Sağlık & Fitness

Trending:


Gazete, Türkçe, Somer Sivrioğlu ve Kadıköy

B. Geçtiğimiz cumartesi Hürriyet Gazetesi'nde bir sürmanşet vardı: 'Yaşlan ama ihtiyarlama' Ne demeye çalıştığını anlıyorum, ama ifade, kastedilen anlama gelmediği için anlıyor olmam bir şey ifade etmiyor. İyiyi kötüden ayırt edebilme kabiliyeti, irade gibi anlamlara gelen ihtiyar kelimesi yaşlılarımıza adeta bir teselli olarak yakıştırılmış bir ke...


Kayseri'de olaylar dindirilemiyor, olaylarda 10 polis yaralandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçları ateşe verdi. Olaylar sırasında 10 polis yaralandı ve hastanelerde tedavi altına alındı.


Bursa'daki korkunç olay! Babasını öldürüp taziyeleri kabul etmişti... Cezası belli oldu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kız arkadaşı ile evlenmesine karşı çıktığı için tartıştığı babası Mustafa Demirel'i (60) öldürüp, cesedi bulununca gözyaşı dökerek taziyeleri kabul eden Hakan Demirel'in (34) yargılanmasına devam edildi. Çıktığı son duruşmada, öldürdüğü babasının kredi kartını alarak, cezaevinde giymek için kıyafet aldığını söyleyen Demirel, 'Üst soya karşı kasten öldürme' suçundan indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına...


Ağrı’da sular altında kalan minarenin eşsiz güzelliği

Ağrı'nın merkeze bağlı Başçavuş köyünde yükselen baraj suları altında kalan caminin minaresi, eşsiz güzelliğiyle göz kamaştırıyor.


Kiralık Konak

'Ne acayip alem! Burada, herkes kendini eğleniyor zannediyor; fakat, hepsi de can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış, tepinen, bağıran ve bir an evvel sızıp uyumak için sarhoş olan birtakım biçarelerdir. Zavallı insanlar kendilerini nasıl aldatıyorlar ve bir hayal-i ham peşinde ne çok para, ne çok vakit, ne çok sıhhat sarf ediyorlar.' Yakup Kadri...


Depremzede çiftçi 350 dönümlük arazisindeki patatesi hayrına vatandaşlara bıraktı

Hatay'da 350 dönüm araziye ektiği patatese istediği fiyata alıcı bulamayan depremzede çiftçi, mahsulü hayrına vatandaşa bıraktı. Markette 15 TL’ye satılan patatesin bedavaya dağıtıldığını duyan vatandaşlar tarlaya akın etti.


Brent petrolde son durum... İşte güncel fiyatlar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 85,58 dolardan işlem görüyor.


Kayseri polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 9 şahsa işlem yapıldı.


4 ay önce eşi Tolga Savacı'yı kaybetmişti! Nermin Bezmen'in oğlu yoğun bakımda: Evine dön yavrum

2015 yılında başarılı yazar Nermin Bezmen ile nikah masasına oturan oyuncu Tolga Savacı, 4 ay önce hayatını kaybetmişti. Henüz zor günleri atlatmaya çalışan Bezmen'in, oğlunun da yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.


Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor

Adana'ya özgü birçok farklı besin kaynağı bulunurken bu lezzet Adana kebaptan sonraki favori lezzet oluyor. Yalnızca bunu yemek için kilometrelerce yol kat eden turistler kilosu 250 TL'den kapış kapış götürüyor. Bunu tüketen kabızlığı da hayatından çıkarıyor. İşte Adana'nın mucizevi besini…


Erzincan'da dolu yağışı etkili oldu

Erzincan'ın kuzey ilçelerinde meydana gelen dolu yağışı, fındık büyüklüğünde dolu taneleriyle birlikte yol ve arazilerde zarara yol açtı. Ayrıca fırtına nedeniyle çatılar uçtu ve ağaçlar kırıldı.


Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı

Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı.


LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2021/406 Esas 2023/369 Karar KARAR TARİHİ:15.06.2023 KAMULAŞTIRMA İLANI KAMULAŞTIRILAN TAŞINMAZIN BULUNDUĞU YER:Ccedil;anakkale, Lapseki MEVKİİ:Gazisuuml;leymanpaşa Mah. ADA NO:119 PARSEL NO:22 YUuml;ZOuml;LCcedil;Uuml;MUuml;:4.818,39 m2 MALİKİN ADI VE SOYADI:Muharr...


BIST şirketlerinden güncel haberler

Investing.com - Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin yaptıkları bildirimlere göre hazırladığımız güncel şirket haberleri özetimize içeriğimizin devamında göz atabilirsiniz. InvestingPro ile finansal...


ALTIN FİYATLARI 1 Temmuz: Anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?

Yatırımcıların güvenli limanı altın fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün gram altın 2 bin 449 TL'den, çeyrek ise 3 bin 919 TL'den işlem görüyor. İşte, 1 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...


İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü Kadıköy'de Gerçekleşti

İstanbul Valiliği kararıyla izinsiz yürüyüş yapılacağı gerekçesiyle ulaşıma kapatılan Taksim ve Şişhane istasyonlarında metro seferleri yaklaşık 12 saat sonra normale döndü. Polisin Taksim ve çevresinde ablukasına yol açan LGBTİ+ Onur Yürüyüşü ise Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti. Gözaltına alınan 11 kişiden 8'inin ifadesi 2911 sayılı kanuna muhalafet suçlamasıyla alındı.


Üzüm bağını yaban mersini bahçesine çevirdi

Geçtiğimiz yıl 66 dönüm üzüm arazisine kurduğu yaban mersini bahçesiyle 55 ton ürün elde eden ve 3 ülkeye ihracat yapan kadın girişimci bu yıl 7 ülkeye ihracat yapmaya başladı. Topraksız tarımla yetiştirilen yaban mersinleri hem Alaşehir için üzüme alternatif yeni bir ürün hem de tarım işçilerine ek gelir kapısı oldu.


Fuat BOL Maarif ve müfredat -2-

Bazı kelimelerin manası, kütüphaneler dolusu kitaplarla ancak ifade edilebilir.


Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz ortalığı karıştırdı

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz ortalığı karıştırdı


Ezgi Mola'dan samimi açıklamalar: Ölüyorum ona

Ezgi Mola, Nilay Örnek'in YouTube'da yayınlanan 'Nasıl Olunur' Podcast'inin konuğu oldu. Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi. Annelik duygusunu yeni tadan Mola, yaşadığı ve hissettikleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.


Ankara’da ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu

Ankara’nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu.


Kova: Günlük Burç Yorumları - 1 Temmuz

Kova: 1 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Bin 300 rakımda mavi ladin bahçesi kurdu, dünya devleriyle rekabet ediyor

Bursa'da bin 300 rakımda mavi ladin bahçesi kuran çiftçi Mehmet Sakarya, tarım yapılması zor olan bir coğrafyada istihdam oluşturdu. Kısa sürede dünya pazarına açılan Türk markalarının izinden gideceklerini ifade eden Sakarya, istikrarlı çalışmaları halinde dünya pazarını hedeflediklerini söyledi.


Noyan Doğan 20 yılda yaptığımız tasarrufu bir ayda nasıl tükettik?

Bireysel emeklilik sisteminde, fon büyüklüğü, 1 trilyon TL’yi geçti.


İstanbul'da geçici olarak kapatılan bazı metro istasyonları açıldı

Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye açıldığını bildirdi.


Gecenin Gündemi (01-07-2024)

Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...


Türkiye intikam için hevesli

Futbolcularımızın, İntikam açıklamaları EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki rakibimizi endişelendirdi. Avusturya basını, Türkler bu düelloda hevesli. Gencinden tecrübelisine rövanş istiyorlar yorumunu yaptı.


Murat Yılmaz Bir umumi tuvalet meselesi

Kayseri’de kent merkezine gittiğinizde umumi tuvaletleri ücretsiz kullanabilirsiniz.


Ünlü dizide bölüm başı servet kazanıyordu... ' O diziyi izlemeyin, kafanız pislik dolar' dedi ve oyunculuğu bıraktı

Sinemada ya da TV ekranlarında kimi çocuk yıldızlar vardır. Her dönem kendilerine yer bulan bu küçük yıldızların bazıları büyüdüklerinde de kariyerlerini sürdürürler.


Berber, kuaför ve güzellik salonlarında yeni dönem başladı!

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması bugün itibarıyla başladı. Valiliklerce belirlenen günlerde kapalı olmadığı tespit edilen iş yerlerine idari yaptırım uygulanacak.


Aralıklı oruçta son nokta! 4 yanlış çürütüldü

Kalori saymadan kilo vermenin giderek daha popüler bir yolu haline gelen aralıklı oruç hakkında “dört doğru” çürütüldü.


Karadeniz Ereğli’de intihar girişimi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Y.E.Ç.; pasajın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.


Kirada TÜFE'ye dönüş

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırı bugün itibarıyla sona eriyor. Kon DÖNÜŞ trat yenilemelerde artık 12 aylık TÜFE ortalaması baz alınacak.


Evdeki çöpleri değerlendirerek tedavisini tamamladı

Erzurum'da genç yaşında bipolar bozukluk teşhisi konulan ve tedavi gören Bahtınur Gül, atık malzemelerle yaptığı eşyalarla hayata daha fazla tutundu.


Ressam Çevirgen,“Sanatçı yaşayan bir vicdandır”

Ressam Safter Çevirgen, “Sanat ve sanatçı yaşanılan toplumun bir aynasıdır. Sanatçı yaşadığı toplumun sorunlarından, acı ve dramlarından ayrı düşünülemez. Sanatçı bu yönüyle yaşayan bir vicdandır. İnsani duyarlılığı ile topluma yol gösterir” dedi.


A Milli Takım'da Montella'nın zafer formülü! Euro 2024'te çeyrek finalin 8 anahtarı

A Milli Takım Teknik Direktörü Avusturya’nın artılarını ve eksilerini oyuncularına anlattı. Avusturya’nın maçlara şiddetli presle başlayıp ilk 30 dakikalarda rakiplerini yıldırmayı hedeflediğini anlatan Montella, “En güçü mevkileri orta saha. Merkezi çok iyi kapatıyorlar ve sert oynuyorlar. Bu maçın anahtar unsuru ikili mücadeleler olacak. Onların sert oyununa karşı sabırlı ve sakin oynamamız gerekiyor” dedi.


"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi"

"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi" Fiyatların hızla artması tüketici alışkanlarında değişime yol açtı. E-ticaret platforumlarında yapılan alışverişlerde müşteri temel tüketim kategorilerine yöneldi. Pandemi ile birlikte ciddi bir ivme kazanan e ticarette satışlar da siparişlerde artışını sürdürürken yurttaşın önceliğini...


Akdeniz Meyve Sineği ile biyosidal mücadele

Turunçgil üretiminin başkenti olan Akdeniz bölgesi için önemli bir sorun olan Akdeniz Meyve Sineğine karşı Mersin Büyükşehir Belediyesi, etkin mücadele için biyosidal uygulama yapıyor.


TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş TUuml;RKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (21. BOuml;LGE MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;)rsquo;NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI Ordu il sınırları iccedil;erisindeki elektrik dağıtım tesislerinin isabet ettiği taşınmazların kamulaştırılması ve/veya kamulaştırma yolu ile uuml;zerinde irtifak hakkı kurulmasına, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanu...


AKUT Kuşadası ekibi, orman yangının ardından hayvanlara destek sağladı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen orman yangınının ardından AKUT Kuşadası ekibi, yangından olumsuz etkilenen hayvanlara yardım etmek amacıyla başlattığı operasyonu tamamladı.


Küresel piyasalarda pozitif hafta başlangıcı

Küresel piyasalarda pozitif hafta başlangıcı Hisse senetleri haftaya pozitif başlangıç yaparken Çin hisseleri resmi PMI verileri sebebiyle olumsuz ayrıştı. Asya Pasifikte birçok endeks yükselirken Japon Topix yüzde 0,4 ile yükselişlere öncülük ediyor. Çin CSI 300 ise yüzde 0,2 ekside işlem görüyor. Bugün Hong Kong piyasaları tatil sebebiyle kapalı....


MasterChef üst tura kim çıktı? 30 Haziran 2024 MasterChef kim kazandı? İşte düelloların galibi!

MasterChef'te üçlü düellolar başladı. Dün akşam oynanan 2. tur elemelerinde heyecan devam ediyor. Somer, Mehmet ve Danilo Şeften oluşan jürinin verdiği yemekleri en iyi yapan yarışmacılar 3. tura çıkıyor. Dün gece yapılan yemekler; süt helvası, minestrone, petso soslu gnocchi karnıyarık oldu. İşte 30 Haziran MasterChef'te üst tura çıkan isimler...


Adana Demirspor topbaşı yaptı

Adana Demirspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenlediği Bolu kampı başladı. Mavi-lacivertli ekip 22 Temmuz'a kadar hazırlıklarına burada devam edecek.


Av tüfeğiyle kendini vurdu

Adıyaman'da bir genç av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti.


Sağanak ve fırtına uyarısı!

Sağanak ve fırtına uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolunun kuzey ve batısı ile Ordu, Tokat, Kayseri, Sivas, Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az ...


Bazgiret Şelalesi ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor

Artvin´in Şavşat ilçesinde bulunan Bazgiret Şelalesi, karların erimesiyle coşkulu bir şekilde akıyor. Şelale, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerken, görsel bir şölen sunuyor.


Yaylalarda koyun kırkma zamanı

Erzincan’da 3 bin 370 rakımda ki yaylalarda, hem gelişimi artıran hem de hayvanların rahatlamasına neden olan koyun kırkımı devam ediyor.


Borsa haftaya yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,62 yükselişle 10.714,07 puandan başladı.


Düğün sezonunun başlamasıyla kız isteme çiçeklerine talep arttı

Düğün sezonunun açılmasıyla işlerinin yoğunlaştığını söyleyen çiçekçi Fatih Kalyoncu, kız isteme çiçeklerinin talep gördüğünü belirtti.


Ciğerlerimizi ellerimizle yakıyoruz... Büyük orman yangınlarından biri izmaritten diğeri hobi bahçesinden

Selçuk, Kuşadası, Menderes, Çeşme... Önceki gün çıkan ve rüzgârın etkisiyle hızla yayılan orman yangınları, binlerce dönümü kül etti. Menderes’teki yangının hobi bahçesinden başladığı belirlendi. Çeşme’de söndürmeden attığı sigara izmaritiyle yangına neden olan 1 kişi tutuklandı.