Müzik Video

Trending:


Clear Cut Fragman


Mutluluk onlara haram oldu... Aşk yuvasındaki eşyaları birer birer satıyorlar

Sadece gösteri dünyasında değil her anlamda çok sorulan ve yanıtı bir türlü net olarak bulunamayan bir soru var: İnsan, aradan yıllar geçtikten sonra eski sevgilisiyle tekrar bir araya geldiğinde bu kez mutluluğu bulabilir mi? Ya da daha yaygın ifadesiyle söylersek "ex'ten next olur mu?


Zeynep Bastık, ünlü ismin oğluyla çılgınlar gibi oynadı! Sevgilisinin bakışlarına dikkat

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisinin bakışları da dikkat çekti.


İstanbul’da limonun tanesi 10 TL’ye dayandı, Ağustos’tan itibaren gerileme bekleniyor

İstanbul'da limon fiyatlarındaki artış dikkat çeker boyuta geldi. Fiyat artış listelerinde ilk sırada yer alan limonun tane fiyatı 10 liraya ulaştı. Hal esnafı fiyatlarda gerilemenin Ağustos ortasından sonra yaşanacağını tahmin ediyor.


Annesini öldüren üvey babasını katletti

Kütahya'da Ünal Koçer (53) tartıştığı eşi Sevgi Koçer’i (48) pompalı tüfekle öldürdü. Bu sırada evde olan Mert Furkan Şenol ise annesinin öldüğünü görünce tabancayla üvey babası Ünal Koçer’e ateş ederek öldürdü.


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


Latmos koruma altına alınıyor

Kültür varlıkları açısından Batı Anadolu’nun en önemli alanlarından biri olan Latmos (Beşparmak) Dağları’nda Kilim Mevkii Arkeolojik Yerleşimi ve Kutsal Alanı 1. Derece Arkeolojik Sit” ilan edildi.


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


Çocuğunu doğurmamak için ilk kocasını aldatmıştı... İkinci kocasıyla hayalleri gerçekleşti... 'Çiçek gibi' kızı artık lise mezunu

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri bugünlerde her zamankinden çok daha heyecanlı. Onları sarıp sarmalayan bu heyecanın içinde gurur, mutluluk, neşe dolu kahkahalar ama aynı zamanda coşkulu gözyaşları var. Çünkü bu ünlüler, küçücük birer bebekken kucaklarına aldıkları çocuklarının mezuniyet mutluluğuna tanık oldu. Kimi ilkokul, kimi liseyi bitirdi bu çocukların. Anne ve babalarının duygusu ise ortak!


Tarihi Çan Kulesi ve Damat İbrahim Paşa İlkokulu binası restore edilecek

Nevşehir’de eski Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve 1930’lu yıllardan itibaren uzun yıllar ilkokul olarak hizmet veren tarihi bina ve avlusunda bulunan 19. Yüzyıl’dan kalma Çan Kulesi, Nevşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılacak.


Penisinde uçuk benzeri yaralar çıktı; sonu ampütasyon oldu!

T24 Dış Haberler 55 yaşındaki Shaun Evans isimli adam, nadir görülen bir kanser türüne yakalandıktan sonra penisini aldırmak zorunda kaldı. Duşta penisinde uçuk benzeri yaralar çıktığını fark eden adam, semptomlarının artışının ardından penis kanseri tanısı aldı. Polis memuru olan Shaun, "Ben titiz bir banyo yapan biriyim, ancak bir gün yıkanırken ...


Kızını kurtarmak için kendini siper edince can vermiş! Damat vahşetinde dehşete düşüren ayrıntılar... 'Katliamdan önce böyle bağırmış!

Bolu'da 2 çocuğunun annesi, 16 yıllık eşi Meltem Zengin (35) ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i (63) bıçaklayarak öldürüp, araya giren kayınvalidesi Emine Doğanyiğit'i yaralayan Serkan Zengin (36) hakkında 1'i ağırlaştırılmış olmak üzere 2 kez müebbet ile 3 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, ifadesine yer verilen Emine Doğanyiğit, "Birkaç kere Meltem'e bıçağı soktu. Serkan, kızımı bıçakladığı sırada eşim kendini siper edip, kızıma...


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


12 yaşındaki 8 erkek çocuğu, engelli öğrenciye toplu cinsel istismarda bulundu

T24 Dış Haberler İspanya'nın Sevilla kentinde meydana gelen olayda, bir okulun öğrenci tuvaletinde 12 yaşındaki 8 erkek çocuğunun, engelli bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu açıklandı. İstismarın gerçekleştiği iddia edilen tenefüs sırasında engelli öğrencinin "öğrenci ve öğretmenlerinden uzaklaştırılarak kızlar tuvaletine götürüldüğü" be...


Kapsül hapların doldurulma yöntemi

Kapsül hapların doldurulma yöntemi


Zeynep Bastık dans performansıyla gündeme oturdu! Hünerlerini böyle sergiledi

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık, İstanbul’da uzun bir aradan sonra verdiği konserle unutulmaz bir geceye imza attı. Konser sonrası arkadaşıyla yaptığı dans performansı ise sosyal medyada gündem oldu.


Montları metro kapısına sıkışan kadınlar raylarda sürüklendi

T24 Dış Haberler İngiltere'de meydana gelen olayda, iki kadının montlarının metro kapısına sıkışması sonucu yaralandığı belirtildi. 101 yaşındaki bir kadın, Archway'deki Northern hattındaki platformda sürüklenerek ağır yaralandı. Arkadaşıyla birlikte trenden inerken trenin kapısı kapandı ve ceketi sıkıştı, iki kadın da iki metre boyunca platformda ...


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...


Ümraniye'de restoranda bıçaklı tuvalet kavgası

Ümraniye'de bir pastane sahibi ile pastanenin tuvaletini kullanmak isteyen şahıs arasında kavga çıktı. Pastane sahibinin kardeşi müşteriyi bıçakladı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Öncesi ve Sonrası: Parlak Fikirlerle Dönüşüm Geçiren 7 Balkon

Şehir sakinleri olarak evimizde özel vakit geçirebileceğimiz bir balkonumuz varsa kendimizi şanslı sayabiliriz. Ancak bu her zaman böyle değildi. Uzun bir süre boyunca balkonlar, çok aileli daireler inşa edilirken ekstra bir unsur olarak görüldü, ancak hiçbir zaman gerçek anlamda takdir edilmedi. Daha sonra büyük atıklar için çöp torbaları veya mobilya parçaları orada saklanıyordu; bu genellikle sigara içenler için yalnızca acil bir çözümdü....


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Karısını dövüyordu, o esnada bir babayiğit yetişip haddini bildirdi

Diyarbakır'da karısını gündüz vakti sokak ortasında yumruklayan adam, yoldan geçen başka biri tarafında atılan yumruk darbesiyle yere yığıldı. O anlar güvenlik kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.


Uygun fiyatlı Vision Pro modeli tek başına çalışamayacak

Apple Vision Pro’nun daha düşük maliyetli bir versiyonu geliyor. Ama bu versiyonu kullanabilmek için bir iPhone ya da Mac’e bağlamanız gerekecek.


Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!

Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya'da tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği, yaz-kış boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde 1 günün maliyeti, 1500 liradan başlıyor. Loca tercih edilirse maliyet, bu rakamın 3 katını geçebiliyor.


Duyun bu feryadı: Korkuyla yaşamaktan bıktım beni kurtarın

Psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı 25 yıllık eşi Fadime D.’nin boşanma davası açması üzerine Ali D., uzaklaştırma kararına rağmen eve giderek demir çubukla tüm eşyaları kırıp tehditler savurdu. Fadime D., “Korkuyla yaşamaktan bıktım, beni kurtarın” dedi.


Johnny Puff: Secret Mission Fragman


Antika pazarına hem antika tutkunları, hem de gençler ilgi gösteriyor

Mersin'de her cumartesi kurulan 'antika pazarı', antika tutkunlarını tarihe yolculuğa çıkarırken, gençlere de geçmiş hakkında ışık tutuyor. Gaz lambalarından plaklara, fotoğraf makinelerinden radyo teyplere kadar birçok eşyanın yer aldığı pazarı gezen gençler, bazı ürünler hakkında satıcılardan bilgi alıyor.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren üniversite temizlik malzemesi üretiyor

Yerleşkesindeki kullanılmayan çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren Iğdır Üniversitesi, ekimden elde edilen bitkiyle temizlik ürünleri üretiyor.


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Mars'ta hayatta kalabilecek bir bitki keşfedildi

Bilim insanları, Mars'ın zorlu koşullarında hayatta kalabilecek bir çöl yosunu keşfettiler. Bu keşif, gelecekte Mars'ta sürdürülebilir yaşam kurma çabaları için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.


Faciadan geriye acı hikayeler kaldı... Çocuklarına ayakkabı alacaktı

İzmir'de bir işyerinde tüpün patlaması sonrası hayatını kaybeden 5 kişinin, alışveriş için evlerinden çıktığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ruken Çağur'un eşi, Çocuklarımıza ayakkabı almaya gitmişti dedi.


Aydın’ın Uludağ’ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Küçükçekmece’de oyun başladı, sokaklar, çocuk sesleriyle şenlendi

Küçükçekmece Belediyesi, “Sokakta Oyun Var” etkinliği ile unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını çocuklarla buluşturdu. İnönü Mahallesi Sarıgül Sokak’ta ilki gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak, keyifli hatıralar biriktirmenin mutluluğunu yaşadı.


Tanzanya'da yaban hayatı

Tanzanya’nın önde gelen safari merkezlerinden Mikumi Milli Parkı, ülkedeki en büyük dördüncü doğal yaşam alanlarından biri olma özelliği taşıyor.


‘Tüccarlar Çetesi'ni kim çökertecek

Domates tarlada çürütülüyor, patlıcan da, hıyar da! 'Tüccar' görünümlü alçaklar köylünün-çiftçinin parasını ödüyor 'mahsule dokunma, bırak çürürse çürüsün' diyor! 'Yahu yazıktır, günahtır' diyene de 'sana ne kardeşim, paranı aldın, gübre olsun tarlanda karışma' diyor. Çünkü mal bollaşırsa fiyat aşağı gelir. Tüccar on kat, yirmi kat kazanamaz! Girin...


Meram Belediyesi estetik ve konforlu parklar için aralıksız çalışıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bulunan oyun-spor grupları, park yolları, banklar ile kameriyelerin bakım onarımını için yoğun bir mesaiyle çalışıyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu ile Meram'ın bu noktada en iyi hizmeti alması için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.


Düğün konvoyundaki maganda can aldı! 11 aylık Pera bebek oyun oynarken hayatını kaybetti... Damat ile 3 kişi gözaltında

Aydın'da, düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle oynayan 11 aylık Pera bebeğin başına isabet etti. Bebek kurtarılamazken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Pera bebeğin dedesi Kerim Palabıyık, sosyal medya paylaşımında, "Canım torunumu hayattan koparan maganda, hala ortalarda serbest geziyor. Duyan gören varsa emniyete başvursun" dedi. 11 aylık bebeğin ölümüne ilişkin, olay sırasında mahallede düğünü olan damat ile 3 kişi gözaltına...


Anne ve üvey baba katili gençten şoke eden itiraf!

Anne ve üvey baba katili gençten şoke eden itiraf! Kütahyada edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi Meltem Sokak üzerinde bulunan bir ikamette Mert Furkan Şenol (19), üvey babası Ünal Koçer (53) ile annesi Sevgi Koçeri (48) vurduktan sonra polis ekiplerine ihbarda bulunmuş, bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri daire kapısı kilitli olduğu...


Yanan çatı izolasyon malzemelerinin dumanı gökyüzünü kapladı

Yanan çatı izolasyon malzemelerinin dumanı gökyüzünü kapladı Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da çatı izolasyon malzemelerinin yanması paniğe neden olurken dumanlar gökyüzünü kapladı.Yangın, saat 10.00 sıralarında Antalya'nın Kepez İlçesi Avni Tolunay Mahallesi 4524 Sokak üzerinde meydana geldi. Çitle çevrilen ve bir fabrikaya ait çatı izolasyon...


The Best Christmas Pageant Ever Fragman


Wobilimoda Mobilya AVM, evleneceklerin yanında

Wobilimoda Mobilya AVM, ilkbahar aylarında başlattığı düğün paketi fırsatı ürünleri kampanyası büyük ilgi gördüğü için yaz ayında da devam ettiriyor.


Bu fitne ateşini kim söndürecek?

Yıllardır özenle döşüyorlar bu fitne taşlarını, üstelik gizlice değil. Gözlerimizin önünde yaşanıyor her şey. Ülkemizde yaşayan sığınmacılar üzerinden bir iç savaş çıkarmak, Türkiye'yi coğrafyada güçsüz kılmak ve iktidarı devirmek istiyorlar. Hedefleri çok açık ve gizlemiyorlar. O kadar iyi bildiğimiz bir senaryo ki bu, acısını hâlâ çekiyoruz. Mara...


Galaxy Z Flip6 öncüllerinden daha pahalı olacak

Yeni Galaxy Z modellerinin çıkışına daha birkaç hafta olsa da şimdiden bu telefonlara dair pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Şu ana kadar gelen bilgilere bakılırsa Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 öncüllerinden daha pahalı olacak.


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


İstanbul’da fiyatı en fazla artan ürün limon oldu

Haziran ayında İstanbul’da limon fiyatı yüzde 56,64 arttı.


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?