Haber

Trending:


Kayserispor’da futbolcular dayanıklılık testine girdi

Yeni sezon hazırlıklarını tesislerde sürdüren Kayserisporlu futbolcular dayanıklılık testine girdi.


3 burç için en kötü senaryo bu hafta başlıyor! Astrolog Dinçer Güner: Venüs Aslan burcunda, yaz aşkları kapıda!

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar sürecek bu seyahat 5 burç için yaz aşkıyla tanışmak demek. Ünlü astrolog Dinçer Güner, haftanın gün gün detaylarını paylaştı. Venüs ile Neptün'ün üçgen açısıyla başlayacak yeni haftada romantik ilişkilerin de seyri değişeceğe benziyor. Ay'ın Başak burcundaki seyahati de yeni haftanın gökyüzü olayları arasında olacak ki bu da tutkulu, heyecanlı ve kırılgan bir ilişkiler yumağını birçok...


Küllerinden doğuyor

Her orman yangınından sonra ortaya atılan ‘rant için yakıldı' yalanı Marmaris'te bir kez daha çürütüldü. 3 yıl önce yanan alanlara tek bir yapı yapılmadı; ormancı ve gönüllülerin çabalarıyla yeniden yeşermeye başladı.


Arpa mı darı mı? ''Aç tavuk kendini'' atasözü nasıl devam eder! TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü!

TDK Atasözleri ve Deyimler Sözlüğüne göre; ''Aç tavuk kendini'' şeklinde başlayan atasözü nasıl devam eder?


Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat!

Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat! Kocaelinde olay, Kandıra ilçesi Çalköy Seyrek Mahallesinde yaşandı. Arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y.den (45) bir süre sonra haber alınamadı. 4 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU AAda yer alan habere göre arkadaşları ve yakınlarınca Ferhat Y.yi arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 sa...


Oya ARMUTÇU Hayırsız evlat anneyi evden atabilir mi

A.T., 77 yaşında iki çocuklu bir anne. 60 yıllık eşi ölünce, baba evlerini satıp annelerini huzur evine yollayarak, evdeki tablo, aile yadigarı gümüşler gibi değerli ev eşyalarını almak isteyen iki çocuğuna hakkını helal etmiyor. 52 yıldır yaşadığı evde kalmak için hukuken ne yapabileceğini soruyor. Babanın üzerine kayıtlı arabanın nasıl paylaşılacağını öğrenmek istiyor.


Poz verirken düşen kızlar

Poz verirken düşen kızlar


Sıcak havalarda isiliğe dikkat

Yaz sıcaklarının iyice kendini gösterdiği bu günlerde uzmanlardan 'isilik' ile ilgili uyarı geldi.


Kırklareli'nde ayçiçeklerinin açması bölgeye renk kattı

Kırklareli'nde ayçiçeklerin açmasıyla sarıya bürünen tarlalar güzel görüntü oluşturdu.


Kadıköy'de eşya taşınan yük asansörü düştü! 1 kişi hayatını kaybetti

Olay, saat 17.00 sıralarında Merdivenköy Mahallesi, Uyanış Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 9 katlı bir binanın 9'uncu katına kamyonette kurulu bulunan yük asansörü ile eşya taşıyan bir kişi, 9'uncu katta yük asansörüne bindi. Bir süre sonra yük asansörü teknik bir sorun nedeniyle düştü. Bir süre havada asılı kalan işçi 9'uncu kattan düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan...


Dikkat! Şifrelerinizi hemen değiştirin

Dikkat! Şifrelerinizi hemen değiştirin Dijitalleşen dünya, her geçen gün daha fazla mobil hale gelen finansal işlemler, akıllı telefonlarımızdan kolayca yapabildiğimiz işlemler... Tüketicilere çok fazla kolaylığı tek bir tuşla sağlarken, bir yandan da veri güvenliğini saldırılara karşı açık hale getiriyor. Özellikle birçok farklı uygulamada aynı şi...


Sıcaktan bunalanlar doğal kaynak suyunda hem serinliyor hem de yüzmeyi öğreniyor

Bingöl’ün Ilıcalar beldesinde bulunan ve şifalı olduğu düşünülen doğal kaynak suyu, hem sıcaktan bunalanların hem de yüzmek isteyen çocukların uğrak noktası haline geldi.


Hububatta biçerdöver ile hasat işlemleri sürüyor

Erzincan’da hububat tarlalarında biçerdöver ile hasat işlemleri sürüyor.


Adana'nın en eski Türk yapısı: Ağca Mescit görkemli mihrabı ile dikkat çekiyor

15. yüzyılda Ramazanoğulları'nda bir Türk beyi tarafından inşa edilen 'Ağca Camii' Adana'nın en eski Türk yapısı... Günümüze kadar çeşitli restorasyonlarla ayakta kalmayı başaran camii Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından korunmaya devam ediyor.


Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifi etti

Camdaki Kız dizisindeki rolüyle tanınan Feyyaz Şerifoğlu, uzun süredir birlikte olduğu spiker Merve Dinçkol ile evlilik yolunda ilerliyor. İtalya'da tatil yapan çift, romantik bir akşam yemeğinde evlilik teklifi sahnesi yaşadı. Şerifoğlu'nun sürpriz teklifine Dinçkol, gözyaşları içinde 'Evet' dedi.


Sakarya'da 11 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği nehirde boğuldu

Sakarya'da serinlemek için nehre giren 11 yaşındaki Irak uyruklu çocuk, akıntıya kapılınca yaşamını yitirdi.


Diyarbakır’da sitede yangın paniği: 4 kişi dumandan etkilendi

Diyarbakır'da merkez Kayapınar ilçesinde bir sitede çıkan yangın sonucu 2'si itfaiye eri, 2'si bina sakini toplam 4 kişi dumandan etkilendi.


Karasu’da denize giren Moldovalı boğuldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren Moldova uyruklu tır şoförü dalgalar arasında kayboldu. Tır şoförünün cansız bedeni cankurtaranlara tarafından bulundu.


Kayseri 2. Amatör Küme Play-Off Final: Kalespor: 3 - Yeşilspor: 0

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme Play-Off üçüncü maçında Kalespor rakibi Yeşilspor’u 3-0 yenerek şampiyon oldu.


O bina gibi komşuları da ‘kaçak’ çıktı

Bahçelievler’de, çatırtı seslerinin ardından hızla tahliye edildikten 10 dakika sonra kendi kendine çöken 7 katlı binanın, çevresindeki 3 binada da kaçak kat olduğu ortaya çıktı.


Hangisinin nüfusu daha fazladır? Ülkelerin nüfusu: Birleşik Krallık, Fransa, Türkiye, Almanya...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ülkelerin nüfusu soruldu. Milyoner yarışmasında Türkiye, Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya'nın nüfus sayısı gündem oldu. Peki ama Türkiye'nin mi Almanya'nın mı nüfusu daha fazla?


Kavurucu sıcaklarda hayvanlar unutulmadı! Buzlu kokteyl hazırlandı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde artan sıcaklıklara karşı hayvanlar buzlu meyve ve et kokteyller ile serinletiliyor.


Rüzgar savurdu: 10 kişi kurtarıldı

Rüzgar savurdu: 10 kişi kurtarıldı Kadınlar plajının bulunduğu bölgede üç deniz bisikleti ile Van Gölüne açılan 10 kişinin geri dönememesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunuldu. Bölgeye yönlendirilen İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık ekipleri, 3ü kadın 10 kişinin kurtarılması için arama kurtarma çalışması ba...


Abartı egzos seven sevimli bebek

Abartı egzos seven sevimli bebek


Rekor kıran sızıntı: 10 milyar şifre yayınlandı

Şifre sızıntısında rekor kıran bir paylaşım gerçekleşti. Bir forumda yayınlanan derleme dosyasında, 10 milyar şifre ifşa edildi. Teknolojinin gündelik hayatımıza hakim olmasıyla beraber artık kişisel verilerimizin güvenliği de son derece kritik hale geldi. Ancak sık sık bilgisayar korsanları tarafından bu verilerimiz tehlikeye giriyor. Ocak ayında ...


Kavurucu sıcağa karşı çözümü tarladaki karpuzları tek tek gazeteyle sarmakta buldu

Hatay'ın bereketli topraklarında başlayan karpuz hasadıyla birlikte damak çatlatan lezzet tarladan 10 ile 15 TL arasında alıcı buluyor. Kavurucu sıcakların mevsim normallerinin üstünde gittiği bu günlerde üretici tarladaki karpuzları tek tek sararak sıcağa karşı korumaya aldı.


Sadece Adana'da buluyor? Birçok kişi bilmiyor, işte kadim kentle ilgili ilginç bilgiler...

Türkiye'de yaşayan hemen hemen herkesin aklına Adana deyince şöyle en acılısından kebap geliyor. Ancak Adana’nın başka birçok meşhur tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve yöresel yemekleri de var. İşte kadim kentle ilgili ilginç bilgiler...


Kadınlar Sıcak Havaya Aldırmadan Ekmek Üretiyor

Mersin'de bir kadın girişimci açtığı dükkanda, sıcak havaya aldırmadan kadın çalışanlarla beraber günlük 900 köy yufkası üretiyor. Kadın girişimci Saliha Karak, dışarıda 30-35 derece olan hava sıcaklığına karşın, ocak başında 45 dereceyi aşan sıcaklıkta çalışan kadınlar, ürettikleri ürünleri hem marketlerde hem de evlere paket servisi yaparak müşterilere hizmet veriyorlar.


Yasağa rağmen girdiği denizden cansız bedeni çıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yasağa rağmen girdiği denizde kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı.


Yazın gelmesiyle birlikte güneş gözlüğü satışları arttı

Eskişehir'de yaz aylarıyla birlikte güneş gözlüğü satışlarında artış görüldü.


''Hep saklanarak yaşadım'' Melek'in hikayesi ağlattı! MasterChef 2024 yarışmacısı Melek kimdir? Melek Baba nereli?

MasterChef yarışmacısı Melek ikinci haftaya yemekleriyle damga vurmuştu. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacı Melek'in yaşamı merak edildi. İşte MasterChef Melek hakkında bilgiler...


Yılın düğününde final haftası

Asya’nın en zengin insanı Mukesh Ambani, en küçük oğlu için görülmemiş düğünü bu hafta noktalanıyor. Mart ayından beri süren düğün partilerinin son sürprizi Justin Bieber konseri oldu.


Sarıkamış kışın karla, yazın "kır melikesi" çiçeğiyle beyaza bürünüyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesi kışın karla, yaz mevsiminde de çiçeklerle beyaza bürünerek ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor.


Bozkurt

'Tan ağarınca Oğuz Kağan'ın çadırına güneş gibi bir ışık girdi. O ışıktan gök tüylü ve gök yeleli büyük bir erkek kurt çıktı. Bu kurt Oğuz Kağan'a hitap etti ve: 'Ey Oğuz, sen Urum üstüne yürümek istiyorsun; ey Oğuz ben senin önünde yürümek istiyorum.' dedi ve gitti. Ondan sonra çadırını dürdürdü ve gitti. Gördü ki ordusunun önünde gök tüylü ve gök...


Altın fiyatları canlı son durum: 8 Temmuz 2024 Bugün gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?

Altın fiyatları canlı rakamlar üzerinden takip ediliyor. Yeni hafta öncesi cumhuriyet altını 16,068 TL'den işlem görüyor. Peki 8 Temmuz bugün gram, tam, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?


Muz ağaçlarını tekmeleyerek parçalayan dövüşçü, performansıyla ilgi odağı oldu

Hatay'da fitness antrenörlüğü yapan Ali Erdoğmuş'un muz ağaçlarını tekme darbeleriyle kırdığı anlar sosyal medyada ilgi odağı oldu.


Batman'da apartmanda yangın! Alevlere möü

Batman'da bir apartmanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Alevler kısa sürede 4 daireye sıçrarken, olay yerine gelen itfaiyenin suyu bitti. Binanın üst katı yanmaya devam ediyor.


Kayalıklardan düşen çoban hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta kırsal mahallede hayvanlarını otlatan çoban kayalıklardan düşmesi sonucu hayatını kaybetti.


İkinci elde tercih bitpazarı

Erzincan’da her hafta pazartesi günü kurulan halk arasında bitpazarı olarak anılan pazarda uygun fiyata her türlü eşya bulunuyor. İhtiyaçlı vatandaşların ilgi gösterdiği ikinci el pazarında her şey 3'te bir fiyatına satılıyor.


BİM 9-12 Temmuz aktüel katalog: Bu hafta BİM'de indirimli ürünler hangileri? Cam silme robotu fırsatla geliyor

BİM her hafta yayınladığı güncel katalogla ucuz alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Bu hafta 10 Temmuz itibariyle raflarında indirimli ürünlere yer veren zincir market, mutfak alışverişinin yanı sıra pek çok üründe fiyatları düşürdü. İşte BİM yeni fırsatları ve kampanyalarının yer aldığı 9-12 Temmuz BİM aktüel katalog...


İngiltere'de Pickford'un penaltılara özel hazırlığı! Rakiplerini termosa yazmış

İngiltere’nin İsviçre’yi penaltılarla 5-3 yendiği maç sonrası kaleci Jordan Pickford’la ilgili bir paylaşım büyük ilgi gördü.


Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu'ndan Ulusal Dombra Günü Etkinliği

Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Zeytinburnu'nda düzenlediği etkinlikte dombra performansı sergiledi. Dombra kursu alan öğrencilerin gösterisi büyük beğeni topladı.


Kayserispor U11 takımı şampiyon oldu

Kayseri Süleyman Özçınar U11 Ligi final maçında Kayserispor ile Kocasinan Şimşekspor karşı karşıya geldi. Argıncık Stadı 1 Nolu Saha'da oynanan müsabakada Kayserispor rakibini 1-0 geriden gelerek uzatmada attığı golle 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı.


Tunceli'de yaban keçileri insanlara alıştı, uzmanından 'ölümcül' uyarısı geldi

Tunceli'de Türkiye'nin de taraf olduğu Avrupa Yaban Hayatı ve Yaşam Ortamlarının Korunması Sözleşmesi (BERN) ile korunan ve Dünya Doğa Koruma Birliği'nce (IUCN) yayımlanan 'nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerin kırmızı listesi'nde yer alan, Alevi inancında da kutsal sayılan yaban keçileri, insanların döktüğü tuz ve kovalarla bıraktığı sular nedeniyle kara yolunu mesken tuttu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri de...


Küçükçekmece'de silahlı saldırı: 1 yaralı

İstanbul Küçükçekmece'de site içerisindeki restoranların olduğu alanda düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi ağır yaralandı.


Tilki yavrusu emin ellerde

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde anneleri telef olan 3 tilki yavrusu su arkında bulundu. Açlık ve bitkinlikten yavrulardan 2’i bir süre sonra telef olurken geride tek kalan tilki yavrusu Doğa Koruma ve Milli Parklarda hayata tutundu.


Sivas sucuğunun lezzetini bilimsel çalışmayla kanıtladı

Eskişehir'de bir profesör, en lezzetli sucuğu tespit etmek için 2 bin 500 öğrenciye Sivas, Kayseri ve Afyonkarahisar sucuklarını tattırdı, Sivas sucuğu yüzde 80 beğeni ile birinci geldi.


Efsaneleşen ve balıkların kutsal sayıldığı sudan, şifa bulmak için içiyorlar

Erzincan’ın Mollaköy Beldesinde bulunan ve Şanlıurfa’daki Balıklı Gölü andıran gölün kaynak suyundan şifa bulmak için içiyorlar.


Karadeniz'in Zeugması için çağrı! Koruma altına alınmalı

ALEYNA SEVİM -Zonguldak’ın ilçesi Çaycuma’da 2008’de bulunan ve üzerinde farklı figürler taşıyan mozaikler geçen 16 yıla rağmen hâlâ koruma altına alınmadı. Mozaiklerin korunması ve turizme kazandırılması isteklerini Milliyet’e anlatan bölge sakinleri ve Çaycuma’lı arkeolog Selahattin Aydın, Roma döneminden kaldığı düşünülen mozaiklerde bozulmalar başladığını söyledi. Arkeoloji ve yüksek saatçilik, İnsanlık tarihini değiştiren keşif! 51 bin 200...


Fethiye’de domuz yavruları plaja indi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir domuz, yavruları ile birlikte ormanlık alandan plaja inince, tatilciler büyük şaşkınlık yaşadı.