktan hiç görüşmeyenlerin ekseriyeti yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında olanların oluşturduğunu açıkladı.


Genç oyuncunun mutlu günü: Tolga Sarıtaş beş yıllık sevgilisiyle evlendi

TV dünyasından mutlu haber geldi.


LGS sonuçları bugün açıklanıyor! Şimdi sıra tercihte

Daha iyi bir lisede okumak isteyen 8’inci sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği LGS sonuçları bugün açıklanıyor. Tercih döneminde öğrenci ve velilere okulları iyi araştırmaları uyarısında bulunan uzmanlar, “En iyi okul eve yakın olandır” önerisinde bulundu.


Kiracının çıktığı evde korkunç manzara! Ev sahibi gözlerine inanamadı: Görünce şok olduk, bu kişinin hayvan beslemesi yasaklanmalı

Adana'da, kiracısı Ş.S.'ye (35) sokakta bulduğu onlarca hayvanı evine getirip beslediği gerekçesiyle dava açan Mürsel Maaşoğlu, 3 yılın sonunda mahkeme yoluyla teslim aldığı harabeye dönen evde ve bahçesinde, onlarca kedi ölüsü buldu. Ş.S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Maaşoğlu, "Kendisi hayvanseverler camiasında istifçi olarak tanınan biriymiş. Bu kişinin hayvan beslemesi engellenmeli" dedi.


Yaşlanmayı nasıl yavaşlatabiliriz? Uzun yaşamın şifreleri

Longevity, sağlıklı ve uzun yaşamak anlamına gelir. Bu felsefe, hastalığı tedavi etmek yerine önlemeyi amaçlar. Sağlık harcamalarını azaltmanın yolu hastalıkları önlemektir. Örneğin, 80 yaşına kadar sağlıklı yaşayan bir kişi, sağlık sistemi üzerindeki yükü azaltır. Kardiyoloji Uzmanı ve Fonksiyonel Tıp Uygulayıcısı Dr. Begüm Öztürk, geleceğin sağlık felsefesi Longevity hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.


11 yaşındaki çocuk yanlışlıkla annesini öldürdü

Afyonkarahisar'da 11 yaşında bir çocuk evde oynadığı tüfeğin kazara ateş alması sonucu annesini vurdu. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Menteşe’de çöp konteynerlerine hassas temizlik

Menteşe Belediyesi, yaz döneminde çöplerden oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe karşı çöp konteynerlerini yıkama ve temizleme işlemine hız verdi.


Millî Eğitim Akademisi kuruluyor: Türkiye, eğitimde dünya standartlarını hedefliyor

Akademi, öğretmenlerin pratikteki eksikliklerini gidermeye yönelik programlar sunacak


Unutulmaya yüz tutmuş lezzet ’durak yoğurdu’

Unutulmaya yüz tutmuş olan lezzetlerden 'durak yoğurdu' ve yoğurt taşı; Çadıryeri Muhtarı Fatma Ayboğan tarafından sofraları süslemeye devam ediyor.


14 bin liraya kiralık ‘mezar’!

Çiğdem Yılmaz -Küçükçekmece’de 2 Haziran’da bir binanın çökmesinin ardından dün gece de Bahçelievler’de yedi katlı bina çöktü. Zafer Mahallesi’nde bulunan ve yaklaşık 40 kişinin yaşadığı binanın sakinleri, kolonlardan ses gelmesi üzerine binayı boşalttıkları için ölen ya da yaralanan olmadı. Binanın ilk üç katı çökerken diğer katlarzeminin üstünde ayakta kaldı.1980 yılındadört katlı olarak ruhsat alan binaya 1994’tekaçaküç kat ilave edildiği...


Yaz aylarında motosiklet kullanımına ve bakımına dikkat

Erzincan’da uzun yıllardır motosiklet satışı ve tamiri yapan Ali Kilit, yaz aylarında artan motosiklet kullanımına dikkat çekerek sürücüleri düzenli olarak bakımlarını yapmaya davet etti.


Kısa vadeli faizlerde yükseliş! 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu, İşte en yüksek mevduat faizi...

Mevduat faizi ile ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını açıkladı. 100 bin liranın 1 aylık getirisi hesaplandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...


Bahçelievler'de çöken binanın etrafındaki 3 apartmanda kaçak kat ortaya çıktı

İstanbul Bahçelievler'de yapıldıktan sonra 3 kat daha eklenen binanın etrafındaki apartmanlarla ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda binanın etrafındaki 3 apartmana da kaçak kat çıkıldığı belirlendi. Öte yandan çevredeki 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi ve vatandaşlar otellere yerleştirildi.


Ceviz ağacındaki sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 3 kişilik sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi.


Restorasyonu tamamlanan tarihi Harran Ulu Cami ziyaretçilerle buluşacak

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden Harran Ören Yeri'ndeki Ulu Cami, sona eren restorasyon ve kazı çalışmaları sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Kova: Günlük Burç Yorumları - 28 Haziran

Kova: 28 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Eşini, 'Neden, mini etek giyiyorsun?' diye vurdu! Şoke eden karar

Olay, 2023 Haziran'da Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan 2 çocuk babası Erol G., geçimsizlik nedeniyle çocuklarını alıp, Denizli'deki yakınlarının yanına giden 13 yıllık eşi Büşra G.'yi, "Kızımı ve oğlumu görmek istiyorum" diyerek Bursa'ya çağırdı. Çocukları ve eniştesi İ.E. ile yanına gelen Büşra G.'nin otomobiline binen Erol G., gece kulübünde çalışmakla suçladığı eşine, "Neden, mini etek giyiyorsun? Eniştenin...


Manisa'da yediveren incirinin hasadı başladı

Ege Bölgesi'nde sadece Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen ve yıl içerisinde bir ağaçtan 7 kez meyve alınması nedeniyle "yediveren inciri" adı verilen meyvenin hasadına başlandı.


MasterChef Mehmet Şef'ten kopan parmağına dair itiraf! 'Askerlik şubesinde ellerimi sakladım!'

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Şef (Mehmet Yalçınkaya) kopan parmaklarıyla ilgili ilk kez konuştu. İzleyicilerinin yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gösterdiği programda Mehmet Şef'in eli gündem oldu. Sert tavırları, eğlenceli anları, babacan tavırlarıyla ilgi gören Mehmet Şef'in başına gelenler herkesi duygulandırdı. Yarışma süresince sol elini hiç göstermeyen Mehmet Şef ile ilgili gizemli sır ortaya çıktı. Sol elini gizleme...


Asya borsaları bölgeden gelen verilerle yükselişte

Asya borsaları bölgeden gelen verilerle yükselişte Japon yeni, dolar karşısında 38 yılın en düşük seviyesini gördü ve dolar karşısında 161,27ye kadar geriledi. Nikkeiye göre Japonya, Masato Kandanın yerine en iyi döviz diplomatı olarak Atsushi Mimurayı getirdi. Japonyanın başkenti Tokyoda manşet enflasyonu, Mayıs ayındaki yüzde 2,2den Haziran ayınd...


Kütahya’da 6 yıldır ibadete kapalı olan Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Kütahya'da zemin kayması sebebiyle 6 yıldır ibadete kapalı olan kentin simgelerinden Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantı düzenlendi.


Balkondaki kuş kafesini temizlerken aracın üzerine düşerek yaralandı

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde balkonundaki kuş kafesini temizlemek isterken dengesini kaybeden şahıs, aracın üzerine düşerek yaralandı.


İstanbul, Hatay ve Kütahya’nın vekil sayısı düştü

Vekil sayısı İstanbul’da 98’den 96’ya, Hatay’da 11’den 10’a, Kütahya’da ise 5’ten 4’e düşerken, Bursa’da 20’den 21’e, Eskişehir’de 6’dan 7’ye, Tunceli ve Bayburt’ta da 1’den 2’ye çıktı. Güncellenen milletvekili sayıları şöyle: “Adana 15, Adıyaman 5, Afyonkarahisar 6, Ağrı 4, Amasya 3, Ankara 36, Antalya 17, Artvin 2, Aydın 8, Balıkesir 9, Bilecik 2, Bingöl 3, Bitlis 3, Bolu 3, Burdur 3, Bursa 21, Çanakkale 4, Çankırı 2, Çorum 4, Denizli 7,...


Flört uygulamasında tanıştığı iki kadınla kiraladığı evde buluşan oyuncu ölü bulundu

T24 Dış Haberler Şilili bir oyuncunun, Tinder uygulamasında tanıştığı iki kadınla buluşmak için kiraladığı Airbnb evinde ölü bulunduğu bildirildi. 42 yaşındaki Alex Araya, 1 Haziran'da Kolombiya'nın Medellín kentine geldi ve 5 gün sonra internet üzerinden tanıştığı iki kadınla dışarı çıktı. Apartman dairesini temizlemeye gelen temizlikçi, oyuncuyu ...