Trending:


Tavas Belediyesi 21 bin 735 küçükbaş hayvana parazit bakımı yaptı

Tavas Belediyesi, yaz aylarında oluşabilecek parazit hasatlığına karşı 21bin 735 küçükbaş hayvana parazit banyosu ve ilacı uygulandı.


Sezon ortasında Bodrum sokakları bomboş: Esnaf sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili

Sosyal medyada paylaşılan yüksek fişler Bodrum'u vurdu. Otellerin doluluğu % 60'a düştü, mekânlar boş kaldı. Sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili olan esnaf, 'Her yer pahalı algısı oluşturuyorlar. 100 TL'ye lahmacun, 200 TL'ye 3 çeşit yemek var' diyor.


Avcılar Sahili'nde Ölü Balıklar Kıyıya Vurdu

Avcılar Sahili'nde yüzeyde görülen balıklar dalgalarla birlikte kıyıya vurdu. Çevre sakinleri durumdan tedirgin oldu.


PİXEL TAP 5 TEMMUZ | Pixel tap günlük kombo nedir? İşte Pixel tap daily combo 5 Temmuz (PİXEL TAP DAİLY COMBO)

Pixel tap 5 Temmuz günlük combo kartları ile ilgili aramalar arttı. Telegram tabanlı oyun PixelTap'in otoritesi Pixelverse, bugün Combo'yu yayınladı. Peki, Pixelverse günlük kombo nedir? Pixelverse daily combo 5 Temmuz…


CarrefourSA Bursa AVM’nin satışı gerçekleşti

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi'nin mülkiyet devri gerçekleştirildi.


Suriyelilerin kimlik bilgilerini paylaşıp "ayaklanma çıkaracağız" diye duyuru yapan 14 yaşındaki çocuğa gözaltı | Göç İdaresi Başkanlığı açıklama yaptı

Paylaşılan bilgiler güncel mi?


Sizi, Deadpool & Wolverine'de karşılayacak bazı Marvel karakterleri

Box Office Türkiye, Deadpool & Wolverine'a sayılı günler kala filmde görecebileceğiniz Marvel karakterlerini derledi.


(Özel) Şifa deposu yaban mersininde hasat zamanı

Antioksidan deposu olarak bilinen ve birçok vitamin içinde barındıran yaban mersini meyvesinde hasat başladı. Uludağ'ın güney yamaçlarında toplanan yaban mersinlerinin kilogramı 300 liraya satılıyor.


Tırnak büyüklüğündeki 0.25’lik altın kültürden vazgeçemeyenlerin tercihi

Hatay'da düğünlerde altın takma kültüründen vazgeçemeyen depremzede vatandaşlar, 0.25 gram ağırlığa ve tırnak büyüklüğüne sahip olan 600 TL bandındaki altına rağbet gösteriyor.


Çaya yüzde 24 zam

Çaya yüzde 24 zam İRFAN DONAT 2024 ürünü yaş çay alım fiyatına destekleme hariç yüzde 50, destekleme dâhil yüzde 68 zam yapılmasının ardından Çaykur, kuru çay fiyatlarına ilk zammı gerçekleştirdi. Çaykur, çaya ortalama yüzde 24 oranlarında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi. Çaykurun en çok tüketilen iki çay...


663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başladı

Edirne'de gerçekleştirilen 663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, minik-1 boyda 53, minik-2 boyda da 54 pehlivanın çayıra salınmasıyla başladı. Gün boyu sürecek güreşlerde başaltı pehlivanları dahil olmak üzere 13 boyda tek tur müsabakalar gerçekleştirilecek. UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'nde bulunan, bu yıl 663'üncüsü gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, bugün start aldı. Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleştirilen organizasyonda, minik-1 boyda 42, minik-2 boyda ise 44 pehlivan kol bağladı. Organizasyonda gün boyu, başaltı boyu da dahil olmak üzere toplam 14 boyun 13'ünde tek tur güreşler yapılacak. Başaltı boyunda ise Yücel Yılmaz ve Uğur Şimşek ön eleme müsabakası yapacak. Büyük organizasyonun açılışı ise saat 17.00'da yine Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Öte yandan bu yıl 852 pehlivanın lig usulü sistemle katılmaya hak kazandığı Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne ise 752 pehlivan kayıt yaptırdı.


1300 yıllık ‘Durandal' çalındı

Efsanevi kılıç, bin 300 yıldır 10 metre yükseklikteki, insan erişimine elverişli olmayan bir tepenin üzerindeki kayaya saplanmış halde bulunuyordu.


İKİZ KIZLARIYLA HEP GÜNDEMDE! Eğlenceli ev hallerini paylaştı

2016'da dünyaevine giren, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine zaman zaman geliyordu. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen ayrılık sorularını yanıtlayan Pelin Akil şimdilerde ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Akil son olarak ise ev halini takipçileriyle paylaştı.


Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu

Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu Ortadoğu ülkelerinden günde 21 uçak Trabzon Havalimanı'na iniyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nin turizm destinasyonları bakımından en zengin tarihi ve doğal güzelliklere sahip Trabzon'a gelen Arap turistler havalimanında yoğunluk oluşturuyor.


Antalya'da orman yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını başladı.


Örümcek kuşları Sorgun Tabiat Parkı'ndaki doğal ortamında görüntülendi

Ankara'nın Güdül ilçesine bağlı Sorgun beldesinde yer alan Sorgun Tabiat Parkı, doğa turizmi odaklı faaliyetler için en çok tercih edilen yerler arasında bulunmasının yanı sıra farklı hayvan türlerine de ev sahipliği yapıyor.


Uçuş görevlileri nasıl bu kadar kusursuz görünüyor?


Menengiç bitkisi kayayı delerek toprağa ulaştı

Adıyaman'da menengiç bitkisi, köklerini yaklaşık 2 metre kadar delerek kayayı aşarak toprağa ulaştı. Bu olay, yol kenarında bulunan bitkinin dikkat çekmesine neden oldu.


Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte gıda zehirlenmeleri de artıyor

Sıcaklıkların yükselmesiyle gıda zehirlenmeleri vakaları da ciddi oranda artış göstermeye başladı. Temel ihtiyaçlar olan gıda ve su, temizlik kurallarına dikkat edilmediğinde zararlı mikroorganizmalara ev sahipliği yaparak hastalık sebebi olabiliyor.


Uzman çavuş, son nefesini tedavi için geldiği hastanenin tuvaletinde verdi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisine tedavi için giden Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, hastane tuvaletinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Kemer’de son 30 yılın yavrulu caretta caretta rekoru bekleniyor

Nesli tükenme tehlikesi altında olan caretta carettaların en önemli yuvalama alanlarından Kemer ilçesi Ulupınar Mahallesi Çıralı sahilinde ilk caretta caretta yuva açılışı etkinliği düzenlendi. 2018'de 151 yuva ile rekor kırılan sahilde açılacak 6 yuvada yavru çıkışı tespit edilirse 30 yılın yavrulu yuva rekoru kırılacak.


Sultanahmet'teki Tarihi Hipodromun Bakımsız Hali Tartışma Konusu

Hadican EROL / SULTANAHMET'TE tarihi hipodromun 'Sfendon' olarak bilinen duvarları ve çevresinin bakımsız hali dikkat çekti.


Çamardı'da kiraz hasadı başladı

Çamardı'da kiraz hasadı başladı Andaç ARSLANPAY/ÇAMARDI (Niğde),(DHA)- NİĞDE'nin Çamardı ilçesinde kiraz hasadı başladı. İhraçlık ürünler bahçede kilosu 45-55 liraya satılıyor.Çamardı ilçesinde kiraz hasadı başladı. Çamardı Ziraat Odası Başkanı Bilal Çınar, hasat yapılan bahçelerde incelemelerde bulundu. Verim ve kalitenin bu yıl iyi olduğu kaydede...


Side'de ilham perisi heyecanı

Side Antik Kenti'ndeki restorasyon çalışmalarında milattan önce 2. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen, mitolojik ilham perisi Kalliope'nin ismi ve resminin yer aldığı mozaik zemin bulunmuştu.


Maximum UNIQ Hall’da yaz boyunca etkinlikler sanatseverleri bekliyor

İstanbul'un önemli etkinlik mekanlarından biri olan Maximum UNIQ Hall, yaz boyunca konser ve tiyatro oyunlarıyla sanatseverleri ağırlayacak. Birbirinden güzel etkinliklerin biletleri Türkiye'nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinal'da satışa çıktı.


İstanbul sular altında! Yağmur bir anda bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji ve AKOM'un art arda uyarıları sonrası İstanbul Anadolu yakasında sağanak yağış etkili oldu. Havanın bir anda kararmasıyla sokaklar sular altında kalırken, dolu şeklinde etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.


Van otlu peyniri yaz aylarında hediyelik olarak alınıyor

Van'da endemik bitkilerin karışımıyla yapılan ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi otlu peynir, yaz aylarında Türkiye'nin dört bir köşesine hediyelik olarak gönderiliyor.


Hat ustası, 28 yıldır küçük fırçası ile 100’ün üzerinde cami süsledi

Elazığ'da yaklaşık 28 yıl önce hat sanatı öğrenmek için yola koyulan Serhat Yazar, bu süre zarfında öğrendiği hat, tezhip, barok, kalem işleri ve cami süslemeleri ile Türkiye'nin birçok şehrinde 100'ün üzerinde cami süslemesi yaptı.


Nothing CMF Phone 1 hangi yonga setini kullanacak?

Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Nothing CMF Phone 1’in yonga seti konusunda bir belirsizlik söz konusuydu.


Dünyaca ünlü araştırmacı doktor uyguladığı 'uzun ömür diyeti'nin sırlarını anlattı: Bu üç şeyi her gün yapıyor

Uzun ömürlü olmak, sağlıklı yaşlanmak herkesin hayali. Son dönemde bu alanda yapılan araştırmalar, beslenmenin ömrü uzatmakta en önemli unsurlardan biri olduğunu gösteriyor. Peki nasıl bir beslenme? O sorunun cevabını da dünyanın en tanınmış uzun ömür araştırmacılarından biri verdi.


Hububat ihracatı ilk 6 ayda 5,9 milyar dolar oldu

Bisküvi, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel gıda ürünlerini kapsayan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün yılın 6 ayı sonunda toplam ihracatı yüzde 6,9 artışla 5,9milyar dolar oldu.


Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor

Karadeniz'in renkli şehri Ordu'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağ kızağı parkında heyecan dolu anlar yaşıyor.


BÖYLE OLUNCA GİY!

Zeynep Bastık, Harbiye tarzı ile tam not aldı. Konseri için iki kostüm giyen güzel şarkıcı ilk tercihi siyah kostümü ve ikinci buz mavisi tül taş detaylı kostümüyle böyle fiziğin varsa giy dedirtti. Öyle güzel görünüyordu ki esmer Barbie dedirtti. EN GÜZEL EN ZARİF GELİN DİYEBİLİRİZ Zeynep Mayruk amp; Tolga Sarıtaş çifti bu hafta dünyaevine girdile...


Uzmanı uyardı: "Sosyal medyada gördüğünüz ürünleri bilinçsizce kullanmayın"

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Doktor Rana Başara Şahin, doktor tavsiyesi olmadan sosyal medyada paylaşılan cilt kremleri ile ilgili uyarılarda bulundu.


Aşkları hep yaşına uygun olurdu... Çok düşündü, bu kez genç sevgilide karar kıldı

Bundan yıllar önce beyazperdede "şeytanın bacağını kırdığında" yeteneği bir yana fiziksel görüntüsüyle dikkat çekmişti. 1.88 cm'lik boyu, belli ki üzerinde çalışılmış bakımlı kasları, koyu kumral saçları, masmavi gözleri ve bütün bunlara ek çarpıcı gülümsemesiyle bir anda milyonların kalbinde taht kurdu... Özellikle de kadın seyircinin...


'Adanalı Wolverine' verdiği pozlarla film sahnelerini aratmıyor! 'Dışarıya çıktığımda görenler şaşkınlık içerisinde kalıyor'

Adana'da yaşayan ve ünlü aktör Hugh Jackman'ın canlandırdığı 'Wolverine' karakterine benzetilen Özer Tetik, iş yerinde ve sokakta film sahnelerini aratmayan pozlarıyla ilgi çekiyor.


Şeyma Subaşı doğum gününü kutladı! Tezgah üstünde verdiği poz gündem oldu

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, doğum günü kutlaması yaptı. 2 Temmuz'da yeni yaşına giren isim, mutfak tezgahının üzerinde verdiği pozlarını yayınlayarak adından söz ettirdi.


Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu tanıttı

Kiğılı, yeni smokin koleksiyonunu duyurdu.


Aydın'da eski koca dehşet saçtı

Aydın Kuşadası'nda bir süre önce eşinden ayrılan adam, boşandığı karısına ve onun sevgilisine kurşun yağdırdı. Olayda kadının sevgilisi hayatını kaybederken kadına ise kurşun isabet etmedi.


Geçim sıkıntısı yaşayan Yeşilçam'ın efsane ismi tezgah açtı

Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan "Bayan bacak" lakaplı Serpil Örümcer, bu sefer de Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.


Romanyalı turistler Antalya'ya geliyor

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Marmaris’te yat tatili

Marmaris’te tatil yapan Özcan Deniz-Samar Dadgar çifti, önceki gün kiraladıkları lüks yatta oğulları Kuzey’le görüntülendi.


Pursakla’da yeni eğitim öğretim yılına hazırlık

Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında öğrencilerin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için okulların tatile girmesi ile birlikte bakım onarım çalışmalarına başladı.


Organik sabun üretimiyle depremin olumsuz etkilerinden kurtuluyorlar

Organik sabun üretimiyle depremin olumsuz etkilerinden kurtuluyorlar Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY'ın İskenderun ilçesindeki konteyner kente açılan kursta zeytinyağı ve çiçeklerden organik sabun yapmayı öğrenen kadınlar, depremin olumsuz etkinlerinden üretimle uzaklaşıyor.6 Şubat Kahraman Maraş Merkezli depremin izlerini silmek için hare...


Otellerde yer bulamayan güreş sevdalıları, cami havlularında çadırlarda uyudu

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için Edirne'ye akın eden binlerce güreş sevdalısı, otellerde yer bulamayınca çadırlarda ve cami bahçelerinde uyumak zorunda kaldı. Kent merkezindeki meydanlar ve parklar kamp alanına dönüştü. Hazırlıksız gelenler ise kartonlar ve battaniyeler üzerinde geceyi geçirdi.


Yaz Mevsiminde Göz Alerjisine Dikkat

Her mevsim oluşabilen göz alerjisi; polenler, güneş ışınları, havuzdaki klorlu su ve klimanın kurutucu etkisiyle bu mevsimde daha fazla görülüyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mürüvvet Ayten Tüzünalp konuyu değerlendirdi.


Kayseri'de Ortaseki Ormanları ziyaretçilerini bekliyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes Dağı eteklerinde bulunan Ortaseki Ormanları ziyaretçilerini bekliyor.


Güzin Abla Sevdiğimin ailesi bana baskı yapıyor

Erkek arkadaşımla sözleneceğiz ama ailesinin bana yaptığı baskıdan dolayı korkmaya başladım.


Enfeksiyonlu dişi çekilen 8 yaşındaki çocuk az kalsın gözünden oluyordu

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından yüzü şişmeye başlayan, ateşi çıkan, kusan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta kabusu yaşadı. Şikayetlerin başlamasının ardından tekrar başvurduğu diş polikliniğinde antibiyotik verilen küçük çocuk, durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye yatırıldı. Göz selüliti teşhisi konulan 8 yaşındaki Rüzgar Taha Çavdar 11 gündür hastanede tedavi görürken, geç kalınması halinde...


Yürüyüş hakkında daha önce duymadığınız 5 gerçek

Yürümek sadece kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda zihinsel sağlığı iyileştirebilir, yaşam süresini uzatabilir ve hatta yaratıcılığı artırabilir. İşte, yürümek hakkında duymadığınız diğer şaşırtıcı gerçekler...